Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Ahojjy nespacove moji. Tak si predstavte jo. Mimino ma opet kasel. Jdu se zabit![]()
![]()
Jakto?
to jste byly doteď doma jako marodi a začíná to znovu?
@Zkai píše:
Detsa spí?
Viděl jsem ho vedle v diskuzi. Ale to už zase bonzuji. Posílám na sebe
![]()
@mrav píše:
No, tak dobrá: Půjdem spolu do skanzena důdlááj, důdlááj, důdlááj dá. Ted uz na to snad přijde každý.
To je velká indicie
Naposledy co jsem tam byla, tak odtamtud všichni odcházeli s krabici na pizzu.. No jelito
byla jsem tam po 15ti letech.
Jo, dlouho nebyla nějaká soutěž, třeba kde zrovna Detsa sdílí názory, oba (vč. Mrav) ujizdite na podivnostech..
Antibiotika brala 7 dni. Ve ctvrtek koncila. Dneska je sobota a opet chrchla a dusi se mi tu hlenama. Jako lidi ja uz fakt nemuzu. Tohle je nocni mura.
Za 14 dni mame jet na svatbu. Tesim se na to pul roku. Takhle pojedeme akorat tak do prde… ![]()
@vertunka píše:
@mrav ze by VK??
V okolí Zubří, Horní, Dolní, Prostřední Bečva, Bílá, Bumbálka, Makov. Pivní lázně, Jurkovičova rozhledna. V Zašové solná jeskyně.
@mrav píše:
V okolí Zubří, Horní, Dolní, Prostřední Bečva, Bílá, Bumbálka, Makov. Pivní lázně, Jurkovičova rozhledna. V Zašové solná jeskyně.
Nerikej ze Vsetin?
@vertunka píše:
Nerikej ze Vsetin?
To už jedeš přes Strelenku, Lysou, Lúky pod Makytou a Dohnany do Puchova. @joy.division.control to uhodl. ![]()
@mrav píše:
To už jedeš přes Strelenku, Lysou, Lúky pod Makytou a Dohnany do Puchova. @joy.division.control to uhodl.
Aha. No ja tomu zemepisu moc nedam. Navic mam debilni naladu, tak se mi ani nechce premejslet. Jdu radsi spat. Respektive lezet vedle nemocnyho ditete…
@mrav píše:
To už jedeš přes Strelenku, Lysou, Lúky pod Makytou a Dohnany do Puchova. @joy.division.control to uhodl.
@joy.division.control píše:Pst, mam tam pribuzny
Přímo v dřevěném městečku při hodinách, ktoré smutne bijů? ![]()
@mrav píše:
Přímo v dřevěném městečku při hodinách, ktoré smutne bijů?
kapenek vedle
, strejdo ![]()
@mrav píše:
Přímo v dřevěném městečku při hodinách, ktoré smutne bijů?
Tuhle píseň měla ráda moje máma.