Manžel se schází s kamarádkou z dětství a lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.8.25 21:08
@Anonymní píše: Více

Byla jsem úplně stejně naivní. Že můj manžel by přece nikdy. Že oni jsou možná lepší kamarádi, že se jí svěřuje a ona jemu… to jsem tak nějak tušila. Ale že by s ní spal? :nevim: Můj morální a milující chlap? 8o Po 20 letech vztahu a 15 letech manželství? To by přece nikdy neudělal…
Lhala jsem si do kapsy pár let. A on mi do ní lhal také.
Z mé zkušenosti- už s ní spal, nebo k tomu má velmi blízko. Nezabráníš tomu nijak. Pokud se nerozhodne to ukončit sám, ty to nijak nejsi schopna ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit
37275
12.8.25 21:08

Jak často spolu spíte a travite nějaký čas jen ve dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5318
12.8.25 21:14

@kyslík Mne ex kvuli kamaradum zacal postupem casu delat sceny treba typu “nesnesu, aby ses s nim schazela” a dostavala jsem ultimata jako “bud on, nebo ja” :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25596
12.8.25 21:16

Bohužel to nevypadá dobře…
vím, že to moc bolí… bohužel ho budeš muset konfrontovat a postavit před volbu… málokdo zvládne dlouhodobě žít ve vztahu, kde je jeden nevěrný, natož pak spokojeně a funkčně…
přeju ti a dětem upřímně hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.25 21:21
@JancaS84 píše: Více

Můžu tě ubezpečit, že ne vždy je za nevěrou nedostatek sexu. My jsme spolu spali stále stejně pravidelně, cca 2× týdně i po 20 letech vztahu. Manžel nikdy nechtěl častěji. Když si našel milenku, začal se sexu doma vyhýbat. Byla jsem z toho frustrovaná, ale opravdu jsem netušila, že je za tím to, že spí už s někým jiným a se mnou nemůže. Časem se otrkal a spal s námi oběma,
U nás mu možná chybělo to porozumění a pochopení, které mu manželka se 3 malými dětmi neměla chuť a energii dávat. Milenka byla chápavá až na půdu.

• Citovat
  • Upravit
79
12.8.25 21:21

Ať si vybere, řekni mu, že buď ty nebo ona a ať s ní ukončí kontakt. Jinak to nejspíš špatně dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.8.25 21:22

A to se s ní sešel kde? To byli o samotě v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25596
12.8.25 21:25

souhlasím
u lidí sexuálně založených klidně sex může dobře fungovat xkrát týdně i po xletech manželství, a stejně to nevěře z jiných důvodů (pochopení, láska) nezabrání, protože ten původní vztah prostě po 15-20letech vyčpí a láska tam už není ani náhodou… achjono…

Není na to fakt žádná univerzální rada… někdo to ustojí, někdo ne, lidi se rozvádí po 5-10-15 i 20letech.. dokonce i po více.. a často je v tom je prostě někdo třetí…

generace mých babiček to tak nemívala, rozvody nebývaly v minulém, natož v předminulém, století tak časté, holt to máme takový „progres“, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
12.8.25 21:37

Přestaň být hlídací pes. Nemůžeš ovlivnit zákazy nebo vyhrožováním chování dospělého člověka. Děláš to jen proto, že se bojíš. Je to sice pochopitelné, ale bohužel kontraproduktivní. Žárlivost, ať už je oprávněná, nebo ne, akorát toho druhého odpuzuje. On má svůj mozek a buď si vybere tebe, nebo nevěru. Zažila jsem mnohokrát kontrolující žárlivky, jedná z jich byla dokonce manželka mého o 7 let staršího strýce! která žarlila na mě, no hnus ve všech případech. Nikdy jsem s nikým z těch chlapů nic neměla a ani jsem nechtěla a je fakt, že jsem si nimi neudržovala nijak těsný kontakt, ale bylo očividné, jak se ti chlapi bojí a jak u nich ta jejich ženská ztratila kredit. Jestli s ní něco má nebo ne, nebo bude mít, to neovlivníš, ale jestli se mu zprotivíš svou žárlivostí, to ano. A dost možná před tebou začal ty zprávy schovávat právě proto. Ne, není to v pořádku a nejsi ta špatná, ale nezhoršuj si to. Když tě povede, tak to stejně jednou zjistíš a můžeš ho kopnout do pr…je to na něm, jestli si chce zničit rodinu. A jestli máš pocit, že bez něj prostě nemůžeš žít, tak věř, že fakt můžeš a je toho plný internet, ženských, co je opustila ta jejich mega životní láska a žijou dál a v mnoha případech ještě lépe. Navíc není nic víc antisexy než mít partnera, co bez tebe nepřežije. Na to mysli. Ale nechci být přísná a opravdu chápu, jak tě to trápí. Já jsem bohužel nastavená jinak a to tak, že bych si kvůli chlapovi fakt nervala rodidla. Buď mě někdo chce na 100%, nebo nechce. Odpadky se vyhazují do koše a pak není doma bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.8.25 21:59
@kyslík píše: Více

To je potřeba si vyříkat na začátku vztahu. Buďto se bude dál scházet s kamarádkami a v tom případě by pro mě nemělo smysl ani vztah začínat nebo se s nimi dále scházet nebude. :nevim: Také mám (měla jsem) velmi dobrého kamaráda z dětství. Za dobu manželství jsem se s ním viděla párkrát v přítomnosti jeho partnerky a mého manžela. Nepíšeme si. Prostě už je to jiné, než když jsme byli svobodní. :nevim: Jen my dva bychom spolu už nikam určitě nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
12.8.25 22:06

Ano, souhlasím proto se ptám jak na sex tak na čas strávený spolu, kterým jsem nemyslela sex ale ten společný čas jako takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.8.25 22:22
@Yasmina21 píše: Více

A kdyz bude, tak se to ani nedozvis

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.8.25 22:25
@Yasmina21 píše: Více

Smutne smutne

• Citovat
  • Upravit
5229
12.8.25 22:25
@Cizinka 999 píše: Více

Tak jasný. Co oči nevidí, to srdce nebolí, ale nemusím tomu jít naproti, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.8.25 22:26
@Cizinka 999 píše: Více

Jak pro koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...