Manžel se schází s kamarádkou z dětství a lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25549
13.8.25 08:28
@Anonymní píše: Více

Je dobře, že sis v tom udělala jasno,
ale dalas mu svým nekonfrontačním a vstřícným přístupem bohužel prostor a možnost mít vás obě…
Jak to dopadne neví nikdo, můžem ti akorát držet palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2831
13.8.25 08:54

Pochopila bych, že ti o schůzkách neřekl, aby sis neudělala nesprávný závěr, ale zajímá mě, jestli ještě pořád schovává telefon. A proč to vlastně dělal, když kromě lhaní o schůzkách nic špatného neprovedl? Protože jestli nechtěl vzbudit falešný dojem, že s ní něco má, tak tímhle přesně ten dojem vyvolal. Kdyby telefon neschovával, řešila bys, komu píše? Nemyslím. Pokud si teda nehlásíte každou SMS, i tací se tu vyskytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
13.8.25 09:12

Udělej to, co citiš a stůj si za tím. Nikdo jiný to za vás nevyřeší. Někdo by se z toho pozvracel, někdo bude takhle šťasten žít dál. Výběr si, co sama chceš a udělej to. Muzeš se rozhodnout dobře i spatně. To ti ukáže čas. Nikdo ti neporadí, jak máš žít svůj život. A ty ani nechceš nikoho poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35312
13.8.25 09:16

Máš to pěkně srovnané, jsi rozumná. Držím palce, aby bylo všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 09:26

Holky, já se zakladatelky zastanu.
Před lety jsem tu zakládala diskuzi s podobným problémem. A odpovědi byly hodně podobné. Ale já jsem to nechtěla slyšet. Nechtěla jsem slyšet, že pigluje jinou, že nás má obě, že je to celé blbě.
Jak tonoucí stébla jsem se chytala každé reakce, že to tak asi není a že to může být celé jen nedorozumění, že mohou být opravdu jen kamarádi. Taky jsem se potácela ve vlnách lásky a důvěry k němu a nenávisti a nedůvěry. Bylo mi hrozně špatně, strašné období. Ale on mi neustále lhal, dělal ze mě paranoidního blázna a já už jsem si pak fakt myslela, že jsem blázen, co vidí trávu růst.
Tohle mu nikdy neodpustím, to je horší, než nevěra. To, že z tebe druhý dělá dlouhodobě idiot. a a vidí, jak se trápíš.
Ale zakladatelka si tím musí projít sama. Ona to moc chce udržet a ví, že jediná cesta k tomu, je mu věřit. Nedokáže to rozseknout a dát mu nůž na krk. Já to tehdy taky nedokázala, i když jsem mu tím vyhrožovala. Měli jsme malé děti, milovala jsem ho a nemohla jsem uvěřit, že on, takový morální chlap, co mě vždycky miloval až za hrob, by tohle byl schopný udělat.
Nechte ji, ona si musí jít svou cestou a sama nasbírat zkušenosti. Teď není ve stavu podívat se pravdě do očí. Já tomu rozumím, měla jsem to stejně. Je to vnitřní ochrana, ale prodlužuje to trápení. Nicméně- zkušenosti jsou nepřenosné.
Jen jí přeju, aby našla sílu se netrápit, mě to stálo 3 roky života v utrpení a psychické bolesti, než jsem se od něho vnitřně odstříhla a přestala to řešit. 3 roky trápení kvůli bezcharakternímu chajzlovi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 10:54

