Proč jsou chlapi tak složití?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.18 18:42

No at je to jak chce, vsichni jste se shodli na tom, ze me proste nechce, nekdo to napsal mile, od nekoho to trochu bolelo, ale mate pravdu a vysledek je stejny :potlesk: vazne bych se mela zamerit na nekoho, kdo o me bude stat a ne cekat na nej, celkem jsem vystrizlivela. Jeste aby mi to vydrzelo az se uvidime

• Citovat
  • Upravit
21111
18.2.18 18:44
@Anonymní píše:
Asi bych se ho zeptala jak to s tebou má. Otázkou je zda ti to narovinu bude chtít říct. Jsem čerstvě po rozchodu s jedním takovým. Pokaždé když jsem chtěla vědět jak to se mnou myslí, nikdy mi neodpověděl, samé vytáčky. Někdy jsem se urazila a rozum mi napovídal zkonči to s ním, ale nikdy jsem neměla odvahu to udělat. A už vím proč. Byla jsem jen povyražení a čekal až potká nějakou lepší a bezdětnou. Ale proč mi sakra pořád píše, že se mu stýská, když už ji našel? Vůbec tomu nerozumím.

otázka, jak to se mnou myslíš, patří do rejstříku zoufalých žen, jako chlap doporučuju tuto větu z komunikace s muži úplně vyškrtnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
18.2.18 18:51

Pokud máš pocit, že se na něco takového musíš ptát, tak buď ujištěna, že v tu chvíli (už) vůbec není na co se ptát.

Jak to je už perfektně výstižně napsala jdukolem hned na první straně, jestli tomu nevěříš, tak si holt ten čumák nabij sama, co k tomu říct jiného…

• Citovat
  • Upravit
1571
18.2.18 18:58
@Anonymní píše:
No at je to jak chce, vsichni jste se shodli na tom, ze me proste nechce, nekdo to napsal mile, od nekoho to trochu bolelo, ale mate pravdu a vysledek je stejny :potlesk: vazne bych se mela zamerit na nekoho, kdo o me bude stat a ne cekat na nej, celkem jsem vystrizlivela. Jeste aby mi to vydrzelo az se uvidime

Neznama! To, ze se na EMIMINU (!!!) vsichni na necem shodnou jeste vubec neznamena, ze to tak i je! Do prkynka, kdyz se s nekym muchluju v posteli a placam ho po prdeli, tak je to celkem solidni baze. At uz k cemukoli.

Akorat teda nechapu, proc ten clovek od ty lehky muchlovacky nepokrocil nekam dal… Vzdyt to uz je celkem lozeny, ne? Frigid…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 19:01

@pohledzdruhestrany hmm chápu díky za radu :-) A proč mi pořád píše bys mi nevysvětlil z pohledu chlapa? Např. teď byl s tou novou na dovče v Alpách a píše mi, že se mu stýská. On teda neví, že já vím s kým tam je.

• Citovat
  • Upravit
7571
18.2.18 19:04
@pohledzdruhestrany píše:
otázka, jak to se mnou myslíš, patří do rejstříku zoufalých žen, jako chlap doporučuju tuto větu z komunikace s muži úplně vyškrtnout

Tohle mi pripomina situace za casu kdy jsem chodival casto na rande, kdy se me nektere dotycne ihned kdyz jsme si v restauraci sedli co si od nasi schuzky slibuju :mrgreen:
Kdyz jsem dostal tuto otazku poprve, tak jsem pomerne dlouho premyslel nad spravnou odpovedi (z duvodu co by dotycna rada slysela a ja u ni nezazdil sanci na 2.rande)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.2.18 19:14
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany hmm chápu díky za radu :-) A proč mi pořád píše bys mi nevysvětlil z pohledu chlapa? Např. teď byl s tou novou na dovče v Alpách a píše mi, že se mu stýská. On teda neví, že já vím s kým tam je.

kuje železo, aby úplně nevychladlo, někdy se může to železo hodit anebo je nerozhodný romantik, který neví, co si počít, ale to je možná ještě horší varianta než prasák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 19:18

@Cosmopol to si taky rikam no :nevim: rikala jsem si, treba na to jde pomalu.. ale on na to jde tak pomalu, ze na to nejde vubec.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
18.2.18 19:20
@Cosmopol píše:
Neznama! To, ze se na EMIMINU (!!!) vsichni na necem shodnou jeste vubec neznamena, ze to tak i je! Do prkynka, kdyz se s nekym muchluju v posteli a placam ho po prdeli, tak je to celkem solidni baze. At uz k cemukoli.Akorat teda nechapu, proc ten clovek od ty lehky muchlovacky nepokrocil nekam dal… Vzdyt to uz je celkem lozeny, ne? Frigid…?

