Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148270
25.5.18 21:20
@vertunka píše:
Jako dnes mas pochvalu. Konecne se to tu dalo i cist :mrgreen: ale co @Anna766 ta uz je uplne,,pomravovana'' :mrgreen:

Jen dvě věci naplňují mysl mou obdivem a úctou.
Hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
25.5.18 21:25
@Detsa píše:
Mě nic nenaplnuje :think:

A to je špatně. Jeden moudrý muž řekl že…

Člověk by měl něco dělat
V něco věřit
Někoho milovat
A na něco se těšit
Moudrý to muž, souhlasím s ním, a ani bych to prohlášení do něj neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
25.5.18 21:53
@Zkai píše:
No… My nemáme tenisak!!! Zato mame tak padesát hopiku.

To my máme hned několik tenisáků. To je tak, když je pes, kočka a dítě. A to si Anička v Puzzlíku na pískovišti ukradla dalšího malého plyšového pejska. No, at žije komunismus!! :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
25.5.18 21:54

@mrav co je Puzzlík?
Jo a Aničky nekradou!!Zásadně přemísťují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.5.18 21:56
@Detsa píše:
No únava uz přešla, překonal jsem ji. Cítím se na další noc bez spánku. Co myslíš? :think:

Ty jsi fakt cvok!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
25.5.18 21:56
@Anna766 píše:
Jen dvě věci naplňují mysl mou obdivem a úctou.
Hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mě.

A ještě jsi mi neodpověděla na mou ukolébavku. Tak já ti napovím: Svěrák -Uhlíř Mravenčí ukolébavka. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.5.18 21:59

@mrav No, kočka by byla, ale co si pamatuju tak se tenisaku bala. Pejska jsme měli u tatínka a ta by se s tenisakem rozhodne neobtezovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
25.5.18 22:01
@mrav píše:
A ještě jsi mi neodpověděla na mou ukolébavku. Tak já ti napovím: Svěrák -Uhlíř Mravenčí ukolébavka. :pankac: :mavam:
Éééé teď jsem se ztratila.

Máš nožičky uběhané den byl tak těžký
Pojď lůžko máš odedtlané v plátku od macešky
Spinká a sní mravenec lesní
V hromádce u kapradí
Nespinká sám s maminkou je tam
Tykadlama ho hladí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
25.5.18 22:05
@Anna766 píše:
@mrav co je Puzzlík?
Jo a Aničky nekradou!!Zásadně přemísťují.

Puzzlík je herna s kavárnou v Bruntále na Sladovnické ulici. Herna, venkovní hřiště, trampolína, skluzavky, kolotoč, houpačky, balony - dnes jich tam bylo asi 6 pískoviště s formičkami a konvičkou. Tam taky Anička potkala toho pejska a už ho nepustila. Takových pískovišt je i u nás doma pár - třeba u Bečvy, jen tu trampolínu nemáme. :( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.5.18 22:08

@mrav Na trampoline se u nás ted 2× lamala ruka, dvě holčičky a obě Kristýnky. Jsem se tech trampolin začala bát. Za barakem maji sousedi taky a dnes tam litalo 6 děti naráz a bylo jim okolo 10 let. Hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
25.5.18 22:11
@Zkai píše:
@mrav Na trampoline se u nás ted 2× lamala ruka, dvě holčičky a obě Kristýnky. Jsem se tech trampolin začala bát. Za barakem maji sousedi taky a dnes tam litalo 6 děti naráz a bylo jim okolo 10 let. Hustý.

No, to Anička viděla na You tube video Kalamajka mik mik mik a musela si to zkusit. Jsou vidět geny, je praštěná po mě. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.5.18 22:12

@mrav A v hernách bejvaj nějaký děti? Premyslela jsem o tom v zimě, to jsme se stěhovali, ale nakonec jsem nenašla sociální odvahu a vymetali jsme sami venkovní hřiště kosa nekosa. U nás teda nasnezilo tak dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
25.5.18 22:20
@Zkai píše:
@mrav A v hernách bejvaj nějaký děti? Premyslela jsem o tom v zimě, to jsme se stěhovali, ale nakonec jsem nenašla sociální odvahu a vymetali jsme sami venkovní hřiště kosa nekosa. U nás teda nasnezilo tak dvakrát.

No bývají. Když tam děti zabloudí, rodiče mají smůlu. Musí zaplatit. Já jsem venku ani jednou neplatil a to tam dnes bylo dětí jako smetí. :pankac: Jedné maminky dítko zabloudilo dovnitř a už to měla. No, léto- za 3 hodiny 40 Kč. Ale kdy by pak děti šly na oběd? Zimní provoz je 30 Kč za 1 hodinu. Marketing světem vládne. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.5.18 22:27

@mrav u nás v nejbližším okolí je jen jedno zařízení, to je pade za hodinu, venku skoro nic není a hned vedle odděleny plotem je luxusní veřejný hřiště s vodovodem a kadiboudou. A je tam kolotoč s volantama a ten jsem ještě nikde neviděla. No asi o nic neprichazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.5.18 22:46

@Detsa no tak pusinku a hajíček, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie