Proč nesedí 8měsíční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25178
8.7.12 22:00

Jen ještě jedno - naše doktorka je v pohodě. Neřekla, že je něco špatně, jen to, že by se jí dalo pomoct tímcvičením. A Ráďa například nikdy neválela sudy a na bříško se točí jen přes levou ruku a doktorka mě uklidňuej, že je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
9.7.12 08:57
@ivana-domca píše:
8-o jogurt ve 2 měsících :zed: :zed: :zed:

No jo tam vládnou rady babičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
9.7.12 08:59

Takže závěr je že je to naprosto v pořádku a at si okolí říká co chce..No uvidíme kdy si ta moje prdelinka sedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.7.12 09:09

Ta paráda, hlavně, že je v pořádku, však než půjde do školy, sedět bude :mrgreen: jedu dneska pro knihu a začne tvrdý výcvik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
9.7.12 09:36
@terinka4444 píše:
Ta paráda, hlavně, že je v pořádku, však než půjde do školy, sedět bude :mrgreen: jedu dneska pro knihu a začne tvrdý výcvik :mrgreen:

tak v pořádku je :lol: ale to že nesedí je taky v pořádku to myslím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.7.12 12:54

Holky zrovna včera mi bývalé kolegyně z práce radili at malou posadím. Prý takhle nevidíš ven vid když pořád ležíš. posad ji at vidí ven. Já uplně vidím jak má malá skroucení záda. A ty keci tipu dej jí páreček do ruky to bych vraždila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.7.12 14:36
@bobin píše:
Holky zrovna včera mi bývalé kolegyně z práce radili at malou posadím. Prý takhle nevidíš ven vid když pořád ležíš. posad ji at vidí ven. Já uplně vidím jak má malá skroucení záda. A ty keci tipu dej jí páreček do ruky to bych vraždila :zed:

jedním uchem tam, druhým ven ;-) Za nich se nevědělo jaké zdravotní problémy to může způsobit. Když mi tohle někdo řekne, tak řeknu: „neposadim, ať se snaží sám“ Lidé u kterých vím, že naslouchají a respektují můj názor, vysvětlím dál, u lidi u kterých vím, že jsou buď stará škola, nebo že mají na všechno 1000 argumentů na ty kašlu a max. odpovím, že já jsem máma a snažím se dělat pro své dítě maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
10.7.12 22:33
Jak se ta knížka přesně jmenuje a od koho je? Taky bych si ji zkusila sehnat. Díky.
@terinka4444 píše:
Ta paráda, hlavně, že je v pořádku, však než půjde do školy, sedět bude :mrgreen: jedu dneska pro knihu a začne tvrdý výcvik :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
10.7.12 22:40

Ahoj, moje holky se nejdřív neučily lézt a stoupat (v 10m) a teprve pak si sedly. A jsme sledovaný na neurologii a podle dr to tak bylo v pořádku i ve správný čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.12 08:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.1.16 14:59

Ani jedno moje dítě nesedělo v 8 měsících, dcera byla sice nedonošenec a přesto jsme Vojtu necvičili, na neuro nás vůbec neposlala. Syn jen 14 dní před termínem a taky neseděl, oba chodili později. Jinak byl vývoj v pořádku, přetáčení a pod. s ohledem na korigovaný věk u dcery a syn se přetáčel taky včas. Já bych klidně ten měsíc na víc počkala a pak teprve někam chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.16 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych slyšet jiné názory…s dcerou jsem byla na neurologii, zdála se mi takový „nezpevněná“, tak jsem se zmínila pediatře, ta řekla, že se jí zdá sice v pořádku, ale že nás tedy pro jistotu pošle na tu neurologii…, tam po vyšetření řekli, že je v pořádku, akorát má slabší záda, protože v půl roce samostatně nesedí…zítra máme jít na kontrolu, tak jsem jí zkusila posadit (jinak to samozřejmě nedělám) a stále sama nesedí, je jí 7,5 měsíce…jde mi o to, že doktorka na neurologii říkala, že když v těch 7,5 nebude sedět, pošle nás na rehabilitace…ale jak si dávám dohromady informace, tak zjišťuju, že na samostatné sezení má ještě čas a tak uvažuji, že bych případně rehabilitace odmítla a začala to řešit až třeba v těch 10 měsících…co myslíte? Jiný problémy nemá, pokroky dělá stále,…nechci nic zanedbat, ale zase jí nechci zbytečně „urychlovat“…

nechala bych to na ní - dle mého je ještě čas :think: ani jeden z kluků mi takhle brzy neseděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.16 15:06

Pokud je opravdu jinak v pořádku a JEN nesedí, tak bych taky odmítla. a to jsem cvičila s oběma syny! začíná lézt, nebo aspoň péruje na kolínkách?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
6.1.16 15:14
@Anonymní píše:
Ano, jinak je dle neuroložky v pořádku…

tak bych ještě vyčkala, pro Vojtovku je důležitý nějaký neurologický nebo rehabilitační nález, ale pokud je na kolínkách, tak má nakročeno správně. naši kluci si sedli až když už lezli.

• Citovat
  • Upravit
1450
6.1.16 15:16
@Anonymní píše:
Ona ale nesedí ani když jí posadím sama…myslím bez opory…nevydrží…hroutí se…myslíte, že je to i tak ok?

na osmiměsíční se synem mi taky ještě neseděl když jsem ho posadila, dr řekla že máme dva měsíce čas že na příští deseti měsíční už se musí udržet sedět. No a během měsíce a půl seděl nejen sám že jsem ho posadila, začal si sedat úplně sám a lézt po čtyřech.. takže neboj, z ničeho nic může začít dělat vše a sama - je čas! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí