Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čím víc nad tím přemýšlím, tím se ségře divím míň a míň. Takhle. Divím se jí, že chce byt využívat, já bych nechtěla, ale nedivím se jí, že ne naštvaná. To bych byla taky.
@Anonymní píše:
Koukám, že se to tady zvrhlo úplně jiným směrem… - jinak přítel chtěl pořídit Oktávku, nic extra nepotřebujeme, stejně by to bylo hlavně na víkendy, já neřídím a přítel to má do práce kousek pěšky… takže spíše něco na výlety, větší nákupy apod…ale nyní prostě na to nemáme, tak musíme ještě pošetřit
Fungl nová oktávka dneska stojí okolo půl mega a ty tomu řekneš nic extra
Dacia není nic extra, Fiat Tipo v základu, Fabia, ale oktávka už je dneska sakra drahý auto.
@Alepoudaki píše:
No ja bych si s tebou taky nesedla. Nekdo cizi by zil z penez mych rodicu ja chodila do prace a ty bys byla na pracaku, ja bych vydelaval na hypoteku, kterou ty diky mym rodicum neplatis. Tomu rikam nekdo, s kym bych si sedla.
Hele ale to není její vína, rodiče to dali synovi.
@Alepoudaki píše:
Jak dlouho uz tam bydlite v tom byte?
bydlíme tam krátce, od půlky června…
@fera21 píše:
Fungl nová oktávka dneska stojí okolo půl mega a ty tomu řekneš nic extraDacia není nic extra, Fiat Tipo v základu, Fabia, ale oktávka už je dneska sakra drahý auto.
No, myslela jsem to v souvislosti s tím, jak tady psali o Mercedesu, Bentley apod… že oktávka je takový průměr
@Anonymní píše:
No, myslela jsem to v souvislosti s tím, jak tady psali o Mercedesu, Bentley apod… že oktávka je takový průměr
My to psali proto, že bydlení v běžné a pro vás dostupné lokalitě příteli nevoní. Takže předpoklad je takový, že ani obyčejné auto pro vás dostupné by mohl být problém.
@NinaU. píše:
My to psali proto, že bydlení v běžné a pro vás dostupné lokalitě příteli nevoní. Takže předpoklad je takový, že ani obyčejné auto pro vás dostupné by mohl být problém.
chápu… ano, v bydlení má přítel vyšší nároky, ale třeba to auto tolik nehrotí, když je to hlavně na víkendy..navíc u drahého auta jsou zase drahé servisy, opravy, pojištění…a to není v našich možnostech
@Anonymní píše:
bydlíme tam krátce, od půlky června…
A kdy se k vam sestra chysta? Driv si platil podnajem pritel ze sveho, nebo mu to platili rodice?
@Anonymní píše:
chápu… ano, v bydlení má přítel vyšší nároky, ale třeba to auto tolik nehrotí, když je to hlavně na víkendy..navíc u drahého auta jsou zase drahé servisy, opravy, pojištění…a to není v našich možnostech
vtipný je mít nároky a nemít na to peníze…
@Alepoudaki píše:
A kdy se k vam sestra chysta? Driv si platil podnajem pritel ze sveho, nebo mu to platili rodice?
ano, vždy si to platil sám! sestra by chtěla na jeden víkend na podzim, ale neřekla přesný termín, spíše podle nás, jak se nám to bude hodit…takže asi čeká, až nějaký termín sami navrhneme a nám se do toho nechce
@NinaU. já být na místě té sestry, nastěhuju se tam hezky na polovinu roku
když je to ten rodinný byt…
@Pamplemouse píše:
A co teprv my s peugeotem, hypotekou na byt na sidlisti na okraji prahy a mimiskem na ceste?![]()
Tak taky musíš do kouta, nedá se svítit ![]()