Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Spenata @Sati
No a my ostatní máme zas dobré vztahy s rodinou a k tomu taky ty manžele a přátele
A právě máme tu zkušenost, jak je to prima mít tu rodinu.
@ametyst píše:
@ireeenka Obě děti se ti narodily ve stejný den???
Už je to tak
![]()
@ireeenka To snad ani neni možný, to je fakt velká náhoda
!Aspoň máte dvoje narozky sfouknutý v jeden den viď ![]()
Kamarádka to má stejně, taky má obě holky narozené ve stejný den, s 3letým odstupem ![]()
@ametyst @Michaela23
No, tak to už je čtvrtej případ, co jsem takhle slyšela ![]()
Já jsem se docela o to snažila, už jsem byla tři dny v porodnici s bolestma a držela jsem to
Ale teď to vidím spíš jako komplikaci…ani jeden nebude středem pozornosti, budou si závidět dárky, k tomu upéct dva dorty, k tomu padesát kamarádů
No ale zas to bude za náma naráz
Četla jsem na netu o rodičích, co mají takhle děti tři
Proto už asi to třetí nedám, to bych byla asi zklamaná, kdyby se narodilo jindy ![]()
@ametyst
No ona psychika dělá hodně, všichni mi říkají, že jsem si to utrpení zavinila sama, že jsem to nechtěla pustit dřív
Tu poslední noc jsem řekla mámě, zítra je třetího, jdu se osprchovat a jdu na to. No a za hodinu jsem se začla otevírat a po ránu to bylo hotový
Je fakt, že jsem si to přála a máma pak říkala „ty jak si něco usmyslíš, tak to musí bejt“ ![]()
@ireeenka Já mám s otcem svých dětí taky narozky v jeden den a bylo to teda super. Bylo
Děti jsem doufala, že se taky zadaří, ale bohužel - jsou s 9ti denním odstupem. A můžu ti říct, že raději v jeden den než s víc jak týdenním rozestupem. Oslavu děláme společnou, ale jeden z nich ji má PO narozkách a jeden z nich PŘED narozkama, takže to není jaksi ono. Buď ráda za zabití dvou much jednou ranou ![]()
Já také myslela, že nechci třetí. No a podívej teď. Ono je to hodně o chlapovi a o životní situaci. ![]()
Malé je rok, druhé bych chtěla tak za 2 roky, jenže u nás je zas problém, že nechce manžel, ale ve skrytu duše doufám, že si to snad ještě rozmyslí (je před námi ještě dlouhá doba).