Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Mě teď napadla strašná jízlivost… Můj kamarád, který kdysi za minulého režimu stavěl v Iráku ropnou rafinerii, si odatmtud přivezl kopu arabských přísloví - a dodnes často říká s úsměškem a s přimhouřenýma očima: „Alláh trestá splněným přáním“. Pokud třeba bylo v mládí snem někoho z těch prudících dědoušků, aby se proslavil, tak se mu to třeba povede takto na starý kolena…![]()
![]()
Myslíš něco jako- pozor na to, co si přeješ, mohlo by se ti to splnit? ![]()
Sypu si popel na hlavu a ukláním se a strašně se omlouvám.Opravdu jsem celou dobu mluvila o někom jiném.
Poplatla jsem velmi podobné přezdívky a je mi opravdu trapně
![]()
Ještě jednou PROMIŃ
Charlot píše:
Sypu si popel na hlavu a ukláním se a strašně se omlouvám.Opravdu jsem celou dobu mluvila o někom jiném.
Poplatla jsem velmi podobné přezdívky a je mi opravdu trapně![]()
Ještě jednou PROMIŃ
V pohodě, se stává
Ale byla jsem už na vážkách, jestli mi do pc neleze šotek ![]()
Lidi začnout být zlý, když začnou druhým závidět. Třeba vám senioři závidí maldý věk, že trandáte kočárkem, že můžete jít kamkoliv a kdykoliv, že děti mohou venku skotačit a oni ne. Myslím, že je to o tom.
zuzouš píše:Charlot píše:V pohodě, se stává
Poplatla jsem velmi podobné přezdívky a je mi opravdu trapně![]()
Ještě jednou PROMIŃAle byla jsem už na vážkách, jestli mi do pc neleze šotek
Neto byla jen šílená 3násobná matka které už asi leze mléko na mozek.
Omlouvám se
Já se omlouvám za OT,ale nedalo mi to.
Charlot já nejspíš vim o kom mluvíš
ale nemám tolik odvahy tak jen skrytě.
Je to Z… ma… .Pletu se?
Nepletu určitě ![]()
no tak já vím na beton, že myslíte Zuzku mamku, nebo snad Mamku zuzku či jak je to pořádí, ale vlastně vůbec nechápu příspěvku o tom - kdo, kde kdy prudil a jak obecně blbé má názory..jako myslet si může každý co chce, ale proč máte nutkání to psát??? ![]()
Neukazujme si tu prosím prstem.. ![]()
lizbeth prstem si tu ukázala ty.Já bych o někom kdo zde neni nikdy nic nenapsala.Přijde mi to ubohé.
Jsem upřímná,když si myslim že je někdo prudič tak to řeknu na rovinu a přímo.Určitě je to lepší než psát o někom za zády a pak mu říkat kočičko.
Psát jméno opravdu nebylo nutné a tim spíš jméno někoho koho jsem ani nemyslela ![]()
neczuz píše:
Já bych neškatulkovala, ono v každé skupině lidí se najde debil. Nemusí to být důchodce, může to být puberťák, ženská v přechodu, ale i kdokoli v tvé věkové kategorii. A naopak nějaký důchodce se může setkat s arogantní matkou s kočárkem, která ho nevhodně slovně napadne.
Ale chápu, že tě to rozčílilo. mě vždycky nejvíc štve, že ta správná peprná odpověď mě napadne až pozdě.Příspěvek upraven 27.09.10 v 16:18
dekuji neczus, ze se diky tobe nemusim formulovat s odpovedi
jinak na vstupni prispevek jsem trochu cumela s otevrenymi usty, copak se tedka budou mlatit matky a duchodci? vzdyt jsme preci trochu na stejne lodi. jeste by se do nas mohli dat postizeni ![]()
pozn. nemela jsem s duchodci problem
vlastne jsem nemela jeste zadny problem
To byla reakce na anonyma..
Ale když už se potrefená ozvala.. ![]()
charlot mě obecně vadí to, když někdo do diskuze vlepí i to, že ten a ten diskutující je takový a makový a pamatuje si co kde napsala a tak..To jen tak na vysvětlenou..
jinak bych se teda skoro vsadila a skoda ze to nepujde nikdy dokazat, ze ty z vas, ktere tady nadavaji na hrube starce, budou presne za par dekad nadavat na bezohledne mladochy. to je povahovy rys, profesionalni obet - ja jsem ta slusna, ale ostatni se ke me chovaji hrube.
Ahoj, já si myslim, že takové situace, kdy nás důchodci slovně napadají, bychom měli házet za hlavu a vůbec se tím nezaobírat. Jsou to přece jenom lidé staří, tak bychom se nad to měli povznést, nereagovat a jít dál. Já osobně k nim vzhlížím s úctou, možná je to tím, že jsem žádný konflikt neměla, vyjma toho, že na nás jeden starouš vždycky nadával, když jsme s holkama kouřili u školy
A hlavně by se nám to nemuselo vyplatit, pustíte se do křížku se starým člověkem, zhádáte se, jeho chytne mrtvice nebo infarkt a každej vám to bude dávat za vinu.
Lidka a Sami píše:
Lidi začnout být zlý, když začnou druhým závidět. Třeba vám senioři závidí maldý věk, že trandáte kočárkem, že můžete jít kamkoliv a kdykoliv, že děti mohou venku skotačit a oni ne. Myslím, že je to o tom.
Taky si myslím,já jsem tedy nezažila zlé důchodce,ale 2 holky po třicítce,co jim doslova vybouchly biologický hodiny.Jedna stará panna,zlá,závistivá,vzteklá,druhá mající vztah se ženatým chlapem,co se nechce rozvádět a mít děti.Ta se málem pos…a když jsem jí vstoupila do cesty s kočárem.Obě závidí slušného chlapa a mimino ![]()
momi33 píše:Lidka a Sami píše:Taky si myslím,já jsem tedy nezažila zlé důchodce,ale 2 holky po třicítce,co jim doslova vybouchly biologický hodiny.Jedna stará panna,zlá,závistivá,vzteklá,druhá mající vztah se ženatým chlapem,co se nechce rozvádět a mít děti.Ta se málem pos…a když jsem jí vstoupila do cesty s kočárem.Obě závidí slušného chlapa a mimino
Nesouhlasim s tim, že by starý lidi záviděli, to asi ne.
Ale souhlasim s momi, takových panen já znám, snaží se to tutlat, ale závist se jim rve z očí.