Proč mít vlastně druhé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
6.1.13 23:17

@Spenata @Sati
No a my ostatní máme zas dobré vztahy s rodinou a k tomu taky ty manžele a přátele ;) A právě máme tu zkušenost, jak je to prima mít tu rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.1.13 09:28

@ireeenka Obě děti se ti narodily ve stejný den :D???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.1.13 09:34
@ametyst píše:
@ireeenka Obě děti se ti narodily ve stejný den :D???

Už je to tak :lol: :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.1.13 09:36

@ireeenka To snad ani neni možný, to je fakt velká náhoda :)!Aspoň máte dvoje narozky sfouknutý v jeden den viď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.1.13 09:38

Kamarádka to má stejně, taky má obě holky narozené ve stejný den, s 3letým odstupem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.1.13 10:11

@ametyst @Michaela23
No, tak to už je čtvrtej případ, co jsem takhle slyšela :mrgreen:
Já jsem se docela o to snažila, už jsem byla tři dny v porodnici s bolestma a držela jsem to :mrgreen: Ale teď to vidím spíš jako komplikaci…ani jeden nebude středem pozornosti, budou si závidět dárky, k tomu upéct dva dorty, k tomu padesát kamarádů :mrgreen: No ale zas to bude za náma naráz :dance: Četla jsem na netu o rodičích, co mají takhle děti tři :palec: Proto už asi to třetí nedám, to bych byla asi zklamaná, kdyby se narodilo jindy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.1.13 10:16

@ireeenka Prý jsem to držela :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.1.13 10:32

@ametyst
No ona psychika dělá hodně, všichni mi říkají, že jsem si to utrpení zavinila sama, že jsem to nechtěla pustit dřív :mrgreen: Tu poslední noc jsem řekla mámě, zítra je třetího, jdu se osprchovat a jdu na to. No a za hodinu jsem se začla otevírat a po ránu to bylo hotový :lol: Je fakt, že jsem si to přála a máma pak říkala „ty jak si něco usmyslíš, tak to musí bejt“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.1.13 12:07

@ireeenka Já mám s otcem svých dětí taky narozky v jeden den a bylo to teda super. Bylo :) Děti jsem doufala, že se taky zadaří, ale bohužel - jsou s 9ti denním odstupem. A můžu ti říct, že raději v jeden den než s víc jak týdenním rozestupem. Oslavu děláme společnou, ale jeden z nich ji má PO narozkách a jeden z nich PŘED narozkama, takže to není jaksi ono. Buď ráda za zabití dvou much jednou ranou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
7.1.13 13:03

Já také myslela, že nechci třetí. No a podívej teď. Ono je to hodně o chlapovi a o životní situaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.13 14:22

Malé je rok, druhé bych chtěla tak za 2 roky, jenže u nás je zas problém, že nechce manžel, ale ve skrytu duše doufám, že si to snad ještě rozmyslí (je před námi ještě dlouhá doba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí