Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Doufám, ale že kluk nebude po mně
25 štychů od solar plexu až k močáku
![]()
@Detsa píše:
Tak to já jsem zraněný furt na druhou stranu, ale ně takhle extrémně že s tím musím letět na chirurgii.
To je nasbíráno za tak 40 let života.
Ono když koukneš na ruku a vidíš krev střikat gejzírem tak to tu pohotovost tak nějak chce. Na to jsem zapomněl, tři štychy v pravým malíčku.
@D- račice píše:
Tak. To byl zase den. Teď jsme se vrátili z nemocnice. Synovi šili hlavu. Spolužák ho strčil a syn si rozrazil hlavu o lavici..
To mi připomíná mě ve 2. třídě. Honili jsme se. A ten, kdo mi tu hlavu rozbil se jmenoval S. Juříček. Ach, ta sloní pamět.
![]()
@mrav píše:
To mi připomíná mě ve 2. třídě. Honili jsme se. A ten, kdo mi tu hlavu rozbil se jmenoval S. Juříček. Ach, ta sloní pamět.![]()
Tak, ale hlavu máš v pořádku to je hlavní
![]()
Kluk je ve třetí. A ten druhý ho strčil prostě jen tak. Prej je to adept na nějakou dutku ![]()
@KalamityJohn píše: Čéče já to snad ani nespočítám:tři štychy na koleni z kola
Jsem moc rád, že kluk není po mně
tři na levé ruce od sekery
tři na hlavě od domácí pyrotechniky
tři v pravým chodidle od sekery čtyři na pravý ruce od psa - roztrhával jsem rvačku
Já 9 a 2 cm na noze. Z koupání v Bečvě. A to jsem ještě chirurga při šití kopl!! No obludy, taky házejí střepy do vody! Nejlepší je chodit do řeky v sandálech.
@D- račice píše:
Tak. To byl zase den. Teď jsme se vrátili z nemocnice. Synovi šili hlavu. Spolužák ho strčil a syn si rozrazil hlavu o lavici..
No to je nádhera, lituju, holka se jednou pošťuchovala se spolužákem(jojo chyba byla na obou stranach) až prolítla dveřma kumbálu pro uklízečky a rozsekla si hlavu o dlaždičky.
No nic přátelé. Jdu se uklidnit domácími pracemi. Doprala pračka, a myčka také už domyla nádobí… ![]()
@D- račice píše:
No nic přátelé. Jdu se uklidnit domácími pracemi. Doprala pračka, a myčka také už domyla nádobí…
Ještě že máme ty přístroje. To už není jak za dob Švadlenky Madlenky.
![]()
@Detsa tyvole ty sis usekl prst??
a mas ho? ![]()
To je presne ten duvod proc neumim sekat trisky. Ja se proste bojim sekery. A pri zvuku cirkularky mam husinu…
@Detsa píše:
@vertunka nee. Prosekl jsem si nohu, když mi vyletěla sekera z ruky. Proletěla mi mezi nohama a skrtla mi o holen. To skrtnuti stačilo na krásnou hlubokou řeznou ránu.
Ty kokos. ![]()
@Detsa píše:
No každý ujíždí na jiných věcech. Moje zvrtnutí kotníku bylo víc sexy teda
![]()
.
To já si vymkl kotník na Lemešné. Pak na Bumbálku dokrýval jakýsi invalida.
No co, Čo bolí, to prebolí… ![]()
@Detsa píše:chudák. Já měl stehy jednou v životě. Sekal jsem dříví sekerou
. Pak už jsem neměl sekeru v ruce a u nohy bylo vidět něco co nemá být vidět
Jednou, jenom? Jenom jako dite jsem mela sitou hlavu 5×…Vestinou teda 1-2 stehy, ale i tak…se mnou si uzili ![]()
@Detsa píše:
No každý ujíždí na jiných věcech. Moje zvrtnutí kotníku bylo víc sexy teda
![]()
.
Kotniky ani nepocitam…naposledy, kdyz jsem jako tehule zdolavala „kopec“ v Adirondacku… ![]()