Proč anonymy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
15.6.11 20:16
Anna86 píše:
A proč ne anonymy? Vždyť někdo napíše jen svůj názor, nemusíte ho znát ani vědět kdo to je.. Není to fuk? Je to vždy názor jeden z 10. A je mi docela fuk, jestli to napsala Zuzka, Bětka nebo Anonym.. Stejně ty lidi neznám. Třeba má někdo veřejný profil a nechce ať se na něho hned všichni dívají, protože napíše nějaký kontroverzní názor.. Nebo nechce ať to čte třeba někdo známy z rodiny, apod… Myslím, že těch důvodu je 1000 a 1.. prostě každý má pro to svůj důvod..

No a i ty duvody me zajimaji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.6.11 20:17
BaraDolezal píše:
Pájinka25 píše:
mofiz píše:
verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkách :lol:
no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší :nevim:
No, v techto situacich si prave myslim, ze je to spise pohodlnejsi :-( Kdyz latkuju, vim prece proc stejne tak jako ja vim, ze latkovat nechci :pankac: a kdyz vim proc, muzu napsat sve duvody… pokud se nechci vice dohadovat dam to prece najevo a jdu si po svych… :-)
No ale je to i o povaze asi… :think:

to jo, ale četla jsi někdy diskusi mezi látkujícíma a nelátkujícíma? :mrgreen: to jak se tam do sebe pouštěj, je směšný :mrgreen: a přitom jde o hovadiny, ať si každej balí svoje dítě do čeho chce, klidně do igelitový tašky, je to přece jeho věc. Ale chápu, že když někdo založí takovou ožehavou diskusi, že zkrátka spousta lidí napíše raději anonymně :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
15.6.11 20:18
Anna86 píše:
A proč ne anonymy? Vždyť někdo napíše jen svůj názor, nemusíte ho znát ani vědět kdo to je.. Není to fuk? Je to vždy názor jeden z 10. A je mi docela fuk, jestli to napsala Zuzka, Bětka nebo Anonym.. Stejně ty lidi neznám. Třeba má někdo veřejný profil a nechce ať se na něho hned všichni dívají, protože napíše nějaký kontroverzní názor.. Nebo nechce ať to čte třeba někdo známy z rodiny, apod… Myslím, že těch důvodu je 1000 a 1.. prostě každý má pro to svůj důvod..

Já nevím, pokud mám nějaký názor, tak ho prezentji veřejně a obhájím ho. Pokud se za něj stydím, tak ho nepíšu. :nevim: V běžném životě si taky nenasadím kuklu na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.6.11 20:20
Alpaka píše:
Anna86 píše:
Já nevím, pokud mám nějaký názor, tak ho prezentji veřejně a obhájím ho. Pokud se za něj stydím, tak ho nepíšu. :nevim: V běžném životě si taky nenasadím kuklu na hlavu.

no a to je právě ta (ne)výhoda internetu. Že je to anonymní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:21

Tu diskuzi jsem urcite necetla, ale ucastnila jsem se jedne ohledne dedictvi… taky siiila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
Alpaka píše:
Anna86 píše:
Já nevím, pokud mám nějaký názor, tak ho prezentji veřejně a obhájím ho. Pokud se za něj stydím, tak ho nepíšu. :nevim: V běžném životě si taky nenasadím kuklu na hlavu.

I ten anonym si to může obhájit.. přece.. jen nechce, aby někdo věděl kdo je..a důvodu může být mnoho.. mě je to třeba úplně fuk, jestli píše anonym nebo ne, když má zajímavý názor, tak proč ne..

• Citovat
  • Upravit
5077

Ahoj,
já se teda snažím anonym nepoužívat, no vlastně spíš nebylo zatím potřeba. ALe je fakt, že kdybych řešila pro mě citlivé téma, které se týká mého soukromí, manžela, rodiny atd. tak to asi taky píšu anonymně. Nevím, kdo všechno sem chodí a třeba jsou tu mraky známých a nechci, aby věděli co a jak. A myslím, že je to tak u více lidí. A jak někdo psal, je mi fuk, jestli odpoví anonym nebo ne, někdy to chápu někdy ne, ale to není moje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:22
Pájinka25 píše:
Alpaka píše:
Anna86 píše:
no a to je právě ta (ne)výhoda internetu. Že je to anonymní :nevim:

Prave ze uz tak je to anonymni!!! A presto se jeste vsichni schovavaji :-) a myslim, ze i primo v pravidlech je, ze se to nema a ze admini kdyztak jmena zverejnuji :-) i kdyz asi nemaji cas hlidat vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.6.11 20:22
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.6.11 20:23
Jura007 píše:
No řekl bych - když si to srovnám s vlastním životem v minulých letech - že na eMimino chodí i někdo z jejich rodiny, kdo má ve zvyku ve svém okolí hodně prudit. A že ty dotyčné prostě nechtějí každý den podstupovat srážku s blbcem.

Souhlas, to je ta první varianta.

Ta druhá je prostě proto, že většina se bojí říct cokoliv na rovinu, aby si to nějakým způsobem nerozházel u ostatních. Aby ho tu prostě měly rády(-i). Jak píše Verča. Prostě ze srabství. Neumějí si stát za svým názorem PEVNĚ. Chtějí být za ty dobré a bojí se říct/napsat jiný postoj-názor-postup-cokoliv jinak než dav…

Třetí varianta - to jsou špatně naložení uživatelé, kteří se potřebují nějak pohádat a mají strach, že když nadá Aničce, tak Petra ze skupiny se s ní nebude bavit..... :roll: :roll: :roll:

Baro - neřeš a prď na to :wink: . Časem si zvykneš na ty sprosté nebo neurvalé anonymy nereagovat.

Hele, já třeba zrovna patřím k těm méně oblíbeným uživatelkám, páč neužívám anonym (párkrát jo - citlivě) a všechno peru na drzovku pod svým nickem. A je to prostě o tom, že si na tu (ne)oblíbenost a (ne)popularitu nehraju. A kdybych měla něco plesknout někomu do očí, tak klidně. Co napíšu to fláknu i mezi oči…A to nemá rádo hooooooooooodně moc lidí..... :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.6.11 20:25

Osobně jsem napsala nějaké anonymní příspěvky, které můžou ostatním připadat úplně „normální“, jenže… Nejsme tu na opuštěné planetě, čte to tu spousta lidí a někteří jsou třeba příbuzní, známí… Takže často je anonym z těchto důvodů, zkrátka někdo třeba nechce, aby kamarádka věděla, že už zkusili příkrmy, nebo má tchýbě yorkšíra a dotyčný anonym se pak nechce zodpovídat na patřičných místech, co to napsala o jejich Bettynce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.6.11 20:27

Proč anonymy? Protože tu ta možnost je… Kdyby tu nebyla možnost „anonymity“ tak se tu tolik nediskutuje… Ale toť můj názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.6.11 20:31

Mě vadí jen anonym, co se přišel navážet, urazit, nebo být neurvalý - tak to jeho anonymitu jasně chápu, na druhou stranu musí počítat s tím, že ho někdo napráší a bude odhalen.. :jazyk: :jazyk:
Pokud někdo použije anonym naprosto z mnou neznámých důvodů, tak je mi to fuk, protože rozdíl v tom, že doma chová křečky nick KVÍTEK MEDOVÝ 123 nebo ANONYM, není pro mě žádný..
Je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
15.6.11 20:37
BaraDolezal píše:
Pájinka25 píše:
Alpaka píše:
Anna86 píše:
no a to je právě ta (ne)výhoda internetu. Že je to anonymní :nevim:
Prave ze uz tak je to anonymni!!! A presto se jeste vsichni schovavaji :-) a myslim, ze i primo v pravidlech je, ze se to nema a ze admini kdyztak jmena zverejnuji :-) i kdyz asi nemaji cas hlidat vsechno :mrgreen:

Anonymní příspěvek lze použít pouze u informací obsahujících VELMI citlivé údaje o Vašem soukromí (zdravotní stav, vztahy, intimní rady).

Zneužití anonymního přispívání (především k napadání ostatních, psaní kontroverzních názorů apod.) je porušením pravidel diskuse a může vést k zablokování přístupu.

Příspěvek je intimního nebo citlivého charakteru, chci jej vložit anonymně - pokud příspěvek nesplňuje tyto vlastnosti, může být anonymita zrušena kvůli přehlednosti diskuse.

asi by to admini neměli čas kontrolovat.. ale jak už jsem psala… mi je to vážně jedno, jestli odepíše anonym nebo ne.. stejně ty lidi neznám.. ale třeba někdo jiný je zná a oni se nechtějí prezentovat pod svým nickem.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
15.6.11 20:38
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje :mrgreen:

Tak to mi je naprosto ukradene. :wink:

Ja se za svuj nazor nestydim a je mi vcelku jedno co si o me diskutujici mysli, je to muj nazor na vec a proto ho sem pisu.

Mmch ahoj radu :mavam: :mavam: , uz jsem te dlouho nevidela.

Příspěvek upraven 15.06.11 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová