Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Ja mam domaci tymianovou mast. Moje vyroba. Tak jsem ji s tim namazala.
Naše je už velká oproti tvým kočičkám, ale nám na tohle doporučila dr Lesní pramen, ten je nahoře nad divadlem, prý kloktat nebo i pít.
Co jste dělali dnes? My zas šli na čochtačku, mladík už se krtkuje a ja mu dusim kus krávy na svickovou. @vertunka nějaká změna? Jdete zítra pro změnu k lékaři?
@Zkai píše:
Co jste dělali dnes? My zas šli na čochtačku, mladík už se krtkuje a ja mu dusim kus krávy na svickovou.
@vertunka nějaká změna? Jdete zítra pro změnu k lékaři?
Ahoj. Dneska jsme byli ráno venku. Anička se houpala na houpačce a pak jsme trochu projeli město. Odpoledne jsme byli na zahradě a s pejskem venku. Teda Anička se odpojila a musela jít na průlezky a na skluzavku. Pejsek se vykoupal v potoce.
![]()
@mrav Tak! Správná náplň dne. Jako u nás. Hele a musíš ty teď vařit?
@Zkai píše:
@mrav Tak! Správná náplň dne. Jako u nás. Hele a musíš ty teď vařit?
Ještě ne. Jedem domů až zítra. A vařívám stejně doma ráno. Nejprve budu muset nakoupit, máme vyžranou ledničku. ![]()
@mrav Ja jen jestli to mas i s plnou penzi. Tje jasný ze po 14ti dnech doma zemrete hlady ![]()
@Zkai píše:
@mrav Ja jen jestli to mas i s plnou penzi. Tje jasný ze po 14ti dnech doma zemrete hlady
Tak včera jsem s Aničkou na dětském dnu utratil 170 Kč a za pivo 25. Zato byla všude kromě velkého řetízkáče, i v hradu, i na bungee jumpingu. Penízky ještě jsou, ale bude to velký nákup. No co, v obchodě platím kartou.
A na účtu něco je.
![]()
@mrav no to mi povídej! Byli jsme v tom parku a když už byl kluk fialovej, tak jsem ho prevlikla, ze jdeme a 100 metru od nás skákací hrad, kolotoč, pivo, párek, soutěže a já mela sebou dvacku. Furt platim kartou a fakt me nenapadlo, ze zrovna tam bude Detskej den. Ale jsem ještě ve středu a příští neděli, tak už mu snad něco dopreju. Co budeš vařit? Něco ekonomicky méně náročného?
@Zkai píše:A
@mrav no to mi povídej! Byli jsme v tom parku a když už byl kluk fialovej, tak jsem ho prevlikla, ze jdeme a 100 metru od nás skákací hrad, kolotoč, pivo, párek, soutěže a já mela sebou dvacku. Furt platim kartou a fakt me nenapadlo, ze zrovna tam bude Detskej den. Ale jsem ještě ve středu a příští neděli, tak už mu snad něco dopreju. Co budeš vařit? Něco ekonomicky méně náročného?
@Zkai píše:
Asi paprikáš s těstovinama. I když ani špagety by nebyly špatné. Anička je vždycky zbodne.
![]()
@mrav co je paprikas? Něco jako burtgulas? Špagety jsou mnohem zábavnější.
@Zkai píše:
@mrav co je paprikas? Něco jako burtgulas? Špagety jsou mnohem zábavnější.
Něco jako vepřový guláš. ![]()
@mrav Jo to mužů taky, jen klukovi ještě necpu koření, tak to nevarim. Vyfot zítra ještě pejska než pojedete, at se kouknu co tam mate za kamose. My zítra pojedem leda zas poklidit. A nakoupit taky, varim svickovou a nemám mrcepe. Dneska je ouplněk? Je to nějaký kulatý a kluk vyje ze spaní.
@Zkai píše:
@mrav Jo to mužů taky, jen klukovi ještě necpu koření, tak to nevarim. Vyfot zítra ještě pejska než pojedete, at se kouknu co tam mate za kamose. My zítra pojedem leda zas poklidit. A nakoupit taky, varim svickovou a nemám mrcepe. Dneska je ouplněk? Je to nějaký kulatý a kluk vyje ze spaní.
U nás je taky úplněk. A ještě mi nejdou upozornění, tak nevím, kde je zakopaný pes.
![]()
@Zkai píše:
@mrav me taky nechodej, proto tu asi zas máme intimčo
Já jsem tu, ale co jsem dělala nenapíšu neb jsem zjistila že jsem ostře sledovaná. ![]()