Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122154
12.6.18 21:22
@Zkai píše:
HA! Bude mejdan? :) jak dopadla vila?

Mejdan, mejdan podle plánu,
podobá se flámu a tak půjdu k ránu.
Za úsvitu mejdan, mejdan podle plánu,
za úsvitu oslavíme maturitu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:24
@Tamtama píše:
@Zkai mejdan nebude, poklidila jsem největší bordel a půjdu spát.. víla skončila v pokladničce..
a vlastně mám rozdělanou želvičku, tak možná ještě chvíli sednu k háčku..Příspěvek upraven 12.06.18 v 21:22

A mel chlapec radost? U sousedů se našly prachy pod polštářem az při prevlikani povleceni. Madam do rána na nějakou vilu zapomněla a vila taky ani nevzdechla ze něco někam strkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
12.6.18 21:26
@Zkai píše:
Já studuju knihu Přehled vývoje dítěte a moudrá z toho nejsem. Asi bych na konci potřebovala nejakej test na body.

Co vyvíjíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
12.6.18 21:26

Nespím, protože mě ser. (štve) manžel. Jinak bych už davno ležela, za chvilu bude vstavat moje maly zlatičko a nikdy nevím kdy znovu usne, takže bych si měla něco naspat do zásoby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
12.6.18 21:29
@Zkai píše:
Já studuju knihu Přehled vývoje dítěte a moudrá z toho nejsem. Asi bych na konci potřebovala nejakej test na body.

To máš jedno, ono stejně každé dítě je jiné - originál. Co platí na jednoho, nemusí platit na druhého. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:30
@Anna766 píše:
Co vyvíjíš?

Mám čím dal víc pocit, ze je kluk pribrzdenej. Ani bych ho nehonila, ale tím jak trpim fobii z ty budouci školky tak bych rada aby do ty doby byl v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31550
12.6.18 21:31
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu :mrgreen:, sladky to zivot.

Protože je to na spánek brzo? :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.6.18 21:33

@Zkai si piš, že měl radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
12.6.18 21:33
@Zkai píše:
Mám čím dal víc pocit, ze je kluk pribrzdenej. Ani bych ho nehonila, ale tím jak trpim fobii z ty budouci školky tak bych rada aby do ty doby byl v normě.

Kluci bývají pomalejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
12.6.18 21:34

@Zkai Ale já nevyvolával!! Jen známé osobnosti v názvech pokrmů. :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:39
@mrav píše:
@Zkai Ale já nevyvolával!! Jen známé osobnosti v názvech pokrmů. :lol: :pankac: :mavam:

A kdo je icestar? Bratranec od ajsmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:42
@Anna766 píše:
Kluci bývají pomalejší.

To říkala i lékařka, to mám jen psotnik, jak se bojím co s nama bude kdybych náhodou nemohla do prace. Koupila jsem si los, veselá zvířátka za dvacku a prd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:44
@Detsa píše:
Ajeje, nějaký nový objev? 8o Koukám, že už tento objev je značen od @mrav v hře o jídlech :think:

Právě! Já toho poslední dobou moc necetla, tak aby mi něco neuteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
12.6.18 21:45
@Zkai píše:
A kdo je icestar? Bratranec od ajsmena?

Nečteš diskuze, nedíváš se na nicky. Objevil jsem ji náhodou, ale je to objev roku!! :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.6.18 21:47
@mrav píše:
Nečteš diskuze, nedíváš se na nicky. Objevil jsem ji náhodou, ale je to objev roku!! :lol: :mavam:

Tak kde to najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky