Problémy doma - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
30.5.13 13:43
@Biancca píše:
No jo, já začala zlehka, nevyčítala neřvala, ale po třech větách odešel a zapnul si PC :-D a já zůstala sedět sama na sedačce jak hadr.
:-D :O a hadrem chci byt i nadale. prosim, nech me byt tvym hnusnym hadrem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.5.13 13:45

@jenika1 no ještě jsem se nestihla ponížit, doma se tvářím jak hrdina…to jen mi dneska ujeli nervy a ráno jsem do něj ryla a sám od sebe mi napsal, že nic dohromady dávat nechce :D a to jsem ještě ani nepoprosila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.5.13 13:49

Já si takovou situací prošla. Začalo to asi měsíc po tom, co jsme nastěhovali spolu do bytu. To jsem prostě přestala existovat. Každej jsme chodili do práce, občas jsme šli někam spolu, jezdili jsme na návštěvy k jeho a mým rodičům a na všechny hráli komedii, jak jsme strašně happy. Sex jsme měli max. jednou za měsíc a to jsem vlastně všechno dělala jenom já, protože milej neměl zájem. Takhle jsem se dopracovala tam, že jsem každej den bulela v bytě jak kráva a on si někde chlastal a trajdal. Sežrala jsem všechno, co jsem potkala, přitom zhubla 15 kilo a dělala jsem úplně neskutečný scény, za který by mě klidně i mohli odvézt na blázinec. Začala jsem si žít svůj vlastní život. V práci jsem potkala svého současného manžela a konečně zjistila, že život může vypadat i jinak. Jen bylo těžký se definitivně odpoutat. Tak ti držím palce, abys to zvládla taky a nedošli jste až takhle daleko ;)

• Citovat
  • Upravit
35781
30.5.13 13:49

Nech ho, na co se někomu doprošovat, ty jsi mu evidetně uplně volná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.5.13 13:57
@RadkaCh píše:
Já si takovou situací prošla. Začalo to asi měsíc po tom, co jsme nastěhovali spolu do bytu. To jsem prostě přestala existovat. Každej jsme chodili do práce, občas jsme šli někam spolu, jezdili jsme na návštěvy k jeho a mým rodičům a na všechny hráli komedii, jak jsme strašně happy. Sex jsme měli max. jednou za měsíc a to jsem vlastně všechno dělala jenom já, protože milej neměl zájem. Takhle jsem se dopracovala tam, že jsem každej den bulela v bytě jak kráva a on si někde chlastal a trajdal. Sežrala jsem všechno, co jsem potkala, přitom zhubla 15 kilo a dělala jsem úplně neskutečný scény, za který by mě klidně i mohli odvézt na blázinec. Začala jsem si žít svůj vlastní život. V práci jsem potkala svého současného manžela a konečně zjistila, že život může vypadat i jinak. Jen bylo těžký se definitivně odpoutat. Tak ti držím palce, abys to zvládla taky a nedošli jste až takhle daleko ;)

No a jak se on postavil k rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.5.13 13:58
@dani24687 píše: :-D :O a hadrem chci byt i nadale. prosim, nech me byt tvym hnusnym hadrem.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
30.5.13 13:58

@Biancca Neplýtvej láskou na někoho, kdo o ní nestojí. Držím palce, aby sis brzy našla někoho, s kým se nebudeš takhle trápit. Já totiž vidím jen trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.5.13 14:04

@Biancca Nejdřív mi pořád psal smsky a maily a doprošoval se, pak mě urážel, měsíc na to si našel nějakou paní se 2 dětmi, rok na to (loni v červnu) se vzali a před měsícem se rozvedli.

• Citovat
  • Upravit
169
30.5.13 14:09

@RadkaCh heh :-) no on když jsme spolu začínali tak mi jednou připitý řekl, že s ním žádná holka nevydrží, taky měl samé studentky. A jeho nejdelší tříletý vztah mu po rozchodu řekla, že je fakan a rozmazlený spratek. A to se nemění i já na něj tak někdy koukám, pokud teda nekoukám zrovna zamilovaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.5.13 14:20

@Biancca Běž si radši najít nějakýho lepšího. Hlavně, ať ti to netrvá tak dlouho jak mně. ;)

• Citovat
  • Upravit
391
30.5.13 14:23

Ahoj,

řeším podobnej problém, a to jak se odpoutat. Píšeš, že jste spolu byli dva roky..no já měla osmiletej vztah a to už je nějaká doba :)

Jsme pořád v kontaktu, občas se vidíme, někam zajdem, skočíme do postele..pak se podezříváme, že máme někoho jinýho (hlavně on mě) a vlastně jsme v začarovaným kruhu a nevíme, jak a jestli z něho ven a ani jeden nemáme koule na to, abysme to skončili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.5.13 14:34

@Biancca ber to tak, že jste si zkusili spolu žít a nevyšlo to, tak to v životě chodí, že prostě to, co může klapat, když žijí partneři odděleně neznamená, že to musí klapat, když jsou spolu sestěhovaní.
Chápu, že Tě to bolí, ale ber to z té lepší stránky, nemáte závazky, nejste manželé, prostě Ti tímto ubylo mnoho starostí. Vem si to, kdybys s ním otěhotněla, či si ho vzala a v těhle srač..ách pak žila s dítětem?
Takže se zabav, pobreč si, ale s tímhle člověkem si společný život nemaluj, sama jsi zkusila, že to nešlo (i po krizi), tak buď ráda, že jste od sebe, ono pak k ráně není daleko.

Holka, život musíš žít a né hnít kvůli chlapovi, který o Tebe zřejmě nestojí, na to je život moc krátký. :jazyk: Chlapů je na světě jako sr..ček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.5.13 14:41
@jannie.23 píše:
Ahoj,

řeším podobnej problém, a to jak se odpoutat. Píšeš, že jste spolu byli dva roky..no já měla osmiletej vztah a to už je nějaká doba :)

Jsme pořád v kontaktu, občas se vidíme, někam zajdem, skočíme do postele..pak se podezříváme, že máme někoho jinýho (hlavně on mě) a vlastně jsme v začarovaným kruhu a nevíme, jak a jestli z něho ven a ani jeden nemáme koule na to, abysme to skončili.
:,( to je, ale smutné…já ti radit nemůžu, ale já až se odstěhuju, tak se s ním vídat nebudu a ani spát, to ne, to by bylo pořád v p.deli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.5.13 14:44

Nejhorší je, že mě se to nechce jen tak zahodit, já nevím v co doufám, ale ono nic nepřijde…prosit se teda nebudu. Horší je se s tím vyrovnat, že vás někdo měl za hadr a hodil vás přes palubu z minuty na minutu. Nestála jsem mu za pozornost, ani za to aby se snažil. :,( :,( :,( :,( :,( Docela špatně dává najevo city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.5.13 14:52
@Biancca píše:
Nejhorší je, že mě se to nechce jen tak zahodit, já nevím v co doufám, ale ono nic nepřijde…prosit se teda nebudu. Horší je se s tím vyrovnat, že vás někdo měl za hadr a hodil vás přes palubu z minuty na minutu. Nestála jsem mu za pozornost, ani za to aby se snažil. :,( :,( :,( :,( :,( Docela špatně dává najevo city.

Tak máš možnost si hledat partnera, který bude opakem. Moje babička mi vždy radila, ať střídám povahy mužů, abych pak věděla kde se ustálit. Prý to také tak dělala, když byla mladá a nelituje. (néé abych byla dě..vka, ale abych si vyzkoušela více partnerů, nežli skočím do něčeho stálého, co budu cítit, že je to pro rodinu). Po mých zkušenostech ji dnes dávám za pravdu. Vyzkoušela jsem si a na základě toho stavím dál s větší opatrností.

Ps: babičce je už přes 90let, ale za svým názorem, který mi kdysi říkávala si stojí :D neustále. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí