Problémy doma - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
13.7.18 10:55

@Hanca Alex nic bych mu nedokázala,máš svoji cenu tak se neponizuj…buď člověk chce nebo ne.,se budeš celej život snažit aby ses mu zavděčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 11:36

@ejhle Právě že mi je už dost a to 28 let a jemu 38 let. Vim vyznít to jako puberťacky dotaz ale bůhuzel je to dost vážný. Já už si vazne nevim rady jak dál. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.7.18 11:54

@Hanca Alex Muž by ti mě být oporou. Jestli není dost sebevědomý na to, aby ti věřil, je to ufňukaný chudáček, který už ve svém věku takový zůstane. Lepší to nebude - on tomu nechce věřit a dost si ve své ublížené póze lebedí. Když se před ním budeš plazit a dodávat mu neexistující důkazy, prostě to nebude lepší. Chceš takového muže? Chudáčka? Jsi mladá, najdeš si v pohodě lepšího partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
13.7.18 12:04

A jak bys mu to chtěla dokázat? Tak mu teda předkládej telefon ke kontrole 2× denně, dej mu svá hesla k mailu a veškerým sociálním sítím, pro jistotu i sem, ať má jistotu, že tady nesháníš borce :nevim: Stejně tě ale nakonec obviní, že sis to určitě rozdala ve výtahu se sousedem, protože s tím smetím jsi byla pryč nějak podezřele dlouho :nevim: Jestli by tě takový život pod dozorem bavil, tak do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.7.18 12:11

@Hanca Alex a není ten tvůj přítel taky problematický týpek? Vidím tam kapku hysterie, citového vydírání, patologické žárivosti, paranoi i nevyzrálosti. Ptž taková věc dokázat nejde, k tomu dojdeš až zkušeností a soužitím. Pokud si tě onálepkoval předem a rajtuje si na tom, je otázka, má - li smysl plýtvat energii do takového vztahu. Zvaž si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.7.18 12:16
@Hanca Alex píše:
@ejhle Právě že mi je už dost a to 28 let a jemu 38 let. Vim vyznít to jako puberťacky dotaz ale bůhuzel je to dost vážný. Já už si vazne nevim rady jak dál. …

takovej starej pardál a taková kňoura :roll: " Vždyt to není chlap! Jak chceš s takovým budovat rodinu, vychovávat děti, zvládat přirozené životní peripatie…Ty budeš kmitat a on do toho ublíženě skučet a podezírat tě,i když půjdeš na 5 minut s košem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 14:11

@pe-terka jj tak trochu je ,sedel za ublížení na zdravy,prezentuje se všude jako Boos (bohužel i na to ma ),paranoidní je taky , zarlivej neskutecne a řekla bych že má prehnane vysoke sebevědomí … :think: :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.7.18 14:13
@Hanca Alex píše:
@pe-terka jj tak trochu je ,sedel za ublížení na zdravy,prezentuje se všude jako Boos (bohužel i na to ma ),paranoidní je taky , zarlivej neskutecne a řekla bych že má prehnane vysoke sebevědomí … :think: :think: :?

probůh, a co tě u něj drží??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
13.7.18 14:35

@Hanca Alex ale asi není nutné tímhle příspěvkem plevelit více diskuzí, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí