Proč jsou chlapi tak složití?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
18.2.18 17:04
@prcekniky píše:
Asi by bylo nejlepší si s ním popovídat narovinu. Buď si s Tebou jen hraje nebo se něčeho bojí..

A myslíš, že by jí to ten chlap na rovinu řekl, že si s ní chce třeba jen pohrávat a zvedat si sebevědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.2.18 17:07
@Marakuja píše:
A myslíš, že by jí to ten chlap na rovinu řekl, že si s ní chce třeba jen pohrávat a zvedat si sebevědomí?

Musí v odpovědi číst mezi řádky a věnovat pozornost jeho tónu. Jednoduše poznat lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.2.18 17:08
@Emimin7 píše:
Musí v odpovědi číst mezi řádky a věnovat pozornost jeho tónu. Jednoduše poznat lež.

No tak to je stejně jen odhad, stejně nebude vědět, na čem je. To je jen domýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
18.2.18 17:11

„Celý leden a část února jsme se neviděli, nepsal mi, potom mi akorát napsal, že se těší, až zase k nim přijdu.“

Nic ve zlým, ale k odhalení pravdy o jejich vztahu mi stačí tahle jediná věta a nepotřebuju se nikoho na nic ptát.
Myslí si někdo, že by se chlap ženské svého srdce měsíc a půl neozval?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 17:21

@sirikit ja nechapu proc by me mel brat jako zenskou srdce, ja po nem prece nechci, aby mi rikal ze me miluje nebo co, na takovy reci je tedy dost brzo. Proste jde o to, jestli je lidem spolu dobre a ostatni prijde casem, takhle vidim vztahy ja :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 17:23

@sirikit a on neni zenaty ani ve vztahu a ja nejsem pitoma, abych mu neco vycitala nebo mu vyznavala lasku.

• Citovat
  • Upravit
76046
18.2.18 17:35
@Anonymní píše:
@sirikit a on neni zenaty ani ve vztahu a ja nejsem pitoma, abych mu neco vycitala nebo mu vyznavala lasku.

Jasně, ale dumáš o tom a trápíš se nejistotou, jestli jsem to dobře pochopila. :hug:
Fakt, omlouvám se za svoji skepsi a už toho nechám, třeba je fakt ještě pořád naděje, že věc dopadne ke Tvojí spokojenosti.
Ale právě proto, že mám se společenskými kontakty všeho druhu opravdu hodně zkušeností, vím, jak se projevují ty, u kterých o nic nejde.
Můžu si skvěle povídat s bývalým spolužákem na srazu, pak si týden dva zvesela psát, na měsíc půl roku přestat, pak on se zas ozve, já nedumám, co je tomu na pozadí (nejspíš mu stará nedala.. 8) ), pokud mám náladu, píšu si s ním rozverně dál, až to někoho z nás přestane bavit, necháme toho a uvidíme se zase za půl roku na dalším srazu. :dance:
Skvělá společenská zábava, ze které se nedá nic vyvozovat a předpokládám, že by se v něm krve nedořezal, kdybych po dalším příjemně propitém a propovídaném večeru nastoupila s upřímným dotazem, jak to se mnou vlastně myslí. :think: :think: :mrgreen: A naopak. ;)

Pokud to s někým protějšek myslí vážně, nenechává prostor na podobné úvahy a neriskne si delší časové prodlevy v komunikaci, protože je si jist, že na někoho takto fantastického se stojí fronty a nějaký nadržený šmejd využije každého zaváhání konkurence, aby se dotyčné zmocnil. :cert: :cert:

Tvůj příběh takhle podle Tvého popisu moc nevypadá, ale znáš to s tou nadějí a umíráním. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
18.2.18 17:38
@prcekniky píše:
Asi by bylo nejlepší si s ním popovídat narovinu. Buď si s Tebou jen hraje nebo se něčeho bojí..

Vždyť není o čem :roll:

• Citovat
  • Upravit
3441
18.2.18 17:48

@sirikit Však já nemyslím, aby na něj vyrukovala s tím, jak ho strašně miluje. Ale narovinu se pobavit, jestli by stál o vztah, resp. o vztah s ní. Nebo si může dalších x měsíců/let domýšlet co a jak a stejně bude vědět prd. Samozřejmě je to možnost, že o ni zájem vůbec nemá. Ale já bych radši věděla, na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
18.2.18 17:49
@Marakuja píše:

Takhle by jí to asi neřekl :mrgreen: Ale asi by jí mohl být schopný říct, jestli s ní chce být nebo ne. Prostě jak to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
18.2.18 17:56
@prcekniky píše:
@sirikit Však já nemyslím, aby na něj vyrukovala s tím, jak ho strašně miluje. Ale narovinu se pobavit, jestli by stál o vztah, resp. o vztah s ní. Nebo si může dalších x měsíců/let domýšlet co a jak a stejně bude vědět prd. Samozřejmě je to možnost, že o ni zájem vůbec nemá. Ale já bych radši věděla, na čem jsem.

O. k.
A teď si představ, jak Ty se občas takhle vídáš s nějakým sympaťákem v práci.
Usmíváte se na sebe, občas třeba někam zajdete, pak si zmiznete z očí, pohoda.. víš, že mu kdykoli můžeš napsat nebo se nějak ozvat, to vědomí je příjemné - ale většinou vlastně nemáš tu potřebu, tak nenapíšeš.
Pak on se zas zjeví, fáájn, seš ráda a setkání si užiješ.
Načež on na Tebe nastoupí, že by chtěl konečně narovinu vědět, jak na tom u Tebe je. :think:
Co se asi tak dozví?

Vlítneš mu s rozběhem do náruče s tím, že přesně po téhle otázce posledního půlroku toužíš? Nebo se budeš kroutit jak červ na špendlíku s tím, že ho jako samozřejmě vždycky ráda vidíš, je moc faaájn.. ech.. ale teď zrovna momentálně tak nějak nejseš na vážný vztah připravena? :nevim:
Já rozhodně to druhé, protože kdybych na jakýkoli vztah s dotyčným připravena byla, už s ním toho půlroku spím, aniž bysme si předtím měli potřebu říct, jak moc vážně to spolu vidíme. 8)
Ono by se uvidělo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
18.2.18 18:18
@sirikit píše:
O. k.
A teď si představ, jak Ty se občas takhle vídáš s nějakým sympaťákem v práci.
Usmíváte se na sebe, občas třeba někam zajdete, pak si zmiznete z očí, pohoda.. víš, že mu kdykoli můžeš napsat nebo se nějak ozvat, to vědomí je příjemné - ale většinou vlastně nemáš tu potřebu, tak nenapíšeš.
Pak on se zas zjeví, fáájn, seš ráda a setkání si užiješ.
Načež on na Tebe nastoupí, že by chtěl konečně narovinu vědět, jak na tom u Tebe je. :think:
Co se asi tak dozví?
Vlítneš mu s rozběhem do náruče s tím, že přesně po téhle otázce posledního půlroku toužíš? Nebo se budeš kroutit jak červ na špendlíku s tím, že ho jako samozřejmě vždycky ráda vidíš, je moc faaájn.. ech.. ale teď zrovna momentálně tak nějak nejseš na vážný vztah připravena? :nevim:
Já rozhodně to druhé, protože kdybych na jakýkoli vztah s dotyčným připravena byla, už s ním toho půlroku spím, aniž bysme si předtím měli potřebu říct, jak moc vážně to spolu vidíme. 8)
Ono by se uvidělo. :jazyk:

Tak oni uz, co jsem tak pochopil byli o neco dal, ne? Jen at se ho zepta, vzdyt tim nic nemuze po…kazit.

Jinak pokud by se me nekdo takhle na rovinu zeptal, tak bych rekl, ze si to musim „…dobre, na dvore, rozmyslet“. A pak bych to zkusil ukecat na komaradstvi s benefity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 18:24

Asi bych se ho zeptala jak to s tebou má. Otázkou je zda ti to narovinu bude chtít říct. Jsem čerstvě po rozchodu s jedním takovým. Pokaždé když jsem chtěla vědět jak to se mnou myslí, nikdy mi neodpověděl, samé vytáčky. Někdy jsem se urazila a rozum mi napovídal zkonči to s ním, ale nikdy jsem neměla odvahu to udělat. A už vím proč. Byla jsem jen povyražení a čekal až potká nějakou lepší a bezdětnou. Ale proč mi sakra pořád píše, že se mu stýská, když už ji našel? Vůbec tomu nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 18:24

Abych tedy uvedla na pravou miru co mezi nami fyzicky bylo - lezeli jsme spolu v posteli v objeti, maximáne hlazeni a tak podobne. Pri louceni doslo k jedne letme puse na pusu. Obcas me pohladi po zadech nebo po vlasech kdyz se bavime, nebo kdyz vtipkujeme, tak me jemne placne pres zadek, ale tak to je v praci v muzskem kolektivu docela standart, v tom bych nic nehledala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 18:26
@Anonymní píše:
Asi bych se ho zeptala jak to s tebou má. Otázkou je zda ti to narovinu bude chtít říct. Jsem čerstvě po rozchodu s jedním takovým. Pokaždé když jsem chtěla vědět jak to se mnou myslí, nikdy mi neodpověděl, samé vytáčky. Někdy jsem se urazila a rozum mi napovídal zkonči to s ním, ale nikdy jsem neměla odvahu to udělat. A už vím proč. Byla jsem jen povyražení a čekal až potká nějakou lepší a bezdětnou. Ale proč mi sakra pořád píše, že se mu stýská, když už ji našel? Vůbec tomu nerozumím.

Clovek se trochu boji zeptat i protoze nechce slyset, ze te nechce.. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky