Proč se mi pořád vrací nachlazení?

3011
5.4.11 12:54

Proč se mi pořád vrací nachlazení?

Už jsem z toho nešťastná, mám pocit, že jsem celou zimu s menšími přestávkami /pár dnů/ věčně na hromadě, rýma, kašel, nosohltan… :-( Před 1,5 měs. zánět průdušek + antibiotika :evil:
Proč se mi nachlazení pořád vrací a nemůžu se z toho dostat :?: Můžu být už převitamínovaná, tolik vitamínu co já, snad nikdo nepapá :wink:
Taky prcci jsou furt nachlazení, malý to pochytá ve školce, dcera od něj, a já asi od obou střídavě :wink:
Taky je mi pořád zima :nevim:
Poraďte, co je na imunitu vhodného a účinného :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.4.11 13:04

pises mi z duse.
kasel, ryma, horecky - stale dokola: ja a dcerka (3 r.)
minuly tyden - ona nemocna pak vyzdravela, ke konci tydne jsem to schytala ja, a dneska chudak ma zase rymu.
Si uz nepamatuju, kdy bychom bylyobe zdrave :roll:
vyzkousely jsme echinaceu - ale myslim, ze to nemelo ucinek
ja mam porad studene nohy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.4.11 13:06

My to měli tak loni, střídali jsme se celá rodina celou zimu… Bylo to docela únavné, kolikrát jsme byli nemocní komplet všichni.
Dr. nám doporučil echinaceu, ale malej po ní absolutně odmítal jídlo, prostě nejedl, tak jsme vysadili.
Letos se to zlepšilo o 100%, nemocní jsme byli za celou zimu jen jednou. Asi jsme se z té předchozí zimy zocelili. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
5.4.11 13:07

Katrinko- mám to stejně.Jsi prostě oslabená.Můžeš mít nízké železo nebo sníženou imunitu.nech se vyšetřit.Taky jsem se teď do toho dala a železa mám fakt maličko a imunitu mi budou nabírat zítra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
5.4.11 16:30

Ahoj, doporučuju prostudování www.energy.cz konkrétně Vironal a dračí krev, vitamarín, fitomineral. Po té následně king kong.

Trpěla jsem na to jako ty, prošla kolem mě nějaká paní nachlazená a já to chytla. Po tom, co jsem vybrala tři kůry( 3týdny brát, týden pauza a takto celkem 3×, pak 14 dní pauza a můžeš opět pokračovat ve třech kůrách) Vironalu na imunitu a dvě kůry Dračí krve-desinfikuje. Tak musím zaklepat, ale nechytla jsem tuto zimu vůbec nic, což kdysi jsem byla 4-5× nemocná vždy! Všechny tyto přípravky jsou bylinky, nebo přírodní, žádná chemie. Opravdu můžu vřele doporučit. kdybys chtěla vědět víc napiš mi soukromou zprávu. Poradím i jak brát, anebo tam máš centra a místa, kde ti poradí odborník na tohle a kde je ,můeš koupit, net a obchody… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.4.11 16:59
Bee1 píše:
Ahoj, doporučuju prostudování www.energy.cz konkrétně Vironal a dračí krev, vitamarín, fitomineral. Po té následně king kong.Trpěla jsem na to jako ty, prošla kolem mě nějaká paní nachlazená a já to chytla. Po tom, co jsem vybrala tři kůry( 3týdny brát, týden pauza a takto celkem 3×, pak 14 dní pauza a můžeš opět pokračovat ve třech kůrách) Vironalu na imunitu a dvě kůry Dračí krve-desinfikuje. Tak musím zaklepat, ale nechytla jsem tuto zimu vůbec nic, což kdysi jsem byla 4-5× nemocná vždy! Všechny tyto přípravky jsou bylinky, nebo přírodní, žádná chemie. Opravdu můžu vřele doporučit. kdybys chtěla vědět víc napiš mi soukromou zprávu. Poradím i jak brát, anebo tam máš centra a místa, kde ti poradí odborník na tohle a kde je ,můeš koupit, net a obchody… :kytka:

Prostuduju to, vypadá to zajímavě.
Taky jsem slyšela dobré zkušenosti s produkty MUDr. Jonáše: JONÁŠ

Neznáte někdo, nemáte zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.4.11 19:39

ahoj já jsem na tom s těmi nemoci úplně stejně a zrovna dneska mi kolegyně doporučovala výrobky energy :mrgreen: takže to asi zkusím, ona mi teda doporučila tu dračí krev a k tomu grepovit tak asi to bude furt lepší než ty chemie z lékárny.tak se chystám to prostudovat a asi i otestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí