Problém s tchýní - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5006
23.10.18 23:29
@Anonymní píše:
dekuju bohuzel mate pravdu nevim proc ale kdykoliv je problem nejsem razna coz bych byt asi mela a nebat se co kdyby a co bude kdyz se vzepru.

Zkuste najit nejakeho psychologa/terapeuta/dobrou kamaradku, nekoho kdo Vam s tim ze zacatku pomuze a postupujte po malych krocich, jste mladinka, tak Vam to pujde lip nez kdyby Vam bylo treba ke 40. Drzim palce! Mam podobnou osobu ve svem okoli, velmi dobrou kamaradku, a take chvili trvalo nez se naucila si vyjednat, na co ma pravo, i kdyz u ni to bylo spise v praci a ohledne jednani s urady apod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.18 23:38

Dekuju vsem dali ste mi odvahu a vidim, ze problem neni na me strane. Budu to resit hned co mi budou zas radit a brat malou tak se vzepru. Jen doufam, ze pritel bude stat zamnou a nebude me u rodicu omlouvat!

• Citovat
  • Upravit
26747
23.10.18 23:40
@terien píše:
Twl další :zed: tak hlavně se všechny přistěhujte ke tchanovcum, vražte do toho všechny prachy a pak se strašně divte, že to nefunguje. Co sis jako myslela?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.10.18 00:04
@Anonymní píše:
Dekuju vsem dali ste mi odvahu a vidim, ze problem neni na me strane. Budu to resit hned co mi budou zas radit a brat malou tak se vzepru. Jen doufam, ze pritel bude stat zamnou a nebude me u rodicu omlouvat!

Tak me napada po přečteni všeho,a co chlap jako na to?Proč ten se tě nezastane a podporuje takove chovani rodičů?Asi bys měla promluvit prvni s nim,že takto ne teda :nevim: buď bude stat za tebou,jinak se to nezměni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.18 00:06
@Anonymní píše:
Řešit bys to určitě měla, ale pamatuj, že nikdy není problém jenom na jedné straně ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.10.18 00:11

@terien to je fakt, tady bude problém na straně tchyně a partnera :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.18 00:12
@ivculka píše:
@terien to je fakt, tady bude problém na straně tchyně a partnera :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 00:20
@niki V píše:
Tak me napada po přečteni všeho,a co chlap jako na to?Proč ten se tě nezastane a podporuje takove chovani rodičů?Asi bys měla promluvit prvni s nim,že takto ne teda :nevim: buď bude stat za tebou,jinak se to nezměni.

pritel o tom nechce slyset. Rodice mu pomohli financne a on je podle meho jim zavazan toleruje od nich vse. I jemu mluvi do vychovy nikdy nic nerekne. Kdyz budu resit vse sama on bohuzel pujde k rodicum a jeste se omluvi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.18 00:24
@terien píše: Řešit bys to určitě měla, ale pamatuj, že nikdy není problém jenom na jedné straně ;)

nerikam, ze sem dokonala ale sem tolerantni az moc a necham po sobe dupat coz oni zrejmne vyuzivaji.

• Citovat
  • Upravit
53518
24.10.18 00:33
@Anonymní píše:
nerikam, ze sem dokonala ale sem tolerantni az moc a necham po sobe dupat coz oni zrejmne vyuzivaji.

Nikdy bych si nedovolila „vytrhávat“ dítě z matčiny náruče. Říct nechte mě prosím o samotě snad zvládneš. A zamknout se. Pokud se to přítelíčkovi nebude líbit, tak by se taky mohlo stát, že vás načapaji třeba při sexu. Když k vám chodí jak domů (doma sice jsou, ale slušnost je respekt soukromí, nejste malé děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.10.18 00:40

Zakladatelko, zkusila bych ještě promluvit s partnerem. ..argument, že je to jejich první vnouče přeci nemůže obstát před argumentem, že tohle je tvoje první dite a mas právo a nárok na soukromí v první řadě a podporu od partnera. Máš si mateřství uzivat a ne byt uzlíček nervů co zas bude :zed:
Všechno má sve hranice. Jste mlada rodina a pokud nerespektují Vaše soukromí a potřeby, musíš stanovit hranice a vymezit se.
Blby je, že tvůj muž v tom byl vychován a tudíž mu na tom zrejme nepřijde zase nic tak divného. …je to boj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
24.10.18 00:59

Ženský radíte sice dobře, ale za pár let z vás budou přesně ty samé tchýně, nebo myslíte, že přiletěli z Marsu? Někdo vás holt špatně naprogramoval…

• Citovat
  • Upravit
53518
24.10.18 01:13
@ontar píše: Ženský radíte sice dobře, ale za pár let z vás budou přesně ty samé tchýně, nebo myslíte, že přiletěli z Marsu? Někdo vás holt špatně naprogramoval…

Moje tchýně taková nebyla a já jistě nebudu bydlet se synáčkem v jednom domě, abych mu tam v papučích vlétla, kdykoliv mu bude brečet dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 01:16
@ontar píše: Ženský radíte sice dobře, ale za pár let z vás budou přesně ty samé tchýně, nebo myslíte, že přiletěli z Marsu? Někdo vás holt špatně naprogramoval…

az to nastane urcite dceri nebudu radit a plest se do vychovy a do zivota ja ji zivot dala vychovam ji jak nejlepe dovedu ale az jednou bude mit svou rodinu urcite k ni nepolezu 2× denne a nebudu ji psychicky deptat jak vse dela spatne a jak je neachopna! Kdo si to nezazije nevi a tim padem asi mu to prijde normalni! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2950
24.10.18 04:52
@Anonymní píše:
Zamykam dnes mala zas vyvadela hmed tuka a dobejvala se co se tu deje. Odstehovala bych se ale mame uplne novy rekonstrulovany byt vse delany na miru a je mi to lito opustit. Po dobrym sem to zkousela ale nic dokonce maly zacli rikat narazky na me. Je mala jeste nerozumi je ji 7 mesicu ale bojim se co prijde az bude vetsi. Uz sem s ty situace zoufala

Musíš si rozmyslet zda ti je přednější opustit teď předělány být s manželem a zachránit tím svoji rodinu a nebo ještě vytrvat s tím ze do 2 max 3let se budeš stěhovat sama s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová