Proč ta nenávist?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
27.9.10 18:15
Jura007 píše:
Mě teď napadla strašná jízlivost… Můj kamarád, který kdysi za minulého režimu stavěl v Iráku ropnou rafinerii, si odatmtud přivezl kopu arabských přísloví - a dodnes často říká s úsměškem a s přimhouřenýma očima: „Alláh trestá splněným přáním“. Pokud třeba bylo v mládí snem někoho z těch prudících dědoušků, aby se proslavil, tak se mu to třeba povede takto na starý kolena… :palec: :cert: :palec:

Myslíš něco jako- pozor na to, co si přeješ, mohlo by se ti to splnit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.9.10 18:18

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.9.10 18:20

Sypu si popel na hlavu a ukláním se a strašně se omlouvám.Opravdu jsem celou dobu mluvila o někom jiném.
Poplatla jsem velmi podobné přezdívky a je mi opravdu trapně :oops: :cry:
Ještě jednou PROMIŃ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
27.9.10 18:22
Charlot píše:
Sypu si popel na hlavu a ukláním se a strašně se omlouvám.Opravdu jsem celou dobu mluvila o někom jiném.
Ještě jednou PROMIŃ

V pohodě, se stává :wink: Ale byla jsem už na vážkách, jestli mi do pc neleze šotek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.10 18:32

Lidi začnout být zlý, když začnou druhým závidět. Třeba vám senioři závidí maldý věk, že trandáte kočárkem, že můžete jít kamkoliv a kdykoliv, že děti mohou venku skotačit a oni ne. Myslím, že je to o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.9.10 18:48
zuzouš píše:
Charlot píše:
Ještě jednou PROMIŃ
V pohodě, se stává :wink: Ale byla jsem už na vážkách, jestli mi do pc neleze šotek :-D

Neto byla jen šílená 3násobná matka které už asi leze mléko na mozek.
Omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.10 18:51

Já se omlouvám za OT,ale nedalo mi to.
Charlot já nejspíš vim o kom mluvíš :oops: ale nemám tolik odvahy tak jen skrytě.
Je to Z… ma… .Pletu se? :nevim: Nepletu určitě :lol:

• Citovat
  • Upravit
12978
27.9.10 20:11

no tak já vím na beton, že myslíte Zuzku mamku, nebo snad Mamku zuzku či jak je to pořádí, ale vlastně vůbec nechápu příspěvku o tom - kdo, kde kdy prudil a jak obecně blbé má názory..jako myslet si může každý co chce, ale proč máte nutkání to psát??? :nevim:
Neukazujme si tu prosím prstem.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.9.10 21:17

lizbeth prstem si tu ukázala ty.Já bych o někom kdo zde neni nikdy nic nenapsala.Přijde mi to ubohé.
Jsem upřímná,když si myslim že je někdo prudič tak to řeknu na rovinu a přímo.Určitě je to lepší než psát o někom za zády a pak mu říkat kočičko.
Psát jméno opravdu nebylo nutné a tim spíš jméno někoho koho jsem ani nemyslela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.9.10 21:23
neczuz píše:
Já bych neškatulkovala, ono v každé skupině lidí se najde debil. Nemusí to být důchodce, může to být puberťák, ženská v přechodu, ale i kdokoli v tvé věkové kategorii. A naopak nějaký důchodce se může setkat s arogantní matkou s kočárkem, která ho nevhodně slovně napadne.
Ale chápu, že tě to rozčílilo. mě vždycky nejvíc štve, že ta správná peprná odpověď mě napadne až pozdě.Příspěvek upraven 27.09.10 v 16:18

dekuji neczus, ze se diky tobe nemusim formulovat s odpovedi

jinak na vstupni prispevek jsem trochu cumela s otevrenymi usty, copak se tedka budou mlatit matky a duchodci? vzdyt jsme preci trochu na stejne lodi. jeste by se do nas mohli dat postizeni :-))))

pozn. nemela jsem s duchodci problem
vlastne jsem nemela jeste zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.9.10 21:25

To byla reakce na anonyma..
Ale když už se potrefená ozvala.. :wink:
charlot mě obecně vadí to, když někdo do diskuze vlepí i to, že ten a ten diskutující je takový a makový a pamatuje si co kde napsala a tak..To jen tak na vysvětlenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.9.10 21:35

jinak bych se teda skoro vsadila a skoda ze to nepujde nikdy dokazat, ze ty z vas, ktere tady nadavaji na hrube starce, budou presne za par dekad nadavat na bezohledne mladochy. to je povahovy rys, profesionalni obet - ja jsem ta slusna, ale ostatni se ke me chovaji hrube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
27.9.10 21:48

Ahoj, já si myslim, že takové situace, kdy nás důchodci slovně napadají, bychom měli házet za hlavu a vůbec se tím nezaobírat. Jsou to přece jenom lidé staří, tak bychom se nad to měli povznést, nereagovat a jít dál. Já osobně k nim vzhlížím s úctou, možná je to tím, že jsem žádný konflikt neměla, vyjma toho, že na nás jeden starouš vždycky nadával, když jsme s holkama kouřili u školy :lol: A hlavně by se nám to nemuselo vyplatit, pustíte se do křížku se starým člověkem, zhádáte se, jeho chytne mrtvice nebo infarkt a každej vám to bude dávat za vinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.9.10 22:09
Lidka a Sami píše:
Lidi začnout být zlý, když začnou druhým závidět. Třeba vám senioři závidí maldý věk, že trandáte kočárkem, že můžete jít kamkoliv a kdykoliv, že děti mohou venku skotačit a oni ne. Myslím, že je to o tom.

Taky si myslím,já jsem tedy nezažila zlé důchodce,ale 2 holky po třicítce,co jim doslova vybouchly biologický hodiny.Jedna stará panna,zlá,závistivá,vzteklá,druhá mající vztah se ženatým chlapem,co se nechce rozvádět a mít děti.Ta se málem pos…a když jsem jí vstoupila do cesty s kočárem.Obě závidí slušného chlapa a mimino :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
27.9.10 22:13
momi33 píše:
Lidka a Sami píše:
Taky si myslím,já jsem tedy nezažila zlé důchodce,ale 2 holky po třicítce,co jim doslova vybouchly biologický hodiny.Jedna stará panna,zlá,závistivá,vzteklá,druhá mající vztah se ženatým chlapem,co se nechce rozvádět a mít děti.Ta se málem pos…a když jsem jí vstoupila do cesty s kočárem.Obě závidí slušného chlapa a mimino :poblion:

Nesouhlasim s tim, že by starý lidi záviděli, to asi ne.
Ale souhlasim s momi, takových panen já znám, snaží se to tutlat, ale závist se jim rve z očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová