Proč nesedí 8měsíční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4092
7.1.11 14:43

Jee díky moc takže se nemusím obávat super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
7.1.11 18:55

Je to tím, že ještě neleze po čtyřech, až z toho si děti sedají jakoby přes bok. My jsme se plazili od půl roku, v osmi měsících stavěli, ale po čtyřech začal lézt až v 10 měsících a den na to si sednul, takže ještě máte čas. Doktorka říkala, že nelezl dlouho po čtyrech, protože nemáme doma koberce a klouzalo mu to. Takže buď v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.1.11 18:57

V klidu, náš lenoch se ani neplazí…rotuje a válí sudy a s tím si asi vystačí zatím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.1.11 21:03

od půl roka lezla jako drak,v 9 měsících chodila kolem nébytku,v 10 měsících chodila sama a v 10.měsících si taky sama sedla a vůbec mi to nepřišlo divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
8.7.12 13:13

Ahoj já se taky zeptám a ještě jednou moje malá za pár dní 8 měsíců ještě nesedí a ani se neudrží v sedu. Plazí se, skouší na 4 a péruje. Je normální že se ani v sedu neudrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.7.12 13:19

@bobin je to normální. Logicky, když se plazí, tak z lehu se do sedu těžko dostane. Děti si většinou začnou sedat, když lezou, případně začnou chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.7.12 13:21

@bobin je to normální, neposazovat, dojde si k tomu sama. Druhorozený sedí cca od 13m :roll: Dlouho se plazil, pak klečel, rovnou si stoupnul, ale neseděl. Když byl postavený na všechny čtyři, tak dost prověšoval hrudníček, bylo vidět, že tam ty svaly nemá dost zpevněné. V roce začal lízt po čtyřech, nejdřív krátké vzdálenosti, pak delší, te leze jak motorová myš a už sedí, začal si sedat podpírajíc se rukou zhruba po 14dnech lezení.
Dr na roční říkala, ať leze, leze, všechno ostatní se tím spraví samo a měla pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.7.12 13:22
@bobin píše:
Ahoj já se taky zeptám a ještě jednou moje malá za pár dní 8 měsíců ještě nesedí a ani se neudrží v sedu. Plazí se, skouší na 4 a péruje. Je normální že se ani v sedu neudrží

normální to je. pokud se sama neposadí, tak ji ani neposazuj. musí si k tomu dojít sama. Některé děti dokonce nejdřív stojí a až pak se naučí sedět.

moje dcerka začala v 8 měsíci lézt po čtyřech a sedět až v 9ti měsících. Někam dolezla, podsunula nožky pod sebe a sedla si přes bok.

přečti si toto:
http://www.poliklinikaprosek.cz/…do-1-roku-61

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
8.7.12 13:24

No já jenom že mám kamarádku má sice o 2 měsíce starší ale už od 6 měsíců sedí. Normálně jí posadí a ona se udrží.. Pak poslochat pořád ona ještě nesedí ani když jí posadíš jo :zed: Já malou neposazuju to rozhodně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.12 13:26
@bobin píše:

je. náš malej dělal to smé ve stejném věku.
Zachovej klid, a NEPOSAZUJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.12 13:28
@bobin píše:
No já jenom že mám kamarádku má sice o 2 měsíce starší ale už od 6 měsíců sedí. Normálně jí posadí a ona se udrží.. Pak poslochat pořád ona ještě nesedí ani když jí posadíš jo :zed: Já malou neposazuju to rozhodně ne

no, to je paráda…já měla sousedku, ta kluka taky o 2 m mladší, a bez skrupulí ho v 5m přikurtovala napevno nakolmo do sporťáku, a chlubila se, jak sedí ;)
z toho si příklad rozhodně neber.
Zdravá záda tvého mimi jsou přednější, než řeči ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihláš. burgundy
8.7.12 13:30

Ahoj. máme skoro rok. začíná chodit, ale ještě nesedi :) máte čas, zbytečně neposazuj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3234
8.7.12 13:30

Má na sezení ještě čas, moji si sami sedli bez opory kolem 10m ;) není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.7.12 13:31
@bobin píše:
No já jenom že mám kamarádku má sice o 2 měsíce starší ale už od 6 měsíců sedí. Normálně jí posadí a ona se udrží.. Pak poslochat pořád ona ještě nesedí ani když jí posadíš jo :zed: Já malou neposazuju to rozhodně ne

ale jestli jsem dobře pochopila, tak si prcek nesednul sám, ale prosazovala ho ona, což vůbec není dobre. Nasemu malému bude 10 měsíců, plazí se, klekne si, ale ještě neleze ani po 4, natož aby se posadil, má snahu, ale ještě mu to nejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
8.7.12 13:32

@bobin vůbec neřeš kamarádku..spíš ona nedělá dítěti dobrou službu, když hosama aktivně posazuje. Ty děláš pro dítě to nejlepší, samo se posadí, až k tomu dojde, až na to bude mít. Můj se posadil na paty v 10m, a normálně s nohama dopředu v 11,5. Sám na to přišel. Jinak doktorka na 10m poradně ho posadila, a říkala, že sedí krásně stabilně, takže ho můžu třeba do kočárku normálně posadit, nebo do židličky. Ale i to jsem dělala minimálně. Napřed dítko musí být na čtyřech, plazit se a lézt, aby mělo dostatečně silné svaly na posazení. Vydrž, neposlouchej jací jsou ostatní rychlíci a dej malé čas. ;)
Můj teda v 8m zdaleka ani nelezl, neplazil se, o sezení ani nemluvě. Jen se otáčel na bříško. Dneska co bych dala za to, kdyby chvíli poseděl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí