Proč miminko venku je v klidu a doma pláče?

14
3.10.21 21:29

Proč miminko venku je v klidu a doma pláče?

Dobrý večer,
Mám doma 5 týdenního chlapečka. Když je po jídle tak si odkrkne je chviličku v klidu a pak začne plakat a pláče až do doby než má zase jíst. Ale nejde mi do hlavy proč venku Když ho nakrmim tak je v klidu bez pláče. Prosím čím to může být. Už si nevím rady.
Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11891
3.10.21 21:33

Čerstvý vzduch to se říká že se na něm detickam dobře spí… Mě malá taky spí přes den nejlíp venku v kočárku…v postýlce přes den teď vůbec nechce byt hned fňuká nebo rovnou řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.10.21 21:38

U nás to bylo podobne… tedy krom toho venku… ale jakmile jsem holky odložila po krmeni, tak pláč. Hodně pomohlo být s nimi v neustálém kontaktu… měsíc po příjezdu z nemocnice jsme prakticky nevylezly z postele a pak následovalo nošení v šátku a nositku… holky jsou opravdu hodně kontaktní. Třeba to má ten váš malý brouček stejne tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.21 22:20

@MarkétaH-L
Dekuji Vám za odpověď a za radu 😊 nošení v šátku ted také zkoušíme a okamžitě mi v něm usne 😊 ještě mě napadlo jestli to nejsou prdiky ale že by ho venku netrapili a doma by ho trápili. To je asi nesmysl. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.21 22:22

@Vladusxx
Děkuji Vám za odpověď 😊 mě právě taky po chvilce řve a u jídla je strašně nevrly a nedokáže být v klidu. Porad sebou šije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.10.21 22:36

@Lily1995 prdiky by to klidně být taky mohly :) tez mě napadly. Chce to vyzkoušet. A pokud sebou u kojeni šije a je neklidný, muže být problém i u samotneho kojeni :think:
Muže mu třeba mlicko tyct moc rychle, nebo naopak pomalu, nemusí mu vyhovovat pozice, bolet ho bříško kvůli spolykanemu vzduchu… chce to vypozorovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.21 22:42

@MarkétaH-L
Já malého už nekojim. Je na UM.
Zkoušíme zase další kapičky na prdiky. Tak snad něco zabere 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.10.21 22:47

@Lily1995 aha :) s UM zkušenosti nemam. Jen tak, co pozoruji kolem sebe. Nemusí mu vyhovovat a muže ho klidně to bříško bolet. To bude chtít vypozorovat. Držím pěsti ať se zadari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.21 22:53

@MarkétaH-L
Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11891
4.10.21 04:07

Na prdíky je supr i fenyklový čaj…granulovany vhodný od narození…mojí malé hodně pomáhá…dávám jí ho cucnout před mlickem a taky nahřívací polštářek s peckama z třešní (domácí výroba)..taky je na um, je jí teď 8 týdnů…posledních 14 dní ji mám přes den neustále na rukou takže teď taky okoukavam nosítka abych mohla nějak fungovat nemluvě o tom že mě z toho dost bolí záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
4.10.21 06:32

Možná proto, že venku ho nosíš nebo vozíš, a to uklidňuje? Nebo doma ho snad také nosíš? A taky má venku nové podněty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
4.10.21 09:08

Některé děti uklidňuje to pravidelné houpání v kočárku. Zkoušela jsi ho vozit v kočárku i doma v bytě?

Taky je může uklidňovat venkovní ruch. Zkus mu pustit nějaký zvuk bílý šum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí