Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Ale ahoj! Ty už jsi tu dlouho nebyla, továrišč učítělnica s jednorožcem. Kde jsi se toulala?
Ahoj
Samá práce. Jsem ráda, že stíhám aspoň dýchat. ![]()
@Tinuvien píše:
AhojSamá práce. Jsem ráda, že stíhám aspoň dýchat.
Za chvilku jsou tu prázdniny.
Alespon je se na co těšit. ![]()
@mrav píše:
Za chvilku jsou tu prázdniny.![]()
Alespon je se na co těšit.
Jasně, na práci o zanedbaný dům a zahradu.
Pardon za pesimismus, jsem nějaká přešlá.
@Detsa píše:
Kdyby my. Když někdo nás praští. Ostatně ne pro srandu každý bojový umění na sebeobranu doporučuje zneškodnit muže mířením na tydle místa
Copak bojovy umeni, ale v chrakteristice plemene jsem u irskyho vlkodava cetl:
Je schopen mimodek slozit dospeleho muze jednim mavnutim ohonu. ![]()
@Tinuvien píše:
Jasně, na práci o zanedbaný dům a zahradu.Pardon za pesimismus, jsem nějaká přešlá.
Jak ja ti rozumim. Ta blba trava furt roste a vinice potrebuje taky spoustu casu a do toho mych milion projektu co se snazim zonglovat…
@KalamityJohn píše:
Jak ja ti rozumim. Ta blba trava furt roste a vinice potrebuje taky spoustu casu a do toho mych milion projektu co se snazim zonglovat…
Do toho začalo ovoce plodit cca o měsíc dříve. Asi se potřebuji rozdvojit až roztrojit.
Tak nastesti krome vina nepestuju nic, to uz bych si to rovnou mohl hodit.
Snazim se na to koukat positivne - porad na to jeste mam a to se pocita, ne?
@KalamityJohn píše:
@TinuvienTak nastesti krome vina nepestuju nic, to uz bych si to rovnou mohl hodit.
Snazim se na to koukat positivne - porad na to jeste mam a to se pocita, ne?
Ja si rovnou muzu hodit…mam zahradu, porad pridavam ruzne kvitka, kere kolem baraku…porad nemam na nic cas a stejne si nedam pokoj
![]()
@Lenka_Hal píše:
Ja si rovnou muzu hodit…mam zahradu, porad pridavam ruzne kvitka, kere kolem baraku…porad nemam na nic cas a stejne si nedam pokoj![]()
Mě letos skoro všechno požrali slimáci. Aspoň mečíky přežily. ![]()
Tipuju Charlotte, koukni, jestli jsem se trefila