Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, finančně závislá…vše platí.. ale i kdybych měla jest hovínka, tak pro mě nejsou peníze důvod zůstávat…Mám ho i tak ráda. Má spoustu kvalit, ale někdy se takhle cholericky projeví. Moc mě to mrzí, protože kdyby nebylo tohodle, je to fajn chlap. Podrží mě, když toho mám v práci hodně, za celou dobu mi nezalhal, věřím že by mě nepodvedl apod…ale tohle už cítím, že je za čarouO to je to horší, že si říkám, že je to ´´jen´´tohle…ale přeci mám svou hrdost
Tak když tě podrží, když toho máš v práci hodně, tak pracuješ ne? Tak proč všechno platí, on? Jinak taky mi to teda přijde buranské a teda nevím, mě tedy přijde buranské i označení „fotr“ no nevím. ![]()
No me rict chlap neco takovyho tak mu ji seknu az se mu hlava otoci usty dozadu
Vzdyt tohle si k Tobe nesmi v zadnem pripade dovolit. A mas aspon kam jit? Ja byt na Tvem miste tak seberu malou a jdu pryc driv nez to od nej pochyti. A neboj urcite si najdes lepsiho ![]()
Mám svůj byt, v tom problém není…jednoduše ho mám ráda a to je to co mě drží…jo, říkam fotr, protože jeho chování je tak hrozný, že to ani jinak říct nejde…ale mu se nechce ani pracovat apod, můj chlap je pracovitej, tak po něm ve všem není..ach jo, těžké rozhodování
@Anonymní píše:
Mám svůj byt, v tom problém není…jednoduše ho mám ráda a to je to co mě drží…jo, říkam fotr, protože jeho chování je tak hrozný, že to ani jinak říct nejde…ale mu se nechce ani pracovat apod, můj chlap je pracovitej, tak po něm ve všem není..ach jo, těžké rozhodování
No tak pokud s nim chces zustat tak si aspon dupni ze s Tebou takhle mluvit nebudeti mi neprijde moc normalni chovat se takhle k nekomu koho mam rad ![]()
Ahoj, raději anonymně (nemusí všichni vědět, jaká jsem hysterka
) - né, že bych se chtěla tvého chlapa zastávat, ale můj otec je taky cholerik
A já to bohužel získala po něm..
A tak, když mi začne červená, ví už můj manžel, že ze mě mluví hormony a „výchova“. Třeba včera jsem po manželovi ječela 10 minut, protože si neuklidil ohryzek ze stolu
Pak se mu teda omluvím a on už si asi zvykl, ale né vždy to jde ovládat..
záleží jak často má ty výbuchy a jak se chová potom.. Já se pak lísám ![]()
Až vychladne, tak si dupni, že takhle NE! Kdyby to udělal příště tak ho nech i vydusit. No uvidíš. Já bych byla taky v šoku. Bych ho to nechala slíznout ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně (nemusí všichni vědět, jaká jsem hysterka) - né, že bych se chtěla tvého chlapa zastávat, ale můj otec je taky cholerik
A tak, když mi začne červená, ví už můj manžel, že ze mě mluví hormony a „výchova“. Třeba včera jsem po manželovi ječela 10 minut, protože si neuklidil ohryzek ze stolu
záleží jak často má ty výbuchy a jak se chová potom.. Já se pak lísám
páni tebe vytočí ohryzek na deset minut? bez ironie - bacha na infarkt
@Anonymní píše:..Mela jsem doma podobneho muze, zacatek fantasticky, ale postupne se zacalo ukazovat jak je hrubej, zacinalo to urazkama stejneho tipu, jak pises. Tohle by se dit ve vztahu nemelo a chlap ani zenska by si tohle rikat nemeli. U nas to dopadlo tak, ze jsem mu to dalsiho pul roku co s tim zacal tolerovala, x krat jsme o tom mluvili, on se omlouval, plakal a sliboval, ze vickrat takovy nebude. Protoze to pokracovalo i horsimi slovicky a vyhruzky
Ahoj mam podobny problem muj manzel je agresivni a hodne vybusny mysli si zeje ten nejchytrejsi, me porad naznacuje jak sem blba a nic sem v zivote nedokazala, jen porodit deti, kdyz sem se snim seznamila vedela sem ze je trochu prisnejsi ale pak kdyz sem si ho vzala a porodila sem mu holku tak to zacalo, mam jeste s prniho manzelstvi dve deti takze mam dohromady ctiri deti. Zacal se hrube chovat detem a osklive jim nadavat, uz tehdy sem vedela zeje problem a ze stakovim chlapem nemuzu dal zit, kdyz sem mu relka ze chci od nej odejit a pozadat o rozvod tak mi rekl ze to neudela a zemi da co proto. Apresto zeje hrubej na deti tak ho maji radi, nechaputo, on vi ze jina by snim nebyla tak toho zneuziva, nemam si skym popovidat protoze vsechny moje kamaradky me kvuli nemu opustili nenavidi ho, takze sem doma zavrena 24hod.dene a nikam nechodim ani nema zakym bych mohla jit a popovidat si, jeto hrozny.Uz sem bes sil, a nemam nanic naladu. drzeji me jen ti deti. dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně (nemusí všichni vědět, jaká jsem hysterka) - né, že bych se chtěla tvého chlapa zastávat, ale můj otec je taky cholerik
záleží jak často má ty výbuchy a jak se chová potom.. Já se pak lísám
Tak to je sila..ja mit zachvat vzteku kvuli ohryzku tak na me chlap asi zavola Chocholouska…
Jenomže tady je problém ten, že on chybu neuzná..Teď mi řekl, že všichni mu doma řekli, že já nejsem normální…tak jak mám pak argumentovat že…
@Anonymní píše:
Jenomže tady je problém ten, že on chybu neuzná..Teď mi řekl, že všichni mu doma řekli, že já nejsem normální…tak jak mám pak argumentovat že…
kdo všichni? pro ně doma je standart se nazývat tak jak tě oslovil? no potěš koště…ale to nehraje roli co oni..důležité co je přijatelné pro tebe víš..takže žádné argumenty tohoto typu mi nepřijdou podstatné..
@Anonymní píše:
Ja byla s bejvalym 5 let. Celou dobu byl v pohode, po dvou letech vztahu sme se rozhodli, ze se sestehujem. Jeste asi pul roku to bylo v pohode, ale pak zacal byt jinej. Ja byla ta spatna, podvadela sem ho, ikdyz sem byla zrovna u rodicu, vsechno byla moje chyba. Pred kamarady a mou rodinou jsme byli jako dokonalej par, ale doma za zdi mi rikal, jak jsem strasne neschopna, ze nic neumim… Pritom mel doma denne navareno, uklizeno, nikdy sem po nem nechtela penize, chodila sem do prace, takze jsem vydelavala a kdyz sem neco potrebovala, tak sem si to koupila za svy. V poslednim roce me pri kazde hadce chytil pod krkem a zacal me dusit. Pro jeho otce jsem byla TO. Nikdy mi nedokazal prijit na jmeno, asi sem pro nej nebyla dost dobra. Mati, kdyz na me rval, nakonec vynadala me, ze kdybych ho nesr.la, tak by se nemusel rozcilovat, pritom na me vylit kolikrat kvuli totalni hovadine, jako treba ze sem spatne tipla cigaro. 2 a pul roku jsem si to nechala libit, az jsem si jednoho dne rekla dost a odesla sem. Samozrejme sem pak od lidi poslouchala, ze jsem vsechno zavinila ja, ze sem ho znicila, ale jak to bylo doopravdy uz, krome moji kamaradky, nikdo nevidel. Asi po mesici sem narazila na super chlapa, sme spolu uz vic jak rok a cekame miminko. Neboj se od nej odejit, ikdyz ho milujes. Ja byvalyho taky milovala, ale muj pud sebezachovy byl silnejsi. Ted uz jsem zase stastna a ty budes taky ![]()
@Anonymní píše:
To nevypadá dobře. Nechci tě strašit, ale to bude tvrdý oříšek ![]()
Každopádně nenech se deptat.
@katren píše:
To nevypadá dobře. Nechci tě strašit, ale to bude tvrdý oříšek
Každopádně nenech se deptat.
Ted mi řekl, že mám štěstí, že se mu ted nechce balit, jinak by tady nebyl. řekla jsme mu, že to je teda opravdu štěstí
A že se může sbalit zítra, když tak chce ![]()
Takže tak @zuza23
Máš pravdu, jenomže já nemám samotu ráda, potřebovala bych někoho potkat hned, pak bych odešla ani nemrkla
@Anonymní píše:
Ted mi řekl, že mám štěstí, že se mu ted nechce balit, jinak by tady nebyl. řekla jsme mu, že to je teda opravdu štěstíA že se může sbalit zítra, když tak chce
Takže tak @zuza23
Máš pravdu, jenomže já nemám samotu ráda, potřebovala bych někoho potkat hned, pak bych odešla ani nemrkla
Takze, po Tve posledni vete tohoto prispevku muzu jen rict - necekej, az se mu bude chtit balit a okamzite ho zabal sama… Zustavat s nim, aby jsi nebyla „sama“ a cekat, az potkas nekoho druheho aby jsi mohla odejit je pekna hovadina!!!
![]()
A po jeho vete bych mu tak maximalne rekla, ze ma stesti, ze se mi nechteji jeho veci vyhazovat oknem a ze doufam, ze zitra uz tu nebude!