Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Holky, já normálně ztratil čich![]()
![]()
. Bezesrandy. Sem si to ani neuvědomil ale 2 dny už necítím vůbec nic. Jsem myslel, že za to může za chřipka a alergie, ale teď uz nemám skoro rýmu.
No je to možný.
Ty jo, to ti nezavidim. Ja bych prisla o jeden ze svych nejdulezitejsich smyslu, jsem jak divoke zvire, mam velmi citlivy cich (nekdy je to na skodu) a dost se tim necham ovlivnit…zajdi k doktorovi ![]()
A ja vám chtela říct, proč ted nespím, ale tady se jede jiný téma
tak nic!
@Detsa ok, za 12 hodin státnicuju, jsem nervozni, nemuzu spat a dohanim posledni resty, plus klasicka prokrastinace na emimi. že jsem nešla na vyučnak, fakt. ![]()
@debra.morgan píše:
@Detsa ok, za 12 hodin státnicuju, jsem nervozni, nemuzu spat a dohanim posledni resty, plus klasicka prokrastinace na emimi. že jsem nešla na vyučnak, fakt.
To dáš!! Všichni ti věříme.
![]()
@debra.morgan píše:
@mrav aspon nekdo
Kdo by spal v tvé kůži! Ale aspoň pokus by to chtelo ![]()
@mrav @vertunka mate kuchyňku? Hrajou si s tím takový mrňata? Zítra jedu pro jednu jetou, je v panském provedeni, tak jsem zvědavá. Ještě teda pak musíme sehnat to ovoce na sucháč co sem viděla ze někde psala vertunka že je to super. Sháněla jsem ponk, ale ta kuchyňka mi nakonec přišla, ze se s ni da víc vyhrát. I když nářadí máme taky. A beztak ho strká do hrnce.
@Zkai píše:
@mrav @vertunka mate kuchyňku? Hrajou si s tím takový mrňata? Zítra jedu pro jednu jetou, je v panském provedeni, tak jsem zvědavá. Ještě teda pak musíme sehnat to ovoce na sucháč co sem viděla ze někde psala vertunka že je to super. Sháněla jsem ponk, ale ta kuchyňka mi nakonec přišla, ze se s ni da víc vyhrát. I když nářadí máme taky. A beztak ho strká do hrnce.
Tak to je to jediné, co nemáme. Jinak plno hraček. A nevadí nám to. Anička má kuchyn'ku v herničkách, kam docházíme dvakrát týdně. ![]()
@mrav píše:
Tak to je to jediné, co nemáme. Jinak plno hraček. A nevadí nám to. Anička má kuchyn'ku v herničkách, kam docházíme dvakrát týdně.
A vaří? Teda kam to strcim taky ještě nevím.
@Zkai píše:
A vaří? Teda kam to strcim taky ještě nevím.
Jasně že jo. I se rve o nádobí. Pak prý, že to dělají jen kluci. ![]()
@mrav píše:
Jasně že jo. I se rve o nádobí. Pak prý, že to dělají jen kluci.
No o rvani holcicek si taky myslím svoje, klukovy sestřenice jsou vcelku male decentní dámy, ale na hřišti se dejou věci. Posledně mu holčička naferovku vyrvala z ruky erární kočár a on jen stal a cumel jak puk.
Tak snad poridime dobře. Mám mu to rovnou instalovat nebo počkat az na narozeniny? To teda těžko zabalim.
@Zkai píše:
My kuchynku mame, hraval si s ni syn, strasne moc. Ted uz vari normalni jidla
Byla ve sklepe, ale dcera si zacina hrat na vareni (nadobi a plastove jidlo jsem uz donesla), zatim teda jen neco jako micha, tim to konci, ale kuchynka uz je vytazena ze sklepa, jen ji musim zprovoznit…super hracka. Ac to bylo pro syna, je ruzova, ale mu to bylo jedno… ![]()
@Detsa hele já vím, ale máme v komisi takovyho kkta, nevime co od nej čekat… tak snad ho budou ostatni krotit, to ze je to jen formalita, jsem taky slysela, v podstate kdyz odevzdas BP, tak to mas jiste…tak snad ![]()
@Zkai píše:
Mame kuchynku a holka ji zboznuje. Porad neco kuchti. A ovoce na suchac je bozi vec. Mame jednu plastovou sadu z hrackarstvi a ta je nic moc. A pak mame sve sady dreveny z lidlu a to je teprve bomba.
@Lenka_Hal píše:
My kuchynku mame, hraval si s ni syn, strasne moc. Ted uz vari normalni jidlaByla ve sklepe, ale dcera si zacina hrat na vareni (nadobi a plastove jidlo jsem uz donesla), zatim teda jen neco jako micha, tim to konci, ale kuchynka uz je vytazena ze sklepa, jen ji musim zprovoznit…super hracka. Ac to bylo pro syna, je ruzova, ale mu to bylo jedno…
První vyhlidnuta byla taky růžová, ono teda moc na výběr není, ale pak jsem našla modrou a ma víc skříněk a vypadá víc kuchyňsky. Taky je dražší teda, ale zas paní co ji prodává bydlí od nás kousek. Tak to jsem rada, ze to frci i u kluků. A kolik let je holčičce?