Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim, ze je to trochu silny kafe…a jestli se nedokaze ovladnou ani pred malou a na verejnosti…
sla bych od neho, takovy vzor si dcera nezaslouzi..
No, co k tomu dodat ![]()
Kopni burana do prdel. e. V Kazdem vztahu mohou byt neshody a hadky, ale toto je pro men pekne za carou.
Je to hrůza, rozhodně to není normální..
ale předpokládám, že jsi na něm finančně závislá?! ![]()
Nebyla bych ve vztahu s člověkem, který by byl schopný mi tohle říct a je jedno jestli v soukromí nebo na veřejnosti. To raději být sama, než tohle
Holka běž od něj. Vím, že se to lehce řekne a hůř dělá, ale tenhle se určitě nezmění. (Pokud byl v tom samém prostředí vychováván…) Je těžké odcházet, když je jinak vše v pohodě, to chápu, ale takhle skončíš se sebevědomím někde pod bodem mrazu a možná nakonec stejně sama. Najdeš si LEPŠÍHO!!!
A to ti takhle nadával poprvé? To by mě totiž dost překvapilo, že by se takhle projevil až po dvou letech vztahu…hulvát se nestane hulvátem přes noc…strašně mě zaráží, že to většinou ženský nepoznaj dřív…ale tím nechci říct, že je to tvůj případ…co teď radit? Je spousta pro i proti, proč odejít…děti, peníze, ale především důstojnost, takové chování do normálního vztahu nepatří a zvaž, jestli chceš v takovém prostředí vychovávat děti…
a tomuhle hovadu, ty dovolíš podílet se na výchově své dcery?
@Anonymní píše:
Ahoj…dneska mě přítel dost naštval…jsme spolu dva roky a vychovává se mnou mou dceru..Byla jsem v obchodě a chtěla malé koupit šaty na karneval, které chtěla už dlouho..Přítel za nama přišel, proč to jako kupuju, že si stěžuju na peníze a pak vyhodím 350kč přitom už karnevalový šaty má, v tom zmatku jsme ani nějak neodpověděla a on mi začal říkat, že jsme vymr…á v palici…Na to jsem hleděla jak puk, a že teda takhle se se mnou bavit nebude..bylo to v obchodě a někdo nás mohl slyšet, byla u toho i má dcera.No děs, řekla jsme mu že jdu nákup vrátit a on odešel. Pak mi volal a já mu řekla, at nečeká a ahoj. Tak odjel a napsal mi, že kráva krávou zůstane. Napsala jsme jen, že buran buranem taky..
Je mi z toho uzko.Jeho fotr je jako on, ale ještě horší, nikdy jsme neviděla, že by ji řekl jen něco normálním tonem. Není jako on, ale někdy takhle vyjede a hlavně sprostě. Obávám se, že to spíš bude horší. Vztah je jinak ok, agresivní není, ale…!!!nevím jestli tohle překousnout? Všichni mi říkají, že si najdu ještě horšího, ale nevím…díky za názory a omluvám se za chyby(tablet´)
převzal vzor chování - svého otce, to že je otec „ještě horší“ nic neznamená..toto je úvod, dál se to bude stupňovat a věkem se to bude horšit..bud si dupneš natolik že se bude bát s tebou už někdy podobně mluvit, nebo se změníš v trpitelku alá tchýně s tím že „chlapi jsou takoví“ (nejsou, ti normální jsou prima) a nebo práskneš do koní a najdeš si někoho normálního kdo má k ženám základní úctu… je to jen na tobě v čem necháš vyrůstat své dítě a jak se situací naložíš
Teada od někoho, kdo by byl schopný mi něco takového říct, bych utíkala, až by se mi za patama prášilo! ![]()
Ja bych to teda netrpela aby se mnou takhle parner mluvil. Prd na nej, najdes si lepsiho ![]()
Přesně tak, myslím si že nadávky je něco šílenýho, neříkám když jednou za čas člověk řekne něco v afektu, ale nemělo by to být na denní pořádku..uvědom si jestli chceš s tímhle člověkem společně vychovávat svoji dcerku..
Holky, finančně závislá…vše platí.. ale i kdybych měla jest hovínka, tak pro mě nejsou peníze důvod zůstávat…Mám ho i tak ráda. Má spoustu kvalit, ale někdy se takhle cholericky projeví. Moc mě to mrzí, protože kdyby nebylo tohodle, je to fajn chlap. Podrží mě, když toho mám v práci hodně, za celou dobu mi nezalhal, věřím že by mě nepodvedl apod…ale tohle už cítím, že je za čarou
O to je to horší, že si říkám, že je to ´´jen´´tohle…ale přeci mám svou hrdost
@Mama11 píše:
A to ti takhle nadával poprvé? To by mě totiž dost překvapilo, že by se takhle projevil až po dvou letech vztahu…hulvát se nestane hulvátem přes noc…strašně mě zaráží, že to většinou ženský nepoznaj dřív…ale tím nechci říct, že je to tvůj případ…co teď radit? Je spousta pro i proti, proč odejít…děti, peníze, ale především důstojnost, takové chování do normálního vztahu nepatří a zvaž, jestli chceš v takovém prostředí vychovávat děti…
Nene, i tady platí, že to není přes noc a na tohle taky v jiných diskuzích nevěřím
Spíš vím, že někdy dělám chybu i já…nejsem dokonalá..ale dneska jsem si na 100% jistá, že jsme neudělala nic
Právě, že zvažuji
Na takovyho chlapa se vykasly lepsi to uz nebude..jak ti jednou zacal nadavat tak si to bude dovolovat dal
Hlavne mysli na svou dceru! Zamysli se jestli pro ni opravdu dobrym „otcem“..pisu z vlastni zkusenosti pac moje mamka mela same takove podivne chlapy, furt je stridala a dobre vzpominky na detstvi rozhodne nemam ![]()