Není to že nechci nikoho poslouchat, každou větu jsem si tu zaryla do paměti. Samozřejmě jsem mu neposkytla prostor bez konfrontace. Konfrontovala jsem ho několikrát, nejdřív v zápalu emocí a pak i s klidnou hlavou. Nůž na krk dostal po tom, co to vše vyplavalo na povrch. Proto jsem tu i psala, že po tom co jsem se dozvěděla, že se schází potají, nechci aby se scházeli o samotě. Přistoupil na to. Telefon přestal schovávat, když si zavolali řekl mi to. Nemůžu po něm chtít aby nebyli v kontaktu vůbec. Ta jeho kamarádka se chystá k nám přijet, takže uvidím jak reagují jeden na druhého, zamilovanost se schovat nedá a upřímně pochybuju, že by oba dva měli,,koule,, na to sejít se se mnou kdyby měli máslo na hlavě. Celou situaci jsme probrali ze všech stran a já mu prostě věřit chci. Mám k tomu pro mě podstatné důvody. Samozřejmě vím, že se můžu spálit, že mi může zanedlouho rict, že se chce rozvést, ale to už asi ovlivnit nedokážu. Teď chci zachránit náš vztah, naši lásku a hlavně rodinu našich dětí. Miluju ho a proto jsem ochotná riskovat, že mě to bude jednou bolet ještě víc. Věřím ale, že nás tohle špatné období posilní, sblíží ještě víc a vyjdeme z toho ještě silnější než jsme byli. Vím, že se vám to může zdát nereálné, že jste přesvědčeni, že mě prostě podvádí, ale já o tom přesvědčena nejsem a vlastně jsem ani nikdy nebyla. Děkuju vám všem, tímto už asi diskuzi opustím. Všem co mi drží palce děkuju :srdce: T.

• Citovat
  • Upravit
1142
13.8.25 10:57

Držím pěsti. Uvidíš jak ma tebe bude působit její návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 10:59

@marc830 Upinam se k tomu, že mi to může ledacos objasnit. Přeci jen vím, jak na něj vždy koukala a i jak on na ni. Nemám v plánu to s ní ale řešit. Její chyba to vlastně ani není. T.

• Citovat
  • Upravit
2744
13.8.25 11:03

Nevsázela bych úplně na to, že by se s tebou nezvládli stýkat. Mám v okolí jednoho věčného nevěrníka. Frajer spal s půlkou ženských, které jeho partnerka považuje za svoje kamarádky. Holky se na ní culí, vyslechnou si její stesky o jeho nevěrách a přitom samotné s ním opakovaně chrápaly. :roll:

Každopádně ti přeju, aby to dobře dopadlo a že už to bude v pohodě. Hlavně se nenech postupně vmanipulovat do toho, abys trpěla něco, co ti vadí a překračuje to tvoje hranice. Prostě snažit se věřit, pracovat na vztahu, ale zase nebýt hloupá. :kytka:

Příspěvek upraven 13.08.25 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2831
13.8.25 11:04

Doufám, že to dobře dopadne :kytka: Taky bych hned neházela flintu do žita. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 11:06

@Livi92 Snad to nebude máš případ.
A vtáhnout se do něčeho co by mi působilo trápení se nenechám. V tomhle jsem naštěstí sobec a ani kvůli dětem bych se ve vztahu dobrovolně dlouhodobě netrapila. T.

• Citovat
  • Upravit
525
13.8.25 11:15

Podle mě děláš dobře.

I kdyby náhodou to nevyšlo, vždycky si budeš moct říct, že jsi pro záchranu manželství a rodiny udělala naprosto vše, co bylo potřeba a budeš mít čisté svědomí. Nikdo nikomu nepatří a pokud si manžel bude myslet, že bude šťastnější jinde a dostane víc, pak se nebude dát nic dělat. Takové věci se dějí ve spoustě manželství.

Pokud půjdete s manželem stejnou cestou, pak věřím, že to dobře dopadne a budete spolu šťastní. :srdce:

Dlouhodobé vztahy se drží poměrně těžce a určité výkyvy za 10, 15, 20 let se dějí úplně všude. Bude záležet pouze na vás dvou, jak se k tomu postavíte a jakým směrem se vydáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 11:24

@Muž 1.2 Naprostou souhlasím a děkuju :srdce: T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 11:25

@syslomil Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4187
13.8.25 11:32

Neber to prosím špatně, ale když si představím, že je to kuřák a na to si dá dvě pivka, tak mi fakt jako chlap přitažlivý nepřipadá.
Víš, představím si ten odér, co cigareta+pivo vytvoří. Nemyslím to špatně a tímto bych tě chtěla uklidnit, že spoustu žen tato kombinace od polibku odradí.
Tím, že ty ho miluješ a voní ti, tak to neznamená, že to mají takhle všechny ženy, potažmo ta vaše kámoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí