Problémy s kamarádkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35464
15.8.21 09:40
@Anonymní píše:
No já to vím. Taky jsem ji už párkrát psala ale neodepisuje. Já přece nebudu mít doma bordel když má přijít aby se cítila dobře..

Vykašli se na ní, když se urazí vlastně kvůli ničemu, tak to nemá cenu. Přece se nemusíš nijak obhajovat. I kdybys tu uklízečku měla, tak je to snad tvoje věc. Ty jí řekneš že jí nemáš, a ona se urazí že jí lžeš :mrgreen: Vždytˇto je úplně směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
15.8.21 09:41

Taková „kamarádka“ za to nestojí, už bych jí nepsala. Když bude chtít ozve se sama, ona se urazila, protože máš doma uklizeno, dobrá haluz.

• Citovat
  • Upravit
22284
15.8.21 12:25

Pripomina mi to davnou „kamaradku“ z piskoviste. „Ja se s tebou nebavim, ty mas hezci panenku!“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
15.8.21 12:36

Někdy pomůže, když se člověk cítí platný. Zkus ji pozadat třeba o radu, o pomoc a ocen to nenapdne slovy, jak moc ti pomohla. Jinak o léčbě atd. tady holky určitě už psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.8.21 13:49

No tak kamarádka si očividně odmítá připustit, že by byl někdo šikovnější než ona… neřeš ji. Jako kdybys jí předhazovala, že má doma bordel a ty uklizeno, tak by se urazila oprávněně, ale tohle je ujetý. Jako taky mám vyzkoušeno, že když se chce, tak jde zvládat práci, dítě i domácnost. Jenže ono se často nechce. Časově to jde zvládnout, ale energie a nálada často chybí. :D Takže obdivuju ženy, které to zvládají a jsou inspirací. Na druhou stranu často přemýšlím nad paní na úklid… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
16.8.21 15:41
@Anonymní píše:
Hezký den.. už měsíc mě trochu trápí jedna věc. Mám kamarádku - 9 let. Jsme každá dost jiná ale rozumíme si. Ona je trochu chaotická já jsem zase magor na pořádek.. :lol:
Já jsem nastoupila do práce po mateřské. Cca 14 dní po nástupu do práce přišla k nám na návštěvu.. a říká - ty jsi si zaplatila uklízečku? Já jsem se začala smát protože jsem nevěděla kam tím směřuje a říkám - jasný.. a ukázala jsem na svý ruce. A ona mi říká - já jen nechápu že chodíš do práce a máš tady tak uklízeno s dětmi! Já to nestíhám a jsem doma furt.. ( ještě je na mateřské )
Já jí říkám - tak víš že já jsem na to uklízení trochu cvok. A ona se do mě pustila že nechápe že ona má doma takový bordel a já mám uklízeno i při práci a že jsme furt někde s dětmi a atd.. tak jsem ji řekla že základem je nemít moc věcí protože pak se to lépe udržuje. A ona že by to nestihla ani kdyby měli prázdný byt. A že jí štve že jí nepřiznám že mám uklízečku že si kamarádky nelžou :roll:
Naštvala se a odešla. Už je to přes měsíc s nemluví semnou :roll: Nevím jsme dospělé ženy ale tenhle spor mi teda přijde stupidní :roll: jaký na to máte názor? Mám jí ještě psát?

Také jsem měla vždy uklizeno, at se dělo cokoliv a že ona je líný lempl, za to ty nemůžeš. Nevím, asi by mi jako kamarádka nic neříkala, ale pokud ti chybí, tak jí napiš. Možná si našla mezitím jinou lemplici a notujou si. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová