Problémoví sousedé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19980
5.8.22 11:09

Miluju psy, ale venčit je někdo na společné zahradě, tak se neznám. To je humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
5.8.22 11:10

Co to je za dům když dvě patra jsou rodina a jedno cizí lidé? Každý vlastníte jeden byt?
Venčení na společné zahradě považuju za neskutečný humus a „omezení na noční čůrání“ mě dostalo. :mrgreen: Popelnici pro další domácnost bych taky považovala za samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
5.8.22 11:15

Hele těžko říct, z toho cos vypsala, je opravdu vše ze strany sousedů v pořádku.
Nová popelnice pro třetí partaj i to, že se jim nelíbí, že na společné zahrádce venčíte psa. Já bych asi taky nepotřebovala čuchat pročůranej trávník.
Jestli je zahrada dost velká na rozdělení, rozdělte a hotovo. To, že ze své části zahrady chtěli vyklidit váš bordel je taky v pořádku, to by mělo být samozřejmostí. Říct, že jako nejmladší obyvatelé nemáte na nic nárok, je samozřejmě nesmysl. Čí je ten dům? Máte nějaké společenství? Pokud ano, tyhle společné prostory by měli řešit tam všichni dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
5.8.22 11:16

Tak to u nás se na společné zahradě venčí výhradně psy. Jedině majitelé psů mají od ní klíče. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
5.8.22 11:28
@Alexandria Nixia píše:
Tak to u nás se na společné zahradě venčí výhradně psy. Jedině majitelé psů mají od ní klíče. :palec:

Tak tady to tak očividně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.8.22 14:10

Tak když se vyčurá u stromu, tak to snad není takový problém :D samozřejmě nenechat do záhonů, ale jinak bych taky nechtěla v noci chodit za plot v pyžamu… Ale jinak jo, hromádky by bylo normální hned sbírat a ideálně ve dne ať se venčí za plotem celkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.8.22 14:30
@MarkiMM píše:
Tak když se vyčurá u stromu, tak to snad není takový problém :D samozřejmě nenechat do záhonů, ale jinak bych taky nechtěla v noci chodit za plot v pyžamu… Ale jinak jo, hromádky by bylo normální hned sbírat a ideálně ve dne ať se venčí za plotem celkově…

Takže ty jsi lina navléknout na sebe oblečení, ale sousedí mají tolerovat hovna, smrad a pochcipanou květenu (ona ta psi moc je totiž dost agresivní,)?
Sorry, ale buď si nepořizují cokla, nebo se obtěžují vysmahnout s ním ven a neznecistovat spolecne prostory. Kdyby ten dům neměl zahradu, tak co, necháš ho vyvenčit se na chodbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
5.8.22 14:38

Nicméně, když mají zahradu rozdělenou, tak na svém kousku už si venčit může, ne? :think:

I když líná je teda neskutečně :roll: Nechápu proč si tihle lidi pořizují psy.
Tady je další taková : https://www.emimino.cz/…lenu-471410/ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.8.22 14:49

@Svistice však jsem psala že do záhonů NE a hovna samozřejmě taky NE. Jenom se tady dělá velký skandál když se pes vyčurá ke stromu, a to nechápu :D ale jinak přes den jasně že se má venčit mimo zahradu, jen se to tady až přehání.. jakoby snad i vadilo že ten pes běhá po zahradě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.22 14:53
@MarkiMM píše:
@Svistice však jsem psala že do záhonů NE a hovna samozřejmě taky NE. Jenom se tady dělá velký skandál když se pes vyčurá ke stromu, a to nechápu :D ale jinak přes den jasně že se má venčit mimo zahradu, jen se to tady až přehání.. jakoby snad i vadilo že ten pes běhá po zahradě 8o

Proč by měl pes močit ke stromu? 8o I ten strom to může zlikvidovat, nehledě na to, že fakt nechci jíst jablka, který jsou impregnovaný zápachem psí moči. A ani v noci tam toho psa nemá venčit, pokud to ostatním vadí. Ten smrad a moč tam zůstane stejně jako ve dne. Oni v noci nechodí uklízet skřítci… ;)

• Citovat
  • Upravit
33018
5.8.22 14:54
@MarkiMM píše:
@Svistice však jsem psala že do záhonů NE a hovna samozřejmě taky NE. Jenom se tady dělá velký skandál když se pes vyčurá ke stromu, a to nechápu :D ale jinak přes den jasně že se má venčit mimo zahradu, jen se to tady až přehání.. jakoby snad i vadilo že ten pes běhá po zahradě 8o

No on ten strom/keř při pravidelném ocuravani taky odumírá. Stejně tak je vypálena tráva.
Prostě když chci psa, chodím s ním ven nebo si pořídím nemovitost s vlastní zahradou a tam si může pes čůrat do aleluja.
Protože tohle je jen a jen o lennosti majitelů.
A věř, že mám z takové bytovky s takovýmito majiteli letitou zkušenost. A ano, i to běhání nevychovaného psa po zahrade vadí, pokud tam máš na společné zahradě děti nebo třeba jen jdeš do práce a on ti skočí zablacenyma tlapama na kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.8.22 14:59
@Šmoulice píše:
Nicméně, když mají zahradu rozdělenou, tak na svém kousku už si venčit může, ne? :think:I když líná je teda neskutečně :roll: Nechápu proč si tihle lidi pořizují psy.
Tady je další taková : https://www.emimino.cz/…lenu-471410/ :roll:

Přečetla sem nadpis a první větu, radši sem to rychle zavřela :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
7257
5.8.22 15:04
@Janli píše:
@Kriss Tina No divila by ses, u nás s tím jeden čas měly problém 3 že 4 cokloidnich partají.
Já si koupila drahej byt v domě se zahradou a bylo mi to k prdu. Chodili si tam venčit psy a ještě si dovolili na schůzi podotknout, že je zničenej trávník a měli bysme se teda všichni složit na novej….. tak to mě málem složilo….

A ta zahrada byla jen tvoje? Jestli ano, měla sis ji oplotit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
5.8.22 15:06

O venčení na společné zahradě se tu už před časem psalo…zakladatelka dostala sodu, a právem. Zatím mi všechno, co sousedi chtěli, připadá ok a sama bych si to tak představovala. Řeči, že jste tam krátce a nemáte nárok na zahradu, jsou samozřejmě hloupost,,,od hloupých keců je potřeba se oprostit…anebo je slušně umravnit, pokud na to někdo z vás má. Kupovali jste to s tímto břemenem, tak bohužel no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.8.22 15:11

@Svistice vzrostlé stromy neodumirají, nebo čím si oduvodnis že stromy na louce a v lese jsou ok, když je denně označkuje xy psů? 8o mláde stromky a keře ano, to je bez debat.. tady je to prostě komunita hejtařů.. jako je fakt že bych nešla bydlet se psem do baráku se společnou zahradou s lidmi co nemají rádi psy.. ale tady se hned předpokládá že každý pes je nevychovaný a zabahní člověka :lol: :lol: pokud je pes vychovaný, tak teda nechápu proč by nemohl být na zahradě, pokud nikomu nic nedělá.. ono často děti dělají větší nepořádek než psi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný