Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak ano, pokud se sníží sacharidy, člověk hubne poměrně rychle..ale to ty sacharidy by nemohla mít už celý život… sacharidy jsou v přílohách, pečivu,… nejen v sladkém…a sacharidy tělo potřebuje.. pro energii, mozek pro správnou aktivitu, atd.. a je lepší jíst sachry v první polovině dne, než odpoledne a k večeru… tam se teprve ukádají jako tuk..
@t-jani píše:
No ale proč redukční dieta? Spíš jíst zdravě a tak, aby zakladatelka hubla… jde to i bez diet..
souhlasím. Mělo by jít o zdravý životní styl celkově. Ne o něco, co zuby nehty vydržím týden, dva a pak zkolabuju a přežeru se ![]()
Zakladatelka - to ze jsem včera snedla poslední jidlo v cca 17h bylo proto, že mně bolela hlava a šla jsem brzo spát
normálně i večeřím..třeba si dám plátek celozrnného pečiva s lučinou a kousek papriky nebo tvrdého sýra, nebo něco takového.. hladova jit spat nechodim..ale uz se nepřejídám jak předtím, ze třeba před spaním jsem snedla celou coko nebo 3-4 rohliky s nutelou nebo zapec. tousty se sunkou a syrem atd atd atd.. a to ze si dam kousek bábovky nebo něco sladkého - to si radsi dam přes den nez v noci, ja se znam, kdybych si nedala něco přes den tak to nevydrzim a vstanu klidne i ve dvě ráno a sežeru něco sladkého.. takže to je mensi zlo a tak se drzim a necitim se pak, že se omezuji.. cely život se prece omezovat nebudu, akorát uz se nechci prejidat.. slo mi spis o to cviceni, ta chuze zrejme nestaci - navíc chodim nekdy 2× tydne, nekdy 3 x tydne, tepovku si myslim, ze mam dobrou, porad u toho muzu mluvit.. spis bych potrebovala poradit nejaky ucinny cvik na boky a bricho, ale nesnasim sklapovačky, tak ty delat nebudu
uz kvůli bolavym zadum.. a myslite, ze ovesnou kasi s ovocem jist rano nemam a místo toho pecivo? to si prave davam jako svaciny.. nebo na vecu po cviceni, to uz by bylo moc toho peciva..jinak moc dekuji za názory a prispevky ![]()
A jaký máš míry zakladatelko? nemusíš psát čísla..jde mi o to, jestli máš co shazovat:) večer celozrnný plátek s lučinou není moc dobrá volba– chleba jsou sacharidy, ty bych už radeji nedávala a lučina je celkem tučná
paprika ok
jinak pokud tě honí mlsná, je to právě nedostatkem sacharidu-kvalitních..přes den..
večer je ideální třeba zelenina a vajíčko nebo šunka/ryba/maso…
jinak perfektní stránky a cvičení jsou tyhle www.rutina.cz
@t-jani tak co hubnout mam a hodne
jsem cca 2 roky po porodu a kojenim jsem vůbec nezhubla ale pribrala.. presne miry nevim, nemam doma metr, ale zítra si ho koupim a napisu.. taky nevim kolik presne vazim, nemam vahu.. ale obleceni co jsem nosila v 8.mesici tehu a bylo mi tak akorát - mozna i trochu volne - je mi ted male
zaklad.
@Anonymní píše:
@t-jani tak co hubnout mam a hodnejsem cca 2 roky po porodu a kojenim jsem vůbec nezhubla ale pribrala.. presne miry nevim, nemam doma metr, ale zítra si ho koupim a napisu.. taky nevim kolik presne vazim, nemam vahu.. ale obleceni co jsem nosila v 8.mesici tehu a bylo mi tak akorát - mozna i trochu volne - je mi ted male
![]()
zaklad.
v tom případě upravit jídelníček a pujde to ![]()
@t-jani a co bych mela jist? ja mam male dite a porad hladoveho chlapa který ji jen prevazne ceskou kuchyni - knedliky, omacky maso brambory.. mam rada ovesnou kasi, tu muzu teda na snidani? zaklad.
Já je jím.. mám nemocnou štítnou žlázu, takže mi blbne metabolismus a nevadí mi to…naopak jsou tam sacharidy, které dodávají energii postupne a na dýl zasytí.. co bys mela jíst.. už jsem to psala… ráno převážně sacahridy.. já jím ty vločky, mléko/jogurt a ovoce.. pak savčinka… ovšem pokud neobědváš brzy jako já
k svačince třeba menší houska, šunka a nejaká zeenina. oběd.. maso, příloha zelenina… svačina.. třeba jogurt..večeře… bílkovina zelenina… popřípade druhá večeře.. třeba už jen zelenina.. hodne pít, nesladit, málo solit.. omezit kafe.. a cvičit ![]()
@Anonymní píše:
@omites muj jídelníček ze včera (moje omezovani spociva pouze v tom, ze se nepreziram 2-3 porce obed, cokolady, susenky atd)rano - 4 PL ovesne vločky s mlikem s nektarinkou, kafe s mlikem bez cukru, voda
svacina - bábovka 2-3ks
obed - kur.prso se zeleninou a bram.kase
svacina - bábovka 1-2ks
vecere - tretinu z toho co bylo na obed a meloun cca v pět
pak uz jen voda
zakladatelka
Protože jestli chce zhubnout, jde o redukci vahy a proto redukcni dieta…jinak uprava jidelnicku na zdravy, je celozivotne jedine dobře
ale při nadvaze je třeba nejen upravit… ale hlavne bych zakladatelce doporučovala obrátit se na odborníka, který pripravi jídelníček na miru ![]()