Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Ale zase ji budes mit bez celulitidy.![]()
Pravda, je jak nova ![]()
@joy.division.control píše:
OK, tak jsem si před spaním namazala novy thermo anticelulitidovy krem (ackoli celulitidu ani nak moc nemam) na stehna, ale nak mi nedoslo, ze to nemam mazat blizko frndy a zadku… Do minuty jsem horela
Tak to si nedovedu představit jak to muselo pálit
![]()
@D- račice píše:
Tak to si nedovedu představit jak to muselo pálit![]()
Litala jsem, jak by do me uhodil blesk ![]()
@Detsa píše:
Jako když to stejný uděláš s vodou po holení.
Jauvajs. Zarvala a krizila nohy pres sebe ![]()
Hele lidicky na odlehceni. Vslikala jsem si pyzamo a moje dvouleta dcera se na me podivala a zacala rvat,, Juuu prsa, kraaaasa". Asi se pred ni prestanu prevlikat
.
@Detsa píše:
Pak asi máš hezky prsa
No to asi mam. O duvod vic se pred ni nevslilat. Aby nemela komplexy
.
@Detsa píše:
No jeje. To mi připomíná jednu holku. Ta měla zdálo se komplex, ze ma malý prsa. Její časté narážky tomu nasvědčovaly
Ja bych rekla, ze komplex ze sve postavy ma kazda druha zena. Ja taky. Nicmene nosim vystrihy abych upoutala pozornost tam kam chci ja. A problemove partie zakryvam. ![]()
@Detsa píše:
No jeje. To mi připomíná jednu holku. Ta měla zdálo se komplex, ze ma malý prsa. Její časté narážky tomu nasvědčovaly
Ženský maj komplexy ze všeho ![]()
Řekneš jí stokrát, že je krásná a věřit ti to nebude. Ale jednou řekneš, že je tlustá a nikdy ti to nezapomene.
Sloni totiž nezapomínají
![]()
@vertunka píše:
Ja bych rekla, ze komplex ze sve postavy ma kazda druha zena. Ja taky. Nicmene nosim vystrihy abych upoutala pozornost tam kam chci ja. A problemove partie zakryvam.
Kdybych měla zakrývat problémové partie, tak chodím jako pravověrná arabka v takovém tom modrém stanu se sítkou přes oči. Snad by to pomohlo, ale jistá si nejsem. Ale upřímně - už je mi to fuk. Komplexy odešly s mládím a konečně je mi fajn.
@Detsa píše:
Přiznám se vam.Za ten volant jsem stejně sedl. Ale už jsem zpět
No kdyz musis, tak musis. Hlavne, ze uz jsi zpet ![]()
@KalamityJohn píše: Ženský maj komplexy ze všeho![]()
Řekneš jí stokrát, že je krásná a věřit ti to nebude. Ale jednou řekneš, že je tlustá a nikdy ti to nezapomene.
Sloni totiž nezapomínají![]()
Ja na komplimenty rikam doma: ale ty me milujes, to se pak nepocita.. ![]()
@Detsa píše:
Přiznám se vam.Za ten volant jsem stejně sedl. Ale už jsem zpět
Kaskadér, kaskadér,
skočil do čiernych dier.
Krátko žil, krátko žil,
k tomu
do růk vložil…
NĚKTERÉ VĚCI UDĚLÁŠ JEN JEDNOU…
![]()
@inkakřivák píše:
Kdybych měla zakrývat problémové partie, tak chodím jako pravověrná arabka v takovém tom modrém stanu se sítkou přes oči. Snad by to pomohlo, ale jistá si nejsem. Ale upřímně - už je mi to fuk. Komplexy odešly s mládím a konečně je mi fajn.
Hele! Nová tvář. Dneska to tu prostě žije!!
AHOOOJ!!
@Detsa píše:
Zní mi to jak osobní zkušenost. Snad si nenastval svou manželku
Kdepak, jenom vtip. Manželka měří 180 a tlustá nebyla nikdy, ani s bubnem ne.
Tyjo, skvely na kolotočích, když jsem jela na retizkaci, labutich