Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
No co to vidim?Takova dama, a takhle sprosta?
Občas je nutné nazvat věci pravými jmény. ![]()
@joy.division.control píše:
Kam chodíš na depilaci?
Na to kašlu!
@Lenka_Hal píše:
@Detsa Tohle uzna maloktery muzMuj manzel teda taky rika, ze jsme k tomu lip hormonalne vybaveni a ze chlapi jsou stejne jen takovou zmutovanou formou…ani chromozomy nemaji cely…
![]()
Můj chlap říká pořád že by ženou být a rodit nechtěl, potom ty měsíční splátky pánubohu…furt dokola.
@Zkai píše:
Já jsem z opice.
Já ne ![]()
Taťka říkával že Bůh nejdříve stvořil Adama, toho tvora a až z jeho žebra Evu, takže až po tvorovi a proto jsou ženy potvory. ![]()
@Detsa píše:
To by mě zajímalo z čeho teda stvořil Adama. To byl asi takový pokus jen
Z prachu ne? Prach jsi a v prach se obrátíš…hotové.
@Anna766 píše:
Já ne
Taťka říkával že Bůh nejdříve stvořil Adama, toho tvora a až z jeho žebra Evu, takže až po tvorovi a proto jsou ženy potvory.
To je super legenda ![]()
@Detsa píše:
Já i docela jo. Naše jediná výhoda spočívá v tom, že můžeme bezpečněji chodit venku, protože jiný muži jsou úchylové a násilníci.
Jediná výhoda jo? Mě stačí co občas pánové vyplodí o ženách tady.
Atakdále propánakrále ![]()
To je super legenda
Děkuji za uznání, taťka byl skvělý zábavný společník, ani nevím kde tohle vůbec vzal. ![]()
@Zkai píše:
Já jsem z opice.
Já taky. Ale jinak jsem lev a sežeru tě. A když já mám narozeniny, Anička má svátek. ![]()
@mrav píše:
Já taky. Ale jinak jsem lev a sežeru tě. A když já mám narozeniny, Anička má svátek.
Nemachruj, oba s klukem jsme take lvi! Takže sezeru já tebe!!
Jo a ty Uši tam vedle, to bylo fakt dobrý! ![]()
@Zkai píše:
Nemachruj, oba s klukem jsme take lvi! Takže sezeru já tebe!!
Jo a ty Uši tam vedle, to bylo fakt dobrý!
Však si tam zajedte. Štramberská trůba, Tatra muzeum v Kopřivnici. Je to vedle, mohlo by se líbit klukovi. ![]()
Verim, tez se nekdy radsi nehybuKamoska si spalila bradavky tak, ze skoncila v nemocnici
Au!
Ty bláho, tak to muselo bolet, proto se raději neopalovat nahoře bez, to bych teda nedala a to se musela ale spálit už fakt pořádně, když byla v nemocnici. Au Au Au.
![]()