Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Kým pri mne tíško spíš,
v bankách zatial kradnů zlodeji,
dnes nám nevezmů nič,
Janka z Arku vchádza do dejín…Na co spát, ted je čas žít,
každej chce tě znát,
každej chce tě pro sebe mít…![]()
Habera
moje srdecni zalezitost
Tak dneska! Odpoledne prijdem z hřiště, kluk popadne klice a letí s nima pryč. Než se zuju a uklidim motorku (30 sec.) kluk prilitne s autickem a klice nikde. Hodinu a pul prevracim celej byt, když se ho po desátý zeptam kde jsou klice tak začne jecet a pak radši dělal, ze spí. Potom me mama našla jak cumim do klece s morcetem, tak říkám, ze hledam klice a prej at se jdu podívat na balkon do konve s vodou, ze ma pocit ze tam něco házel, ale nic tam neplavalo, tak ho jen vyhnala. Nechapu jak to stihnul a fakt tam byly. Už mi bylo do breku.
@Zkai píše:
Tak dneska! Odpoledne prijdem z hřiště, kluk popadne klice a letí s nima pryč. Než se zuju a uklidim motorku (30 sec.) kluk prilitne s autickem a klice nikde. Hodinu a pul prevracim celej byt, když se ho po desátý zeptam kde jsou klice tak začne jecet a pak radši dělal, ze spí. Potom me mama našla jak cumim do klece s morcetem, tak říkám, ze hledam klice a prej at se jdu podívat na balkon do konve s vodou, ze ma pocit ze tam něco házel, ale nic tam neplavalo, tak ho jen vyhnala. Nechapu jak to stihnul a fakt tam byly. Už mi bylo do breku.
To mi něco říkej. My jsme přišli z hřiště v 7,Anička se navečeřela a chtěla jít o půl osmé spát. Ještě nespí.
Zase začíná s kakáním a pitím. Už 10 minut sedí na nočníku. Asi jsou nějaké erupce na slunci.
![]()
Já slyším z pokoje celkem živý rozhovor, chystají se načapat zoubkovou vílu, až přijde pro staršího zub.. ![]()
@Zkai píše:
Tos to zvládla ho neseřezat? To jsi dobrá. ![]()
@Tamtama píše:
Já slyším z pokoje celkem živý rozhovor, chystají se načapat zoubkovou vílu, až přijde pro staršího zub..
@Detsa píše:
Nojo to je jak ta moje peněženka co jsem zapomněl opilý v květináči
To já si pamatuji na své hříchy mládí. Jdu takhle večer z bowlingu, stavím se na kurtech na pivko. No a jak jsem byl pod vlivem, spadla mi platební karta pod pult. Následovalo asi 5 minut hrůzy. Hledali, nenašli, byli z toho smutní. Nakonec naštěstí našli moji rádcové.
![]()
@Detsa píše:Kvetinace v odpovídající výšce jsem prolétla všechny, sama jsem tam tedy ještě nic nezapomněla
Nojo to je jak ta moje peněženka co jsem zapomněl opilý v květináči
@Anna766 píše:
Tos to zvládla ho neseřezat? To jsi dobrá.
Příště mu zlamu pracky nenechavy… Od kumbalu na kocar a garáže bych tak jednoduše další klíč nesehnala.
@Tamtama píše:
Já slyším z pokoje celkem živý rozhovor, chystají se načapat zoubkovou vílu, až přijde pro staršího zub..
To fakt funguje?? Ze vila nosí prachy? Já myslela, ze je to jen pohádka…
@mrav píše:
To mi něco říkej. My jsme přišli z hřiště v 7,Anička se navečeřela a chtěla jít o půl osmé spát. Ještě nespí.Zase začíná s kakáním a pitím. Už 10 minut sedí na nočníku. Asi jsou nějaké erupce na slunci.
![]()
Ale celej den byl celkem v klidu ne? Na to se netěšim az začne oddalování uložení.
@Zkai píše:
to jsem zažil taky, akorát ty klíče jsem už nikdy nenašel. A to jsem v průběhu let vystěhoval všechny místnosti kvůli malování apod.
@Detsa píše:
Nee proč mlátit. Však to dělají furt todle
Jo, dělaj? Neznám.
mě tohle děti nedělaly.
@Prof. Farnsworth píše:Černá díra! Tu máme taky, ale záhadně tam mizí jen hračky co zrovna hledám. Pokud se nejedna o me věci, tak to at si kluk krmí svoji černou díru čím chce…
to jsem zažil taky, akorát ty klíče jsem už nikdy nenašel. A to jsem v průběhu let vystěhoval všechny místnosti kvůli malování apod.
@Anna766 píše:
Jo, dělaj? Neznám.mě tohle děti nedělaly.
U nás teda bylo taky poprvé takové zásadní vzruso a příště bude sekec mazec!
@Zkai píše:
Ale celej den byl celkem v klidu ne? Na to se netěšim az začne oddalování uložení.
Relativně. Znáš to - období vzdoru, vztekání se, někdy je sranda, když se nemůže domluvit. Ale každý jsme si tím snad prošli. A období proč?- ted' má období co to je?- Ale je to pořád. Jo a za barákem máme v křoví zatoulaného zajíčka. Poprvé jsem ho viděl z balkonu včera v dešti a tak jsem ho ukázal Aničce. A dnes, když jsme šli z hřiště, tam byl zase. ![]()
@mrav píše:
Relativně. Znáš to - období vzdoru, vztekání se, někdy je sranda, když se nemůže domluvit. Ale každý jsme si tím snad prošli. A období proč?- ted' má období co to je?- Ale je to pořád. Jo a za barákem máme v křoví zatoulaného zajíčka. Poprvé jsem ho viděl z balkonu včera v dešti a tak jsem ho ukázal Aničce. A dnes, když jsme šli z hřiště, tam byl zase.
Zrovna jsem se chtel a zeptat kolik že let trvá to období. Zajda nás u baráku bydlel taky, furt jsme mu nosili seno, mrkev, hlávku zelí dostal a nic nezral.
Ve zprávách bylo, ze mate u vas potopu? Bydlite v přízemí?
@Detsa píše:jdi ty, brute
No to ti řeknu že k nám přišla kámoška se starší holčinou než je ta naše a divila se velice že máme výzdobu bytu (vázy, mísy s ovocem a pod.) normálně dole, že její holčina by to nenechala být na pokoji a rozbila by to a zranila se a tak, proto oni mají doma všechno vyskládáně nahoře, schované, pozamykané…tak nevím, asi máme divný dítě ![]()