Manžel se schází s kamarádkou z dětství a lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.8.25 11:59

@Andelskej_Satan Bohužel, jsem žena a asi ji v sobě nepotlacim :nevim: :D
Jak jsem psala, pro své manželství a rodinu jsem schopná udělat cokoliv, i tohle. T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 12:00

Můj táta taky zahýbal s kamarádkou (společnou). Mamka tušila, že to s někým táhne, ale netušila s kým. Bohužel tahle ji nenapadla vůbec. Nebyla jeho typ fyzicky, vdaná a dvě malé děti navíc. Zpětně si uvědomila, že když zašli na pivo ve 4 tak ona z mamky tahala jak to doma mají. Jakože kámoška starostlivá. Taky ji došlo, že je sledovala když se k sobě měli. Ona (milenka) prostě žárlila. Nahodila ksicht nebo poznámku takhle na veřejnosti (líbání). Až zpětně to mamce došlo, že to neviděla. Sledovala bych je. Jak na co reagují.

• Citovat
  • Upravit
8131
13.8.25 12:00
@Anonymní píše: Více

Musim rict, ze jsi velka bojovnice v tom udrzet rodinu, to mi je hodne sympaticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 12:03

@Andelskej_Satan Děkuju. Jsem, rodina je pro mě nejvíc a za nic na světě nechci aby moje děti vyrůstali v neúplné rodině. Sama jsem z rozvedené a vím, jak těžké to pro mě bylo. T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 12:05

Děkuju za zkušenost. Sledovat je při našem setkání tedy ve třech, budu určitě. T.

• Citovat
  • Upravit
35385
13.8.25 12:06

Prave, nemuzes udelat nic. Dej sle pozor abys nepusobila zoufale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
13.8.25 12:08

To jsem si mysoel, mam to uplne stejne…bohuzel kdyz jeden nechce nic s tim neudelas a ta ridina se stejne rozbije. Nejhorsi je ten dopad na deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
13.8.25 12:09
@Andelskej_Satan píše: Více

Vsak jo, ale v prvni rade musi myslet na svoji rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 12:09

@arinecka Snažím se chovat jako obvykle, jako by se nic nestalo, i když oba víme že stalo. O tom, že se cítím ohrožena manžel ví, ale já už mu to ani jednou nepřipomenu a ani se tak nebudu chovat. Prostě jsem zpět ve své plné síle a stejná jako dřív aspoň na venek. T.

• Citovat
  • Upravit
17
13.8.25 12:10

To je přesný! Taky jeden takový příběh jako přes kopírák máme v rodině. Skončilo to rozvodem, muž s ní odešel, ale po třech letech zemřel a původně nejlepší „kamarádka“ zařídila, aby děti po tátovi nedostaly vůbec nic. Mně osobně kdysi ožralá kamarádka vyjela přede mou po příteli, sedla si na klín, začala ho ocucávat, jemu se to zjevně líbilo - kopla jsem tenkrát do prd.le oba a bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 12:11

@Andelskej_Satan Tak se chápeme. Samozřejmě, pokud on bude chtít odejít, odejde (nebo teda spíš já), tomu nezabranim, ale já nebudu ta co rodinu rozbije. Právě dopad na děti. Dcerka je extrémně citlivá, na tátu se pořád ptá, manžel dělá cca do 4 tak je to pro ni dlouhé, nedokážu si představit jak by to nesla. T.

• Citovat
  • Upravit
11786
13.8.25 12:14

Jenže on nebude chtít odejít jenom proto, že máte děti ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
@Bytsamsebou píše: Více

Kdo vi jestli s ni neco ma, to vi jen on. Ze zacal nechavat najednou telefon na komode by me nepresvedcilo o tom, ze se nic nedeje. A uz vubec bych ji teda nelitovala. Nevidim duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131

Udelal jsi spravny krok v tom, ze jsi mu rekla o tom, ze se citis ohrozena. To je podle me docela dulezite, protoze spousta chlapu ano bohuzel netusi, ze delaji neco spatne, ne o by jejich chovani mohlo druhemu ublizit, i kdyz to treba nemysli spatne, nebo tam ve finale nic ohrozujiciho neni.

On to vi, ze mas takove pocity, evidentne udelal nejakou napravu, takze zatim to na zmetka nevypada…uvidis dal jak se to bude vyvijet. Bud se potvrdi, ze ooravdu je v tom nevinne, nebo to je typ srace co se jen snazi vypilovat techniku udrzet si milenku pred manzelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
13.8.25 12:15
@arinecka píše: Více

Proto říkám, že s ní má milenecký poměr. Ale ať má dál růžové brýle a je s ní třeba BFF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí