Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:
JD mam rada, ale tahle je moje nejvic![]()
![]()
A moc me tesi, ze tvoje taky
Bylas na posledním koncerte? Ja letela do oblak
Nebyla:( Ja na koncerty ted nejak nechodim a kdyz jsem chodivala, tak Cure jsou pro me asi zacarovani, vzdy, kdyz jsem to planovala, neco se stalo a ja nemohla…takze jsem je na zivo vlastne ani nevidela
Ale jsem jejich fanda snad od dob, co jsem zacala poslouchat muziku…hm, to uz bude 27let
Taky bych letela do oblak… ![]()
@mrav píše:
Na webovkách a možná i doma s Pohledem z prázdnin. Do pondělka si ještě užívám. Jo a Anička mě zase vzbudila v 5.30. Vstává se svítáním.
Ja vstavam pred patou dobrovolne…
Jsem v tomhle vlakne asi jedine typicke ranni ptace. ![]()
@Detsa píše:
Kdyby někdo dostal nápad dohánět všecko na poslední chvíli a 3 dny nespat, nedoporučuji to dělat. Protože následný vyspání je pak velmi tvrdé po probuzení
a proč to teda děláš? ![]()
@Lenka_Hal To je velka skoda, ze ti to nikdy nevyslo, ja uz byla na kjurim koncerte několikrát během života, vždycky bomba, a posledne to bylo skoro 3 hodiny extaze, normalne me to rozbrecelo… Uz hodne zestarl, ale duse furt stejna a hraje a zpiva porad krasne. Uz se tesim na další, pocitam s rokem 2019/2020, cim jsem starsi, tim to vic prozivam, opravdu jdi, je to magicky zážitek a kdoví, abys ho nepropasla uplne a pak litovala, jednou uz tu nebude… Psala mi znama, kterou jsem popichla, aby sla, nikdy nebyla, ze mi moc dekuje, ze to bylo nadherny… ![]()
@Detsa píše:
Kdyby někdo dostal nápad dohánět všecko na poslední chvíli a 3 dny nespat, nedoporučuji to dělat. Protože následný vyspání je pak velmi tvrdé po probuzení
Tak ja to dohanim i se spanim ![]()
@Detsa píše:
Jakto
jo, ono to je dvojsmyslny… Bud kdyz delam neco na posledni chvili, tak si stejne aspon kazdy den spanek na par hodin neodpustim (zvladnu delat i spat) nebo lze to brat i tak, ze vubec malo spim posledni roky, tak 5-6 hod./den, a pak tedy jednou za cas dohanim spanek pres den nebo behem nemocenske. Proste tezko nekdy usnu pred pulnoci…Neumim to.
@Detsa píše:
Aha, takže stejná nemoc zvaná prokrastinace. Jinak to znám, taky neusnu dřív jak před půlnocí… nemůžu jít nikdy spát dřív
Nezabereš ani když se lehneš?
@Detsa píše:
Aha, takže stejná nemoc zvaná prokrastinace. Jinak to znám, taky neusnu dřív jak před půlnocí… nemůžu jít nikdy spát dřív
Tak porad neprokrastinuju, ted mimoradne, spis mam vic věci na praci na vecer nebo si hodne ctu ![]()
@Detsa píše:
Vůbec ne, jen ležím dokud neodbijou noční hodiny, abych mohl usnout. A i tak, když jdu spát někdy po půlnoci, trvá mi než zaberu. Ale za to může asi psychika
Tak to mame stejny ![]()
@Tinuvien píše:
Nezabereš ani když se lehneš?
Otazka nepatřila sice mě, ale taky nezaberu…čtu si, sjíždím seriály se sluchátky na uších abych nerušila spáče, ale do jedné v noci neusnu.
@joy.division.control píše:![]()
Když se řekne přítel, zavání to frází.
Je to jako s láskou, obojí ti schází.
Odmykej,
spí jak chrám,
stan, co má se stát, vítězství pád,
odmykej, je to zlý být sám,
stan, co má se stát, vítězství, pád…
Přátelství je vzácné, lásku nepropásni…
![]()
@Tinuvien píše:
JednorožceDobře se tu u vás usíná.
To je to zvířátko z Pultanely? Ale je pěkný.
To ja som svojho času zaspával s opicou. Ne snad s tou, kterou občas mívám po víně, ale s opravdickou, chlupatou. Pak mi jí rozcupoval pejsek. No co, voněla mu a byl ještě štěnátko. Dnes už je mu 9 let. Jak ten čas letí!!
@Tamtama píše:Žije to tu a to je dobře. Na co spát, ted je čas žít. Ještě vínečko k tomu a pohoda přijde k tobě domů…
no právě, tím pádem moc nakecáte
@mrav píše:
To je to zvířátko z Pultanely? Ale je pěkný.To ja som svojho času zaspával s opicou. Ne snad s tou, kterou občas mívám po víně, ale s opravdickou, chlupatou. Pak mi jí rozcupoval pejsek. No co, voněla mu a byl ještě štěnátko. Dnes už je mu 9 let. Jak ten čas letí!!
Z Bradavic, jsou vzácní, ale občas je někde spatřen.
@mrav píše: Žije to tu a to je dobře. Na co spát, ted je čas žít. Ještě vínečko k tomu a pohoda přijde k tobě domů…Úplně jsem dostala chuť něco namíchat.![]()