Právě to, že nepokročil, je velmi důrazným varovným signálem k hození zpátečky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
18.2.18 19:22
@Chytrak píše:
Tohle mi pripomina situace za casu kdy jsem chodival casto na rande, kdy se me nektere dotycne ihned kdyz jsme si v restauraci sedli co si od nasi schuzky slibuju :mrgreen:
Kdyz jsem dostal tuto otazku poprve, tak jsem pomerne dlouho premyslel nad spravnou odpovedi (z duvodu co by dotycna rada slysela a ja u ni nezazdil sanci na 2.rande)…

Ano, nezkušený přemýšlí, co odpovědět, aby neudělal chybu a bylo ještě druhé rande, kdežto zkušený po takové otázce přemýšlí, co odpovědět, aby to neznělo moc sprostě, ale druhé rande už v žádném případě nebylo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76046
18.2.18 19:34
@Hroznej puberťák píše:
Ano, nezkušený přemýšlí, co odpovědět, aby neudělal chybu a bylo ještě druhé rande, kdežto zkušený po takové otázce přemýšlí, co odpovědět, aby to neznělo moc sprostě, ale druhé rande už v žádném případě nebylo :mrgreen:

Myslela jsem si to. ;)
Já třeba si rande koukám užít na max ve stylu „tady a teď“ a vycházím z toho, že jestli to pána taky bavilo, tak on se ozve. :D
A jestli jako „má moc práce, zrovinka po komplikovaném rozchodu, ještě se hledá..“ a co se prý tak často říká, nikdy se to nedozvím, protože moje paměť už není v té kondici a po měsíční komunikační pauze už si ho vybavim jen matně. :nevim: :oops:
Ale kdo by taky tyhle pindy poslouchal, no ne? :roll:
Ať si to řeší se svým psychoanalytikem! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
18.2.18 19:42
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany hmm chápu díky za radu :-) A proč mi pořád píše bys mi nevysvětlil z pohledu chlapa? Např. teď byl s tou novou na dovče v Alpách a píše mi, že se mu stýská. On teda neví, že já vím s kým tam je.

Jsi záloha kdyby něco… Bohužel. Je dobře mít pár rozehraných partií.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
18.2.18 19:48
@Kobliha51 píše:

Určitě to bude ajťák, ti většinou ví, že vše je třeba zálohovat aspoň 2× :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 19:58
Tahal nás za nos obě, mě asi víc, protože poslední dobou jsme se moc neviděli, vždy mu do toho něco přišlo, ale sex byl pokaždé co jsme se viděli, každý den mi psal co dělám jak se mám atd..Pak zas je s tou druhou. Naštěstí já už vím a zkončila to.
@Kobliha51 píše:
  • Citovat
  • Upravit
49159
18.2.18 19:59
@Anonymní píše:
No at je to jak chce, vsichni jste se shodli na tom, ze me proste nechce, nekdo to napsal mile, od nekoho to trochu bolelo, ale mate pravdu a vysledek je stejny :potlesk: vazne bych se mela zamerit na nekoho, kdo o me bude stata ne cekat na nej, celkem jsem vystrizlivela. Jeste aby mi to vydrzelo az se uvidime

a nebo se nezaměřuj a nech věci jen tak plynout.. prostě si hezky žij a uvidíš.. ono když se zaměříš, tak zase budeš mít tendenci sklouznout do myšlení coby a kdyby.. a jak to se mnou myslí a nemyslí.. prostě zkus brát věci jak přichází a zlehka si je užívat a nic neplánovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí