Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Však si tam zajedte. Štramberská trůba, Tatra muzeum v Kopřivnici. Je to vedle, mohlo by se líbit klukovi.
Nevím jestli by se mu taky líbilo tech pet hodin v autě. Predloni se objevily uši na staromaku na adventnich trzích a od ty doby zas nic.
@Detsa píše:
@mrav![]()
… hele, co jsi dneska měl k jídlu?
Jak tam všecky označuješ v tý hře
. Bych potřeboval tvou dávku aspoň na den vyzkoušet
No a chudák iceman! Ten už musí mít plnou poštu.
@Detsa píše:
@mrav![]()
… hele, co jsi dneska měl k jídlu?
Jak tam všecky označuješ v tý hře
. Bych potřeboval tvou dávku aspoň na den vyzkoušet
@Zkai to zmínila. Paprikáš!! s těstovinama. A k večeři vaječnou a česnekovou pomazánku. S rohlíčkama. Alespon na mě nemůžou upíři.
![]()
@Detsa píše:
A děláš taky těstoviny v rychlovarné konvici?
Tam já vařila párky.
@Detsa píše:
A děláš taky těstoviny v rychlovarné konvici?
Ne. Normálně v hrnci. ![]()
@Detsa píše:
Dej jí meloun. Ten má ráda
Ten dostala minule. Tak, aby se ho nepřežrala. Pak by se válela jak lachtan. A co chudák její manžel?
@Detsa píše:
Jo ty se tam prý taky dělají. Hned po těstovinách
Jo ještě v práci mechanici vařili vejce. Ale to trvalo dlouho.
@Detsa píše: Člověk si jednou pohraje s prckem a psem a umírá doma na alergii. Prokletá trává nebo na co to jsem alergický. I přes prášek tu pomalu nevidím a kýchám jak o život
To bude ten pes ne? Nebo trávy ještě frčej?
@Detsa píše:
Doufám, že mu nechali skořápku aspoň. To by z něho pak moc nezbylo… aneb ztracené vejce na druhý způsob
@Detsa píše: Člověk si jednou pohraje s prckem a psem a umírá doma na alergii. Prokletá trává nebo na co to jsem alergický. I přes prášek tu pomalu nevidím a kýchám jak o život
@mrav píše:
Ten dostala minule. Tak, aby se ho nepřežrala. Pak by se válela jak lachtan. A co chudák její manžel?
delal by lachtana, no ![]()
@Detsa píše:
Taky jsem neznal. Mi tenkrát vyprávěl kamarád, že si doma takhle vaří. Prý tam udělá těstoviny, pak párky a pak si tou vodou zalije kafe
gurman ![]()
@Detsa píše:
Viděls její fotoalbum jinak? Ta není lachtan ani s dítětem v bříšku. Úplně štíhlá a hezká
Já vím, Bohumile, já vím…
Ale já nemůžu nic říkat, já bych měl průsšvih u jedné nejmenované, ale jinak velmi známé blondýny. ![]()