Špatný spánek dvojčat

Anonymní
25.1.17 13:36

Spatny spanek dvojcat

Holjy, nikde jsem nenasla, co me tizi.. Mam 5,5M dvojcata-holky. Od narozeni na UM. Zezacatku se budily co 3hod na jidlo, pak noci prodluzovaly, az v cca 4M zacaly spat celou noc.

Ale v cca 4.5M se rano prestaly budit s placem na jidlo a v postyljach hen lezely a broukaly. Tak sem vzdy vstala, udelala UM a nakrmila. Porad pohoda.

Ale ted je to horor. Usinaji okolo 19hod. Asi hodinu predtim uz jsou protivne a casto placou. Okolo pulnoci se zacnou v postylkach vrtet a ze spani broukaji. Pak se jedna vzbudi (okolo 1-2hod) a lezi v postylce a povuda si. Vubec neplace, nevola me, jen si povida ci zuzla deku. Do toho se vzbudi ta druha (nekdy ji hlukem vzbudi ta prvni) a taky si zacne povidat. Takto lezi v postylce klidne az do rana. Stridave si povidaji a asi i usinaji. Toto trva do asi 5hod rano, kdy mi dojdou nervy a nakmim je. Ony by si asi ani nerekly a povidaly by si klidne do buhvi kdy..

Jsem uz hotova. Nemuzu z toho spat.

Proc se budi? A pric se me nesnazi privolat? Net je plny toho, ze se deti budi s placem, ale ony neplacou. Jako by me nepotrebovaly. Zazily jste nektera?

Zkousela sem jim dat dudlik, ale ten si hned vyndaji a mrmlaji dal. Jen navic okusuji ten dudel. Zkousela sem he vzit do postele. Ale porad byly casto vzhuru a mluvily.

Uz nevim, co dal. Trva to uz 2 tydny. Ockovane nebyly a nic se nezmenilo u nas doma.

Na netu pisou jen o buzeni s placem, ale toto tam neni.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4284
25.1.17 13:46

Je úplně normální, že se dětem mění spánkové režimy. Spánek od čtyř měsíců celou noc a ještě dvojčat? Co by za to leckteré maminky daly! Svou první prospanou noc jsem si užila až po prvních narozeninách syna. Do půl roka nespal déle jak tři hodiny v kuse a pak to prodlužoval jen pomalu. Buď ráda, že jsou hodné - prostě potřebují spát méně, no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
25.1.17 13:50

Spanek se stale meni, tohle muze byt nejaka mezifaze, bud rada, ze nevyzadujou noseni a maminku. Nemuzes jit spat jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
25.1.17 14:06

Tak je dej vedle do pokoje, to, že si povídají, neuslyšíš. A až budou mít hlad, oni se přihlásí, to bych se nebála. Mám obě děti vedle od šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 14:09

Mame 2kk a vedle je nerozkladaci gauc, kde spi muz. Jedine prestehovat postel z loznice do obyvaku. Mbe by nevadilo, kdyby se vzbudily 5× za noc a plakaly a volaly me. Ale toto je divne. Moc me to mrzi. Jako by o me ani nestaly :,(

• Citovat
  • Upravit
2922
25.1.17 14:14

Promiň, ale to je vidět, jak některý mámy řeší kraviny. Buď ráda. Moje děti neustále řvaly, ten menší ještě teda řve a to mu bude půl roku. Nevyspala jsem se pořádně co se narodil, nebýt manžela tak už jsem snad radši někam odjela a už se nevrátila. Buď ráda za hodný děti, kdybys měla ty dvojčata uřvaný, to by teprve bylo psycho. To, že nebrečí, přece neznamená, že tě nepotřebují, koho jinyho by potřebovali než mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.1.17 14:17
@Anonymní píše:
Mame 2kk a vedle je nerozkladaci gauc, kde spi muz. Jedine prestehovat postel z loznice do obyvaku. Mbe by nevadilo, kdyby se vzbudily 5× za noc a plakaly a volaly me. Ale toto je divne. Moc me to mrzi. Jako by o me ani nestaly :,(

Jistě, ony už teď mají averzi na svojí matku :roll:
Buď ráda, že si povídají, pořiďte si s manželem rozkládací gauč a spěte spolu, pořiď si chůvičky a buď ráda, že v noci nekejhaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.1.17 14:17

Tak já mám 18ti měsíční holčičky a ještě zdaleka nespí celou nic v kuse… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
25.1.17 15:04

A to já zase chápu, že Vás to v noci budí. Ale očividně jsou holčičky spokojené. A to je nesmysl, že Vás nepotřebuji. Lepší než řev, mně řvaly obě děti skoro do 2 let :? Doporucuju spát v jiné místnosti a nebo špunty do uší- výborná věc!!! A o víkendu výměna s manželem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
25.1.17 15:22

Počkej, ty jsi hotová z toho, že si jen povídají? :D a v ani ne půlroku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.17 22:39

Já s tebou soucítím, protože mám taky dvojčata a vím jaké to je, když holky v noci nespí a jenom funí a mrčí. Taky se u toho nevyspím a jsem z toho grogy. Já zkusila ty špunty do uší, tlumí to zvuky a člověk pak slyší jenom pláč. Ještě jim dávám plenu přes oči a to docela funguje na uspávání v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
27.1.17 09:07

@Čajová.panenka jak mas stary dvojcatka? Ja mam ani ne 2tydenni holcicky. Dnesni noc hruza. Vzdycky se napapaly a asi pul hodku po kojeni zacaly brucet a nejspis tlacit. A tak celou noc. Kdyz uz prestaly tlacit a usinaly, tak se do 20 minut vzbudily zas na kojeni. :roll: ale jinak to jsou zlaticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 21:29

Já mám téměř 4 měsíční dvojčata (holky) a první dva měsíce byly noci hrozný. Sice tolik nebrečely, ale vydávaly různé bručivé zvuky a budily se často napřezkáčku. Byla jsem z toho opravdu K. O. Teď už je to o dost lepší. Přes den stále spí vždy jedna a druhá je vzhůru, jejich doba spánku se překrývá max. tak 15 minut, takže se nedá spát ani přes den. Nejlepší je tedy vystrčit kočár ven a poslat někoho na procházku. Na to mám studentku, která takto chodí po obědě, abych si trochu odpočinula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
4.2.17 07:21

@Čajová.panenka holky taky furt vydavaji nejaky zvuky. :roll: jedna spi klidne i 4 hodiny, ale druha max 2 hodiny. Jsem uz fakt vycerpana. A kdyz prestanou holky, tak vola prvni dcera. :zed: uz aby bylo leto. Ten zacatek je fakt silenej. Ja nikoho na vozeni nemam. Jsem celej den sama doma a jeste kolikrat musim vyzvednout dceru ze skolky nebo z krouzku. Muzu jen doufat, ze se to casem zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.2.17 07:45

@Katty1203 moji 18m. kluci taky nespí v klidu.Tak 3-4× za noc musím vyskočit, dát napít čaje(aspoň se jej tak naučili pít, jinak na čaj kašlali),zarazit dudlík a pokračujem :roll: Je to jak vojenský trenink :lol: -málo spánku a přerušovaně, křik, řev a teď třeba dvakrát denně v tom sněhu tlačit kočár po vycházkách(chodíme mimo město)tak to byl taky záhul. Fyzicky mě ten sníh dostal a to už rok chodíme denně cca 6-8km i po lese, ale v tom sněhu jsem myslela že umřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí