Problém s vyplňováním přihlášky na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
17.2.16 13:58

@Sergej Hmm, tak pokud je tam angličtina hodně drsná a náročná, tak tam ani nemusím chodit. Rozhodně nemám angličtinu na úrovni absolventa gymplu. Maturovala jsem v roce 1999, takže to se srovnávat nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.2.16 15:11

Taky jsem maturovala 1999,angličtinu dělat nemusíš, můžeš němčinu, ruštinu, dále nevím, to si zjistíš. Učit bych se začala až poté co tě přijmou, my jsme museli mít zkoušku z jazyka složenou do konce 2.ročníku. To máš plno času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
17.2.16 15:57

@Sergej Tak to jsi mě potěšila. Děkuji. Alespoň nějaké povzbuzení. :-)
Pro nás, co nejdou rovnou ze střední je to težší. Studentíci to mají čerstvě v hlavě. A gympláci jsou úplně nabušení.
Už dostat se na gympl není jednoduché ( alespoň u nás ). Syn tam bude dělat přijímačky příští rok.
Tak teď se učím hlavně na ten test studijních předpokladů. Pořád si to zkouším a opakuji.
Dala jsem si 2 přihlášky. Čj + specka a Přírodopis + specka. Ale z obsahu TSP vidím, že tam nejsou žádné otázky z biologie. Prostě aby student ukázal, že má nějaký přehled.

Nějak se mi nezdá, že by TSP na Čj byl stejný, jako na Přírodopis. Pochopila jsem, že TSP na Pdf je pro všechny předměty stejný. Ale když jsem se dívala na testy na FF, tam už byly otázky jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze