Proč jsou chlapi tak složití?

Anonymní
18.2.18 11:26

Proč jsou chlapi tak složití?

Ahoj holky, asi se chci spíš jen vykecat, jsem plná emocí a trochu zoufalá. Promiňte za anonym, ale nechci riskovat prozrazení před známími.
V létě jsem začala zaskakovat na jiném pracovišti kvůli dovoleným a tak, a tam jsem poznala hrozně fajn chlapa, hned na první pohled se mi zalíbil, byl příjemný, okamžitě mi vysvětloval jak to u nich chodí, věnoval se mi. Je o něco starší než já, pohledný, svobodný, bezdětný, prostě ideál. Netrvalo dlouho a začali jsme se postupně sbližovat. Rozuměli jsme si ve všem, máme stejný smysl pro humor, dokonce dost podobnou minulost co se týče partnerů, oba po špatné zkušenosti raději sami.
Postupem času přestal být odtažitý, začali jsme spolu i flirtovat, vzájemně se dotýkat, očividně to mezi námi zajiskřilo. Jednou jsem ho já sama z vlastní iniciativy pozvala na oběd, moc se do toho nehrnul, ale šel. Poté jsme se viděli za měsíc, opět jsme si povídali, objímali se, drželi se za ruku. Když jsem čekala, že mě políbí, buď me přitáhl zase k sobě, nebo musel pro něco jít. To už mi začínalo být divné. Celý leden a část února jsme se neviděli, nepsal mi, potom mi akorát napsal, že se těší, až zase k nim přijdu. Teď jsme se viděli minulý týden a opět jsme si krásně povídali, nasmáli se. Tento týden se uvidíme zas. Řekl mi, že má aspoň důvod se těšit do práce.
Já mu vůbe nerozumím. Bojím se, že si jen namlouvám, že o mě má zájem, nebo že se mu jen líbí pozornost mladší ženy. Nebo mu vadí že jsme kolegové, protože jejich šéf neuznává vztahy na pracovišti. Nebo mu vadí věkový rozdíl? Nebo si to vážně jen namlouvám a zájem nemá? Nebo někoho má a nechce mi to říct aby mi neublížil? Já se v něm vůbec nevyznám! A nejhorší je, že se do něho cítím být zamilovaná čím dál tím víc. Dlouho jsem si se žádným mužem takhle dobře nerozuměla.. :nevim:
 S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
18.2.18 11:37

Kolik je tomu bezdětnýmu staršímu ideálovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.2.18 11:39

Tipnul bych, že jeho skutečný zájem je jinde a jiná žena dělá jemu to co on tobě. Takhle skutečý zájem nevypadá. Něco tam možná je, ale není toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
18.2.18 11:41

Přijde mi, že si na tobě jen krmí pošramocené ego. Kdyby měl zájem, chtěl by se vidět častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 11:42

Je mu 33. S.

• Citovat
  • Upravit
270
18.2.18 11:45

Nemám ráda tyhle manýry… Nebo co to je. Asi bych se na něj vyprdla. V bývalé práci to na mě podobně zkoušel jeden kolega. Pak jsem zjistila, že nejsem jediná. Zkoušel to skoro na každou… Ehm. Zkouší to dodnes. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
18.2.18 11:45

Chlap co ma zajem se chova jinak. Jen si zvysuje sebevedomi. @Emimin7 na to kapl, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.18 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi se chci spíš jen vykecat, jsem plná emocí a trochu zoufalá. Promiňte za anonym, ale nechci riskovat prozrazení před známími.
V létě jsem začala zaskakovat na jiném pracovišti kvůli dovoleným a tak, a tam jsem poznala hrozně fajn chlapa, hned na první pohled se mi zalíbil, byl příjemný, okamžitě mi vysvětloval jak to u nich chodí, věnoval se mi. Je o něco starší než já, pohledný, svobodný, bezdětný, prostě ideál. Netrvalo dlouho a začali jsme se postupně sbližovat. Rozuměli jsme si ve všem, máme stejný smysl pro humor, dokonce dost podobnou minulost co se týče partnerů, oba po špatné zkušenosti raději sami.
Postupem času přestal být odtažitý, začali jsme spolu i flirtovat, vzájemně se dotýkat, očividně to mezi námi zajiskřilo. Jednou jsem ho já sama z vlastní iniciativy pozvala na oběd, moc se do toho nehrnul, ale šel. Poté jsme se viděli za měsíc, opět jsme si povídali, objímali se, drželi se za ruku. Když jsem čekala, že mě políbí, buď me přitáhl zase k sobě, nebo musel pro něco jít. To už mi začínalo být divné. Celý leden a část února jsme se neviděli, nepsal mi, potom mi akorát napsal, že se těší, až zase k nim přijdu. Teď jsme se viděli minulý týden a opět jsme si krásně povídali, nasmáli se. Tento týden se uvidíme zas. Řekl mi, že má aspoň důvod se těšit do práce.
Já mu vůbe nerozumím. Bojím se, že si jen namlouvám, že o mě má zájem, nebo že se mu jen líbí pozornost mladší ženy. Nebo mu vadí že jsme kolegové, protože jejich šéf neuznává vztahy na pracovišti. Nebo mu vadí věkový rozdíl? Nebo si to vážně jen namlouvám a zájem nemá? Nebo někoho má a nechce mi to říct aby mi neublížil? Já se v něm vůbec nevyznám! A nejhorší je, že se do něho cítím být zamilovaná čím dál tím víc. Dlouho jsem si se žádným mužem takhle dobře nerozuměla.. :nevim:
S.

chlapi nejsou vůbec složití - buď chtějí a pak se před nimi jejich vyvolená neschová ani na Jupiteru, jak si jdou za svým a nebo - nechtějí, jen tak hrají hru a na oťukávačku a nepustí to dál než k příjemnému lehkému společenskému flirtu…
jak to máš ten „tvůj“ jistě posoudíš sama.. prostě to ber jako fajn chvilky s fajn mužem a tečka.. víc od toho zatím nečekej a hlavně! nebuď ta aktiovnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 11:48

@Ollik a to zase bych nerekla ze to dela s kazdou, strida se nas tam vice kolegyn, vetsina je stejne stara jako ja, jsou i mnohem hezci. A nerikaly nic, ze by se k nim choval jinak nez jako ke kolegynim :nevim: ale treba ho jenom omlouvam.. S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 11:51
@Helileli píše:
Přijde mi, že si na tobě jen krmí pošramocené ego. Kdyby měl zájem, chtěl by se vidět častěji.

Souhlasim. A myslim, ze v tom muze byt to, ze ma manzelku ci partnerku, podvest ji nechce, ale dela mu dobre tvuj zajem.

• Citovat
  • Upravit
343
18.2.18 11:52

Hele kámoška byla udělaná do kluka, co jí zval na večeře, nosil kytky, objímal, dotýkal se jí… ale prostě držel si odstup. Nikdy jí nic nesliboval, nechoval se jako přítel… a ona si namlouvala - přece mě nebude zvát na večeři, když bych se mu nelíbila… no a víš co? Fakt nelíbila. Zájem opravdu vypadá jinak. Nakonec to nevydržela a vyznala mu lásku, ikdyž jsem jí upozorňovala, že to neskončí dle jejích představ. No a od té doby nic, už se nevídají, ten kluk se stáhnul. Dělal mu prostě dobře její zájem, toť vše. A nebyl zadaný ani nic jiného, já ho taky znala.

Příspěvek upraven 18.02.18 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.2.18 11:52

Chlapi a dožití? To fakt ne. Když něco chtějí, jdou za tím, ať se děje, co se děje. Ten tvůj ideál tě až tak moc nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
18.2.18 11:53

Chlapi nejsou sloziti. To jen zeny z nich delaji slozite tvory.

Podle me o tebe nema vazny zajem :? Jinak takove flirtovani mezi kokegy neni neobvykle, v podstate se tim zprijemnuje cas traveny v praci. Tak to vidim ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
18.2.18 11:58
@jdukolem píše:
chlapi nejsou vůbec složití - buď chtějí a pak se před nimi jejich vyvolená neschová ani na Jupiteru, jak si jdou za svým a nebo - nechtějí, jen tak hrají hru a na oťukávačku a nepustí to dál než k příjemnému lehkému společenskému flirtu…
jak to máš ten „tvůj“ jistě posoudíš sama.. prostě to ber jako fajn chvilky s fajn mužem a tečka.. víc od toho zatím nečekej a hlavně! nebuď ta aktiovnější

Naprosto přesně. :palec:

Zakladatelko, až tak moc Tě prostě nežere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.2.18 12:03

Zakladatelko, on má zjevně problém - se sebou. Je jen na Tobě, zda mu v tom chceš sekundovat, anebo ne. Já bych tedy nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí