Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
HA! Bude mejdan?jak dopadla vila?
Mejdan, mejdan podle plánu,
podobá se flámu a tak půjdu k ránu.
Za úsvitu mejdan, mejdan podle plánu,
za úsvitu oslavíme maturitu… ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai mejdan nebude, poklidila jsem největší bordel a půjdu spát.. víla skončila v pokladničce..
a vlastně mám rozdělanou želvičku, tak možná ještě chvíli sednu k háčku..Příspěvek upraven 12.06.18 v 21:22
A mel chlapec radost? U sousedů se našly prachy pod polštářem az při prevlikani povleceni. Madam do rána na nějakou vilu zapomněla a vila taky ani nevzdechla ze něco někam strkala.
@Zkai píše:
Já studuju knihu Přehled vývoje dítěte a moudrá z toho nejsem. Asi bych na konci potřebovala nejakej test na body.
Co vyvíjíš?
Nespím, protože mě ser. (štve) manžel. Jinak bych už davno ležela, za chvilu bude vstavat moje maly zlatičko a nikdy nevím kdy znovu usne, takže bych si měla něco naspat do zásoby ![]()
@Zkai píše:
Já studuju knihu Přehled vývoje dítěte a moudrá z toho nejsem. Asi bych na konci potřebovala nejakej test na body.
To máš jedno, ono stejně každé dítě je jiné - originál. Co platí na jednoho, nemusí platit na druhého.
![]()
@Anna766 píše:
Co vyvíjíš?
Mám čím dal víc pocit, ze je kluk pribrzdenej. Ani bych ho nehonila, ale tím jak trpim fobii z ty budouci školky tak bych rada aby do ty doby byl v normě.
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu, sladky to zivot.
Protože je to na spánek brzo?
![]()
@Zkai píše:
Mám čím dal víc pocit, ze je kluk pribrzdenej. Ani bych ho nehonila, ale tím jak trpim fobii z ty budouci školky tak bych rada aby do ty doby byl v normě.
Kluci bývají pomalejší.
@Zkai Ale já nevyvolával!! Jen známé osobnosti v názvech pokrmů.
![]()
@mrav píše:
@Zkai Ale já nevyvolával!! Jen známé osobnosti v názvech pokrmů.![]()
![]()
A kdo je icestar? Bratranec od ajsmena?
@Anna766 píše:
Kluci bývají pomalejší.
To říkala i lékařka, to mám jen psotnik, jak se bojím co s nama bude kdybych náhodou nemohla do prace. Koupila jsem si los, veselá zvířátka za dvacku a prd!
@Detsa píše:
Ajeje, nějaký nový objev?Koukám, že už tento objev je značen od @mrav v hře o jídlech
Právě! Já toho poslední dobou moc necetla, tak aby mi něco neuteklo!
@Zkai píše:
A kdo je icestar? Bratranec od ajsmena?
Nečteš diskuze, nedíváš se na nicky. Objevil jsem ji náhodou, ale je to objev roku!!
![]()
@mrav píše:
Nečteš diskuze, nedíváš se na nicky. Objevil jsem ji náhodou, ale je to objev roku!!![]()
Tak kde to najdu?