Problémy s krmením 4měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
31.8.14 19:22

Tak týden to asi trvat může. S tou větší dirkou a kojením si myslím, že kojení s dokrmem je dlouhodobě celkem neudržitelné :nevim: Ale nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
123
31.8.14 19:32

@RadkaCh Tak už to trvá cca týden a půl, těsně před tím jsme vyseli na koze celý den jak tak vzpomínám. Už s tím takhle válčím od porodnice, dávám odsáté mličko z Calmy a doteď to šlo :/ příkrm jsem dávala tak 2* denně, teď musím už častěji protože nestíhám odsávat no :/
Tak je zas míň mlíčka a pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.8.14 19:53

Ja teda jen kojila, mala od narozeni malo pribirala a tak kdyz zacal 4.mesic tak jsem zacla davat mrkvicku a tak..a vsechno se srovnalo..na zac. 9.mesice se odstavila sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.14 20:01

@Ulla Už jsem to dneska psala v jedné diskuzi. Každá si musí určit sama, kde má svoje hranice a je ochotná a schopná strpět kvůli kojení. Mateřské mléko je fajn, ale není to žádná spása. ;)
Jedna ti tady napíše, ať se na to vyprdneš a dáváš UM.
Druhá ti řekne, že máš přestat úplně dokrmovat, třeba i odsávat a začít plně kojit.
Další ti řekně, že máš takhle vydržet, dokud nezačnou příkrmy nebo dokud nepadneš na hubu.
Zjevně nějaká problém s krmením nastal, řešení je dost a ty se musíš pro jedno rozhodnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
123
31.8.14 21:14

@RadkaCh Tak na to máme stejný názor, v dnešní době je UM mnohdy kvalitnější než MM :) Hlavní důvod proč chci setrvat v kojení jsou finance, zdá se mi být zbytečné utrácet za drahé UM, když mám mlíko. Hlavní problém je ten že ona prostě nechce vít z lahve ani když má hlad… než se napije tak musí udělat divadlo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.14 21:19

@Ulla Z mojí zkušenosti je ten přechod nejjednodušší v noci, to ty děti pomalu neví, co tahají, nejlíp než se úplně probere :lol:
Ale jak říkám, to je tvoje rozhodnutí. Jako finančně náročnější to samozřejmě je, o tom žádná, ale taky záleží na mléku, které vybereš. Jestli obyčejné nebo za značku placený Nutrilon ;)

• Citovat
  • Upravit
123
31.8.14 21:24

@RadkaCh Tak v noci normalne kojime, ani očkem nemrkne co má v puse tak tam není problém :D Kupuju Nutrilon nebo bebu, ale Nutrilon máme za lepší cenu tak spíše tak no.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.14 21:26

@Ulla A nechtěla by třeba jinou savičku? Já kupuju Babylove z DM a na rozpočtu to i při plném mlíkaření nebylo moc znát.

• Citovat
  • Upravit
pkz
4491
31.8.14 21:31

U nás je to teď taky nějaký boj s krmením. Syn 8 týdnů - odstříkávám mu MM a dávám savičkou Avent, vypije tak 80ml někdy méně, aby vypil více musím láhev nabízet opakovaně, krmíme pak třeba 30-40min, což je dost na láhev. Kroutí se u toho, pobrekává. V 6 týdnu krásně jedl, vypil 130,150ml, nekroutil se u toho tak..Čím to může být? Zdá se mi málo, aby vypil na jedno krmení jen 60ml po 3hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.9.14 19:04

@RadkaCh Tak dneska jsem ráno nakojila, potom nakrmila z medely ještě než se pořádně probudila a snažila jsem se vždycky při první známce hladu naběhnout s lahví a docela byl klid :) Nejhorší to je večer protože malá je jak lední medvěd, někdy vypije i 300ml ale aspoň spí až do 6 rána :) A kolik stojí ten Babylove? Chtěla jsem ho kdysi zkusit, recenze měl do bré ale potom jsem někde četla že je to hustější než ostatní UM… měla jsem strach že mi to neprojde přes tu Medelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 19:07

@Ulla 160 nebo 170 korun, teď přesně nevím. Jestli je hustší, to nevím, já krmím lahví MAM.

• Citovat
  • Upravit
123
1.9.14 19:27

@RadkaCh Tak to není vůbec moc. A na jak dlouho vydrží jedno balení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.9.14 19:28

(jedna krabice) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 19:32

@Ulla Tak to už u takového mrněte nevím, to si nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
123
4.9.14 22:44

@RadkaCh Tak už je to dobré, asi opravdu jen spurt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí