Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinaU. píše:
Ty jsi psala že jsi v podstatě moc dlouho nepracovala, vydelavala jsi málo, ale byla to tak šíleně vyčerpávající práce, že si vyžaduje několik měsíců oddychu? A to je ti fakt 35 let? Já jen že mi je o 10 min a tohle uvažování mi fakt hlava nebere.
Pracovala jsem teď skoro 2 roky, od rána do večera, často přesčasy a předtím 3 roky v jiné firmě… a za tu dobu jsem z toho všeho unavená, tak se potřebuji dát do pořádku, než nastoupím do nové práce…
@Anonymní píše:
Pracovala jsem teď skoro 2 roky, od rána do večera, často přesčasy a předtím 3 roky v jiné firmě… a za tu dobu jsem z toho všeho unavená, tak se potřebuji dát do pořádku, než nastoupím do nové práce…
Co to bylo za práci? Od rána do večera, VŠ vzdělání, Praha… a málo peněz ![]()
@Anonymní píše:
V Praze je právě hodně práce, proto jsem nezačala hledat hned, když jsem v práci končila v květnu.. kdybych hned v červnu nastoupila, tak bych ani neměla nárok na dovolenou a trávit celé léto jen v práci bych fakt nechtěla… navíc jsem byla z předešlé práce úplně vyčerpaná a potřebuji tak trochu času na oddych…takže nyní ještě odpočívám a na podzim bych už chtěla do práce zase nastoupit… nějakou rezervu mám, takže v tom problém není… jediný, kdo to řeší, je samozřejmě přítelova sestra, ale té se stejně nikdy nezavděčím…
Tak teď to chápu…myslela jsem že jste nemakacenko
nechodím sem lidem nadávat nebo je urážet jen v tu chvíli mě to přišlo takové provokativní tak se omlouvam
..
@Anonymní píše:
5 let práce a musíš se dávat do pořádku několik měsíců? Achjo, vy jste s přítelem dobrá dvojka. On musí bydlet na Vinohradech, protože všechno jiné je podradne a ty jsi odepsana po 5 letech v práci ![]()
@NinaU. píše:
5 let práce a musíš se dávat do pořádku několik měsíců? Achjo, vy jste s přítelem dobrá dvojka. On musí bydlet na Vinohradech, protože všechno jiné je podradne a ty jsi odepsana po 5 letech v práci
Zalozme transparentni ucet na pomoc potrebnym
.
Hele s tím autem už je to trochu moc, ne… To už fakt musí být troll ![]()
Kór když tazatelka tvrdí, že jsou s přítelem oba 35+
Jinak i systém „jeden teď a jeden zdědí“ považuji za docela nešťastný, měli jsme podobný případ v rodině a časem taky vznikly dohady, kdo na tom vydělá víc, když jeden majetek mohl užívat hned (a zhodnotit ho) a druhý ho dostane až na stará kolena, ale zas se jeho cena už teď znásobila..
Mě to přijde celé ujeté… Rodiče neuznavají půjčky, ojeté auto je pod jejich úroveň… Oni musí být pěkná honorace… Me to takto připadá tak že sestra je za vodou má auta, barák, byty manžel firmu, rodice barák, chatu, auta a prachy jen syn nic tak aby nebyla ostuda, že se na nic nemohl tak mu alespoň koupily ten byt… A že mu ty přispívás 2000 je docela výsměch… Znám lidi co třeba bydlí ještě u rodičů a přispívají kolem 4000 a to jsou prosím na vsi a ne v Praze…
@NinaU. píše:
@Danielle001
Ale jídlo přes den si prý platí taky sama
To by vyresila potravinova banka, jsou preci potrebni a zivot v Praze, kdyz nechteji sedet doma jak pise, je nakladny.
@Anonymní píše:
ne, to bychom po nich ani nechtěli… přítel chtěl koupit vlastní, ale na nové nemáme a jeho rodiče s ojetým nesouhlasí, a přítel nechce jít proti nim a pořád to poslouchat… teď nám půjčili jedno jejich auto, které moc nepoužívají, ale jen na pár měsíců, tak si musíme našetřit na vlastní a ne jen pořád využívat jejich dobroty…
To si jako dospelej chlap nesmi koupit ojete auto, protoze s tim rodice nesouhlasi?
No jo, neco za neco, dostal byt a bude poslouchat ![]()
@arinecka
Ale hlavně přece nemůže jezdit v něčem podřadným… takže hezky nový ![]()
@Lara Farseer
Tipla bych to minimálně na Mercedes, přece si nekoupí třeba podradny Ford nebo Volkswagen že?
@Lara Farseer píše:
@arinecka
Ale hlavně přece nemůže jezdit v něčem podřadným… takže hezky nový
No jo ale z ceho usetrit na nove auto, kdyz nemaji na rozhazovani a planujou mimiska?
![]()
@NinaU.
Nejlépe Bentley (Btw, Forda máme my, měla bych se stydět, jezdíme v podřadném autě a bydlíme v podřadném bytě na okraji Prahy. Ovšem, vydělali jsme si na obojí sami
)
@arinecka
No, hlavněkdyž teď zakladatelka nemůže pracovat, protože se psychicky zotavuje a pak už třeba bude těhulkovat… to pak nebude ani nárok na PPM a peněz bude málo
Doba je zlá.
EDIT - Byt teda splácíme částečně na hypo…
Jak ze sednete na vlak
??? To vam ti stari hamouni nekoupi auticko, aby ten maly chudacek nemusel jezdit sockou jako nejaky vandrak??? Bych si toho fotra od pritele pri nejblizsi navsteve poradne podala! Klukovi je teprve petatricet pryc, at se rodice staraji.