Problémy u 3,5 leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
8.2.17 14:16

@Kacka2 tohle prave neni pravda. Dospi de pres den a ma i lepsi noc. V noci nikam nechodime po baraku…jsme v posteli. Jen nespime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
8.2.17 14:17
@3Lu píše:
@blumen smarja ze vstanu a sedim u ni…neblaznete. Lehnu si k ni a. lezim. Ona taky. Z postele nevyleze. Nemluvi. Ale nespi a vrti se.
Sedacku mame rozdelanou protoze chceme a dobre se nam na ni sedi.Jinak je pravda presne co jsem. psala…vcera jsem.se na to proste vyprdla a mechala ji spat jak pres den chce. A svete div se…spala i celou noc do 6. Takze u nas opravdu budit po obede nezabira, od narozeni kdyz jsem ji budila byla pak.zla noc. Tak jak to tady kdosi psal. Mudr mi vcera poradila at ji necham klidne prospat dokud se noci nesrovnaji
Jsou pry deti ktere kdyz se proste nedospu tak pak maji spatne a spatnejsi spani…a kdyz se pak konecne dospi, upravi se jim to.

Uvidis, co dalsi dny. Tak tim padem to zase neni ale zimnim casem :nevim: v kolik sla pak vcera vecer spat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.2.17 14:39

@blumen brzo…v 8. Byla fakt jakasi ko. Mezi tim jsme meli cviceni v sokolovne. Dneska zustala doma. Sla spat o pul.1 a ted se sama vzbudila. Uvidim co noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.2.17 14:41

@blumen ale jo…v lete se nam nikdy nevzbudi ve 3 v noci. A spi po obede 2h vzdy. A rano se budi v 8. A sup je zima a o pet hodin drive…kazdy rok. Mozna uz se ji to pretaci na leto :mrgreen:. Fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
8.2.17 16:11

@3Lu tak uvidis, snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
8.2.17 21:53
@3Lu píše:
@blumen smarja ze vstanu a sedim u ni…neblaznete. Lehnu si k ni a. lezim. Ona taky. Z postele nevyleze. Nemluvi. Ale nespi a vrti se.
Sedacku mame rozdelanou protoze chceme a dobre se nam na ni sedi.Jinak je pravda presne co jsem. psala…vcera jsem.se na to proste vyprdla a mechala ji spat jak pres den chce. A svete div se…spala i celou noc do 6. Takze u nas opravdu budit po obede nezabira, od narozeni kdyz jsem ji budila byla pak.zla noc. Tak jak to tady kdosi psal. Mudr mi vcera poradila at ji necham klidne prospat dokud se noci nesrovnaji
Jsou pry deti ktere kdyz se proste nedospu tak pak maji spatne a spatnejsi spani…a kdyz se pak konecne dospi, upravi se jim to.

Tak to je fajn, uvidíš co dneska, dej vědět:-). Ať se pěkně prospíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.2.17 09:11

Holky tak zdravím :mavam:, to je úžasnééé se vyspat. Malá spala do 6:30 takže zase o půl hodinky déle. Asi nejspíš zabírají ta homeopatika spolu s hořčíkem ;). Kéž by to už tak zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
9.2.17 10:15
@3Lu píše:
Holky tak zdravím :mavam:, to je úžasnééé se vyspat. Malá spala do 6:30 takže zase o půl hodinky déle. Asi nejspíš zabírají ta homeopatika spolu s hořčíkem ;). Kéž by to už tak zůstalo.

Gratulace ke spánku!!! Je to super, že? Vzpomínám, když malá po skoro 1,5 roce konečně spala celou noc bez probuzení:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.2.17 10:38
@Fazulina píše:
Gratulace ke spánku!!! Je to super, že? Vzpomínám, když malá po skoro 1,5 roce konečně spala celou noc bez probuzení:-)))

Konečně přes den funguji a i něco poklidím, navařím atd…byla jsem už jako mátoha. Snad to není jen nějaká náhoda, ale už to tak zůstane…aspon do těch 6ti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30905
9.2.17 14:56

@3Lu Vzpominam si, jak ve 22 mesicich syn poprve spal fakt celou noc. Asi 14 dni jsem se „budila hruzou“, ze se ty probdele noci vrati. Nastesti uz ne. Tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
9.2.17 20:38

@3Lu jee, parada :-) tak drzim palce, at to tak zustane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
10.2.17 08:05

@3Lu tak to ti preju, snad male to spinkani vydrzi… :palec: taky mame doma triletyho nespavce, dela si v noci pauzu cca 3-5, a od ty doby, co chodim do prace a on do skolky a nemuze se dospat, je to mazec…poradis co se vam ted osvedcilo, jaky homeo a ty vitaminy davas v jake podobe? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.2.17 09:14

Tak pan homeopat je Buh. Luci spi kazdy den do 7!!! @Vypett zacla jsem dodavat horcik, Dologran, pul kavove lzicky denne a homeopat nam namichal leky na miru. Chce to k nejakemu ale zajit protoze na kazdou osobnost zaberou jine druhy. Prej to nelze pausalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
13.2.17 09:58

@3Lu a je to tim? Nezacala spat lepe postupne, jak jsi to sem psala? Jinak homeopatika maji byt vzdy na miru :palec: super, ze spi lepe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.2.17 14:50

@blumen nevim…ona se srovnava vzdy az s presunem casu na letni. Ten pan rikal, tri dny bude mazec, byl…vstavala ve 2!!! A pak by mela nastat velka zmena, nastala…od ctvrteho dne po podani homeo spi denne do 7. Presne jak on nam rikal. A i ze se zpravi zacpa a zpravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí