Probouzení po usnutí

15
17.10.13 12:10

Probouzení po usnutí

DObrý den maminky. Mám na Vás dotaz. mám 5.měsíční dceru a poslední dobou mi večer po vykoupání usne sama v postýlce ale za hodinu je vzhůru a do 11-12 dělá bordel :( Po obědě si usne úplně bez problému sama. Večerní rituály děláme od narození stejné.. vykoupat v teplé vodě, najístuložit a spát. Koupila jsem i levandulový aroma olej a evanduovou pěnu do koupele ale nic :D nemáte některá zkušenost?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4671
17.10.13 12:23

A jak spí přes den?
každopádně dopručuji přečíst kníýku Každí dítě může dobře spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
17.10.13 12:48

Co ji zkusit zacit koupat pozdeji?

U nas to zaclo v 7 mesicich, ale byla to separacni uzkost, nevim, jestli uz by to mohlo byt takhle brzo i u vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.10.13 13:23

Přes den po obědě tak dvě hodiny spí..pak chvilku odpoledne prootže mi do koupání nevydrží. Koupeme každý den v půl osmé v osm je tuhá a za hodinu je vyspalá :) No separační úzkost nevím. když si zkuísm vzít do postele tak taky neusne prostě chce blbout a přes den usíná sama. Myslíte, že by pomohlo koupat později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
17.10.13 14:04

Můžeš to zkusit. a kdy vstává? zkus si napsat na papír obvyklý spánkový rytmus a třeba ti z toho něco vyplyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.10.13 13:57

Tak píši jakpokračujeme :) usínání a koupání jsme posunuli na osmou hodinu spát chodí v devět. Kaši dávám k večeři v šest hodina po koupání jí dorazím Nutroušem a spinká jak andílek :D dnes od 21-9 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí