Proč anonymy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14377
2.9.18 12:22

@rokris mně osobně ani tolik nevadí a je faktyze od té doby,co tam ty kytičky jsou,tak mi to ani někdy nedocvaklo,ale považuji to za úplně zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.9.18 12:25

A vás to trápí, jo? Vždyť je to jedno, já nicky ani nečtu, takže mi je jedno jestli je tam psáno jana nebo anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
2.9.18 12:27

Kytičky mají jednu výhodu, člověk aspoň ví, že nereaguje zakladatelka sama na sebe. :lol: Jinak většina jich je zbytečných, anonym ohledně oblečení nechápu vůbec, několik uživatelek už psala, že používají anonym, aby je někdo z něčeho neosočil/nekamenoval, a přitom tam nebylo v těch příspěvkách nic intimního. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76361
2.9.18 12:32
@Hadumi píše: A vás to trápí, jo? Vždyť je to jedno, já nicky ani nečtu, takže mi je jedno jestli je tam psáno jana nebo anonym.
:roll: :nevim: Po několika proplakanych nocích a neúspěšné intervenci svého psychoanalytika jsem přikročila k zoufalému pokusu rozhrabnout svoje trauma přímo zde a už teď se cítím o trochu líp. :andel: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.9.18 12:36

Tak já někdy ty anonymy chápu. Já, kdybych sem ke svému počtu dětí napsala i svůj koníček, tak sem můžu dát rovnou rodné číslo. A když bych si chtěla postěžovat na manžela, tak už to prostě není dobrý. Takže pokud si někdo chce koupit zlaty kočár za 50 tis a bydlí na malém městě, tak se nebude radit pod svým nickem, pod kterým už třeba prozradil jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76361
2.9.18 12:48
@ngauruhoe píše:
Tak já někdy ty anonymy chápu. Já, kdybych sem ke svému počtu dětí napsala i svůj koníček, tak sem můžu dát rovnou rodné číslo. A když bych si chtěla postěžovat na manžela, tak už to prostě není dobrý. Takže pokud si někdo chce koupit zlaty kočár za 50 tis a bydlí na malém městě, tak se nebude radit pod svým nickem, pod kterým už třeba prozradil jiné věci.

Jestli si na malým městě koupí zlatý kočár za 50000,–, je úplně fuk, jestli o tom dopředu napíše na eMimi, protože ten kosoctverec na fasádě a oktava obejita s pětikorunou ho nemine stejně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
2.9.18 12:49
@ngauruhoe píše:
Tak já někdy ty anonymy chápu. Já, kdybych sem ke svému počtu dětí napsala i svůj koníček, tak sem můžu dát rovnou rodné číslo. A když bych si chtěla postěžovat na manžela, tak už to prostě není dobrý. Takže pokud si někdo chce koupit zlaty kočár za 50 tis a bydlí na malém městě, tak se nebude radit pod svým nickem, pod kterým už třeba prozradil jiné věci.
:potlesk: :palec: :palec: … anebo si kvůli účasti v nějaké jedné diskuzi zakládat jiný nick.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.9.18 12:53

@sirikit :mrgreen: to se ještě dělá?! Já se už dlouho nesetkala s podobným projevem závisti.

Jinak jsem teď nakoukla do diskuze o oblíkání a tam je ten anonym fakt mimo. Ale to už je práce adminu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35488
2.9.18 13:01
@ngauruhoe píše:
@sirikit :mrgreen: to se ještě dělá?! Já se už dlouho nesetkala s podobným projevem závisti.Jinak jsem teď nakoukla do diskuze o oblíkání a tam je ten anonym fakt mimo. Ale to už je práce adminu, no.

Jo je, ale ja uz jsem se parkrat setkala s tim, ze ani u evidentne nesmyslne pouztieho anonymu, admini nereagovali, ze pry ma udajne kazdy pravo povazovat za intimni ruzne veci. Pak nechapu, proc maji vubec nejaka pravidla… nakonec muzeme byt anonymni vsichni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.9.18 13:04

Myslím si, že dost jich je k rozdmýchání diskuse a pak to admini použijí k sepsání aktuálních článečků po celém Babišovském imperiu. Reklamy jsou reklamy a hodí se každé kliknutí. Nějak se mi nechce věřit, že by se tu nacházelo primitivních osob, které se ptají na úplně zbytečné věci. Založí téma a pak už se perte. :zed Už se ani neozvou a ani nenapíšou, co jim to jejich téma dalo. Tím nemyslím ta témata, která jsou fakt osobní. A i tam píší naše grafomanky, které jsou také chráněné. Ale ty musejí psát anonymně, aby ty jejich pohádky někdo neporovnal. Admini mi na mou otázku napsali, že pokud někdo neuráží a nenadává, tak si může anonymně napsat co chce. Tak i třeba, že se mi teď zrovna chce čůrat a co s tím mám dělat. :zed: :zed: :zed: Ćím víc příspěvků, tím pro ně líp. Jejich šéf alespoň vidí, že to tu žije. :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.18 v 13:06

• Citovat
  • Upravit
38289
2.9.18 13:04
@mroe píše:
Jo je, ale ja uz jsem se parkrat setkala s tim, ze ani u evidentne nesmyslne pouztieho anonymu, admini nereagovali, ze pry ma udajne kazdy pravo povazovat za intimni ruzne veci. Pak nechapu, proc maji vubec nejaka pravidla… nakonec muzeme byt anonymni vsichni, ne?

No, jestli to tak cití… V diskuzi má jít o věc, ne o sledování lidí. takže ten anonym má smysl - viz co už jsem psal. 8) Dovedu si představit i otázku, ke které se anonym už nevyjádří, jen si přečte odpovědi. :nevim:
Jestli je použitý pro někoho nesmyslně - můžete si myslet co chcete, nebo si hrát na STB. :mrgreen: Ale důležitá je přece diskuze. Je - li mimo můj zájem, tak si jí nevšímám, a tedy rozhodně nepíšu: jé, fůůj, blbost a to celé ještě jednou dokola… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.9.18 13:09
@M_Vladim píše:
No, jestli to tak cití … V diskuzi má jít o věc, ne o sledování lidí. takže ten anonym má smysl - viz co už jsem psal. 8)
Jestli je použitý pro někoho nesmyslně - můžete si myslet co chcete, nebo si hrát na STB. :mrgreen:

To jo, i takoví tu jsou, co (rádi) hlásí nesmyslné anonymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Já sice zbytečné anonymy taky extra nemám ráda, ale hlásit to? To už je fakt STBácká praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
2.9.18 13:11
@radúna píše:
To jo, i takoví tu jsou, co (rádi) hlásí nesmyslné anonymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Já sice zbytečné anonymy taky extra nemám ráda, ale hlásit to? To už je fakt STBácká praktika.

Takovou praktikou je podle mě jen anonymní útok na někoho. :think:
Když napíšu názor, který nechci mít zrovna vytetovaný na čele, tak ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35488
2.9.18 13:12
@M_Vladim píše:
No, jestli to tak cití… V diskuzi má jít o věc, ne o sledování lidí. takže ten anonym má smysl - viz co už jsem psal. 8) Dovedu si představit i otázku, ke které se anonym už nevyjádří, jen si přečte odpovědi. :nevim:
Jestli je použitý pro někoho nesmyslně - můžete si myslet co chcete, nebo si hrát na STB. :mrgreen: Ale důležitá je přece diskuze. Je - li mimo můj zájem, tak si jí nevšímám, a tedy rozhodně nepíšu: jé, fůůj, blbost a to celé ještě jednou dokola… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, podle pravidel muze byt uzit anonym u VELMI citlivych ifnormaci. A udajne odtajnuji trolling… Tak co je velmi citliveho na obleceni?
A jak je mozne, ze na jedno nahlaseni jasneho trola mi adminka napsala, ze jen zakladatelka trochu popustila uzdu fantazii a dalsi den po dlasich strankach ho jina adminka smazala?
Zrejme jak se ten den admin vyspi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.9.18 13:18
@M_Vladim píše:
Takovou praktikou je podle mě jen anonymní útok na někoho. :think:
Když napíšu názor, který nechci mít zrovna vytetovaný na čele, tak ne. :jazyk:

Omlouvám se, špatně jsem pochopila tvůj psaný text…
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová