Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bianco, prď na něj. Já taky nejsem člověk, kterej rád něco pořád dokola řeší a hlavně se strašně nerada hádám. Ale když je potřeba něco řešit, tak se před tím nedají zavírat oči. To není partner pro život ![]()
@Biancca asi láska ochladla a má tě jen na sex a ještě ho s to s tebou nebaví. Rozhodni se ale podle sebe. Takovýho vola bych nesnesla v posteli ani týden, ale jiné s nim dovedou žít celý život.
Tak na něj prdím v sobotu jsem se odstěhovala, zdál se mi trochu překvapený. Pár dnů předtím mi řekl, že se stěhováním na mě tlačit nebude, ale já nechtěla vedle něj žít, tak by to nikdy neskončilo. Tak teď trpím jinde…jo do zpěvu mi není, pořád mě to mrzí, ale tím si prošel asi každý. Třeba nejsou všichni takoví s. áči ![]()
@Biancca To víš, že nejsou. Budeš koukat, kdo po světě chodí. Oči budeš valit
Tak držím palce, abys to zvládla ![]()
@RadkaCh píše:
@Biancca To víš, že nejsou. Budeš koukat, kdo po světě chodí. Oči budeš valitTak držím palce, abys to zvládla
@Biancca píše:![]()
tak tohle mě rozesmálo, nevím nad čím uvažuju…když ono to tak bolí a já jsem jak hromádka neštěstí, problém je, že já ho miluju asi moc a celkem zbytečně.
Otázkou je, co máš vlastně za podmínky? Chlapa uzemníš a odradíš jednak velkým tlakem, ale taky přehnanou „mateřskou“ láskou. To je takové to být mu pořád za zadkem! Pak zdrhá a nic ho k Tobě nenasměruje. Podle toho co píšeš se postavil spíš do role naschválů, aby tě prostě odradil. Mezi námi, nechali jste to dojít daleko a tím ho vlastně dusíš. Pokud chceš, aby to šlo do kopru, máš do „dobře“ našlápnuté, ale pokud to chceš ještě zachraňovat, měj ho na salámu a zvítězíš, nebo taky dílo dokonáš, ale to jsi mohla vycítit sama už dřív… Škoda. Nicméně poučení zní: nech chlapovi prostor, aby se k tobě chtěl vracet a aby sám vyhledával Tvou pozornost. Když toto jednou pokazíš, nápravy se dočkat nemusíš…
@Magnifique píše:
@BianccaOtázkou je, co máš vlastně za podmínky? Chlapa uzemníš a odradíš jednak velkým tlakem, ale taky přehnanou „mateřskou“ láskou. To je takové to být mu pořád za zadkem! Pak zdrhá a nic ho k Tobě nenasměruje. Podle toho co píšeš se postavil spíš do role naschválů, aby tě prostě odradil. Mezi námi, nechali jste to dojít daleko a tím ho vlastně dusíš. Pokud chceš, aby to šlo do kopru, máš do „dobře“ našlápnuté, ale pokud to chceš ještě zachraňovat, měj ho na salámu a zvítězíš, nebo taky dílo dokonáš, ale to jsi mohla vycítit sama už dřív… Škoda. Nicméně poučení zní: nech chlapovi prostor, aby se k tobě chtěl vracet a aby sám vyhledával Tvou pozornost. Když toto jednou pokazíš, nápravy se dočkat nemusíš…
No ehm… prostoru měl dost, prostoru jsme měli oba dost asi tak. Teď už je to celkem jedno, už s ním nejsem, jsem odstěhovaná a snažím se to házet za hlavu a nepitvat se v tom co jsem udělala nebo neudělala špatně. Nejspíš by to pro něj bylo špatně pokaždé, někomu prostě nevyhovíš. Dali jsme si co jsme měli a víc už netřeba.
Ahoj mam podobny problem muj manzel je agresivni a hodne vybusny mysli si zeje ten nejchytrejsi, me porad naznacuje jak sem blba a nic sem v zivote nedokazala, jen porodit deti, kdyz sem se snim seznamila vedela sem ze je trochu prisnejsi ale pak kdyz sem si ho vzala a porodila sem mu holku tak to zacalo, mam jeste s prniho manzelstvi dve deti takze mam dohromady ctiri deti. Zacal se hrube chovat detem a osklive jim nadavat, uz tehdy sem vedela zeje problem a ze stakovim chlapem nemuzu dal zit, kdyz sem mu relka ze chci od nej odejit a pozadat o rozvod tak mi rekl ze to neudela a zemi da co proto. Apresto zeje hrubej na deti tak ho maji radi, nechaputo, on vi ze jina by snim nebyla tak toho zneuziva, nemam si skym popovidat protoze vsechny moje kamaradky me kvuli nemu opustili nenavidi ho, takze sem doma zavrena 24hod.dene a nikam nechodim ani nema zakym bych mohla jit a popovidat si, jeto hrozny.Uz sem bes sil, a nemam nanic naladu. drzeji me jen ti deti. dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj mam podobny problem muj manzel je agresivni a hodne vybusny mysli si zeje ten nejchytrejsi, me porad naznacuje jak sem blba a nic sem v zivote nedokazala, jen porodit deti, kdyz sem se snim seznamila vedela sem ze je trochu prisnejsi ale pak kdyz sem si ho vzala a porodila sem mu holku tak to zacalo, mam jeste s prniho manzelstvi dve deti takze mam dohromady ctiri deti. Zacal se hrube chovat detem a osklive jim nadavat, uz tehdy sem vedela zeje problem a ze stakovim chlapem nemuzu dal zit, kdyz sem mu relka ze chci od nej odejit a pozadat o rozvod tak mi rekl ze to neudela a zemi da co proto. Apresto zeje hrubej na deti tak ho maji radi, nechaputo, on vi ze jina by snim nebyla tak toho zneuziva, nemam si skym popovidat protoze vsechny moje kamaradky me kvuli nemu opustili nenavidi ho, takze sem doma zavrena 24hod.dene a nikam nechodim ani nema zakym bych mohla jit a popovidat si, jeto hrozny.Uz sem bes sil, a nemam nanic naladu. drzeji me jen ti deti. dekuji
Ahoj, jestli chceš pokecat s někým jen tak, napiš zprávu ![]()
@Anonymní píše:
@Biancca
No otázkou je, co jsi považovala za prostor…
Nevím, kolik Ti je, ale tohle jednání, je dost dětinské. Asi potřebujete oba nabrat nějaké zkušenosti.. ![]()
@Anonymní píše:
No, poprevdě, tohle není fér vůči Tobě ani dětem. Čím si sama myslíš. že to celé vzniklo? Financemi?
Ahoj Bianco, mám podobnou zkušenost… téměř šest let jsem žila s totálním „buranem“ nepracoval, studoval pořád prvák různých vysokých škol a já se starala o něj, psa a měla sem dvě práce. Když sem se s nim pokoušela mluvit, většinou řekl, že to, co dělá, dělá pro nás a uraženě odešel. Po letech, kdy jsem dodělala se dvěma pracema vysokou a on mi hned po státnicích vynadal, že jsem od svých rodičů nepřivezla auto- místo aby mi pogratuloval, jsem se rozhodla natvrdo… vykopla sem ho a pár týdnů po rozchodu jsem zjistila, že spí s mou bývalou nejlepší kamarádkou… nejhorší je, že se člověk cítí jak idiot… pocit ztráty si nesmíš připustit… moje teta říká neodcházej, dokud nemáš náhradu, ať se poníženě nevracíš
Vždycky sem si myslela, že je to blbost, ale já si s nim prošla několika recidivama a po poslednim rozchodu jsem celkem brzo narazila na svého nynějšího manžela a opravdu to zabralo
Až se setkáš s někym pozornym a láskyplnym nevyjdeš s údivu… je škoda ztrácet čas s někym, kdo si to nezaslouží! Držim palce! ![]()
Ahoj…dneska mě přítel dost naštval…jsme spolu dva roky a vychovává se mnou mou dceru..Byla jsem v obchodě a chtěla malé koupit šaty na karneval, které chtěla už dlouho..Přítel za nama přišel, proč to jako kupuju, že si stěžuju na peníze a pak vyhodím 350kč přitom už karnevalový šaty má, v tom zmatku jsme ani nějak neodpověděla a on mi začal říkat, že jsme vymr…á v palici…Na to jsem hleděla jak puk, a že teda takhle se se mnou bavit nebude..bylo to v obchodě a někdo nás mohl slyšet, byla u toho i má dcera.No děs, řekla jsme mu že jdu nákup vrátit a on odešel. Pak mi volal a já mu řekla, at nečeká a ahoj. Tak odjel a napsal mi, že kráva krávou zůstane. Napsala jsme jen, že buran buranem taky..
Je mi z toho uzko.Jeho fotr je jako on, ale ještě horší, nikdy jsme neviděla, že by ji řekl jen něco normálním tonem. Není jako on, ale někdy takhle vyjede a hlavně sprostě. Obávám se, že to spíš bude horší. Vztah je jinak ok, agresivní není, ale…!!!nevím jestli tohle překousnout? Všichni mi říkají, že si najdu ještě horšího, ale nevím…díky za názory a omluvám se za chyby(tablet´)
@Anonymní píše:
Ahoj…dneska mě přítel dost naštval…jsme spolu dva roky a vychovává se mnou mou dceru..Byla jsem v obchodě a chtěla malé koupit šaty na karneval, které chtěla už dlouho..Přítel za nama přišel, proč to jako kupuju, že si stěžuju na peníze a pak vyhodím 350kč přitom už karnevalový šaty má, v tom zmatku jsme ani nějak neodpověděla a on mi začal říkat, že jsme vymr…á v palici…Na to jsem hleděla jak puk, a že teda takhle se se mnou bavit nebude..bylo to v obchodě a někdo nás mohl slyšet, byla u toho i má dcera.No děs, řekla jsme mu že jdu nákup vrátit a on odešel. Pak mi volal a já mu řekla, at nečeká a ahoj. Tak odjel a napsal mi, že kráva krávou zůstane. Napsala jsme jen, že buran buranem taky..
Je mi z toho uzko.Jeho fotr je jako on, ale ještě horší, nikdy jsme neviděla, že by ji řekl jen něco normálním tonem. Není jako on, ale někdy takhle vyjede a hlavně sprostě. Obávám se, že to spíš bude horší. Vztah je jinak ok, agresivní není, ale…!!!nevím jestli tohle překousnout? Všichni mi říkají, že si najdu ještě horšího, ale nevím…díky za názory a omluvám se za chyby(tablet´)
Cože? Tak jestli je jeho otec stejný, tak se nezmění. A proč ti všichni říkají, že si najdeš ještě horšího? Proč to trpíš?
sorry, ale tyhle věci do vztahu normálních lidí nepatří, nikdy bych si s takových chlapem ani nezačala, natož abych s ním vychovávala svoje dítě.