Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky se přidávám do klubu
Už měla vstávat před půlhodinou a pořád nic ![]()
Taky jsem to tak dělala, když jsem kojila. Měla jsem za to, že pokud si lehn, dítko hladové se okamžitě vzbudí. Jednou jsem taky tak ponocovala, malá měla jíst cca ve 22hod, do 23hod jsem čekala, pak usnula a malá se vzbudila až kolem 5 ráno:-)
Taky jsem čuměla do půlnoci na tv … pro mě to bylo výhodnější, bo kdybych šla spát v 10, tak bych se horko těžko probrala abych mlaďase vyndala z postýlky. S tím jsem měla problém i po delším spánku, natož po 2 hodinkách
.
Taky jsem to tak dělala, jsem chtěla v klidu spát a ne čekat nato, až se probudí ![]()
No, já prostě malou vzbudila a nakojila a šla jsem spát… Teda ona se ani pořádně neprobrala, jenom napila a spala dál a já jsem se nemusela stresovat, že se vzbudí hned jak usnu. Jednou za týden jsem to nechala na ní, kdy se vzbudí, a když se začala na jídlo budit třeba až ve tři ráno, už jsem ji nebudila.
Taky jsem to tak delala kdyz byla dcerka malinka ale pak jsem chodila spat az o pulnoci a rano byla hotova.Tak jsem ji posunula dobu jidla a chodim spta po desate.
jojo,vsichni stejni,divam se,ze jste o mesic mladsi,presne
,ja si ho privezla domu ze zloutenkou,spal mi v noci az 6hodin,pokazde nejak jinak.ale ja stejne cihala,protoze mi pauza prisla dlouha a chtela jsem porad kojit
-buzeni nesmysl-spal takhle kazdy den a ja cihala kazdy den,temer celou noc.Ted ho krmim v cca 21,do 23vytuhne a vstava cca v 6h,uz neciham celou noc,chodim spat kolem pulnoci a kolem 5-6teprve zacnu cihat:-),upravila se nam ta pravidelnost kolem tretiho mesice,ale vse muze byt jeste jinak,ted jsme zacali hystercit pred spanim,ach jo...........holky,sladke sny...........
Tak já jsem na tom úplně stejně.. Vím, že malá chce ještě jíst mezi 11 a 12 večer a i kdyby usnula v 8, tak já si prostě nelehnu a radši se snažím udržet vzhůru. Kdybych usnula a pak mě malá probrala, bylo by to horší ![]()
Tak budu asi jediná,ale já jsem toto nedělala
Po porodu obou dětí jsem byla ráda za každou chviličku,kdy si můžu odpočinout..Lehla jsem si a spala.Ani by mě nenapadlo v noci někde strašit na netu nebo dělat něco jiného..
Když jsem byla těhotná,tak Adámek přestal spát po obědě.Ani jsem se nesnažila si s ním lehnout a chtít po něm,aby usnul.Usnula bych dřív já,dloubal mi do očí,to mi dělalo zle..Bylo léto,šli jsme rovnou ven.
jsem asi cvok… malího dávám spát kolem 7 půl 8 někdy se vzbudí už v deset to ho nakojím a jdu spát taky, ale nekdy treba ted spíod půl 8( ted je půlnoc)a já čekám až se vzbudí místo toho abych šla spát a šaškuju tady… vím že když bych chtěla usnout usla bych a v tom momonetu by se malej vzbudil a to je horší vztát tak než čekat a jít spát i když už skoro padám na klávesnici......