Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Ze tu litaly jen pohyblivý smajlici
Aha. Já spravuji kočárek a kur.
vuji.
![]()
@mrav píše:
Aha. Já spravuji kočárek a kur.![]()
![]()
vuji.
![]()
Jee a malej nebo velkej? Nechlubila jsem se už? Ze jsem klukovi koupila kočárek? On by radši jinej, ale tady po Praze jsou všechny bud moc velký, nebo drahy. Tak ma plastovej hlubokej.
@Zkai píše:
Jee a malej nebo velkej? Nechlubila jsem se už? Ze jsem klukovi koupila kočárek? On by radši jinej, ale tady po Praze jsou všechny bud moc velký, nebo drahy. Tak ma plastovej hlubokej.
Velkej s urvaným předním kolečkem. No, už je mrtvý - po 2 děckách, ale prádelní šnůra to jistí. ![]()
@mrav píše:
Velkej s urvaným předním kolečkem. No, už je mrtvý - po 2 děckách, ale prádelní šnůra to jistí.
Jako ze si des hodit? Nebo opravujes šňůrou?
@Zkai píše:
Jako ze si des hodit? Nebo opravujes šňůrou?
Bud v klidu. Opravuji. Kdo by vám tu zpíval a zminoval vás?
![]()
@mrav píše:
Bud v klidu. Opravuji. Kdo by vám tu zpíval a zminoval vás?![]()
![]()
![]()
No právě! Tje hodin… a nejsem ještě ani umyta. To bude vstavanicko zase.
@Detsa píše:
Holky, já normálně ztratil čich![]()
![]()
. Bezesrandy. Sem si to ani neuvědomil ale 2 dny už necítím vůbec nic. Jsem myslel, že za to může za chřipka a alergie, ale teď uz nemám skoro rýmu.
No je to možný.
V autobuse to v těhle vedrech může být skvělá věc.
@Detsa píše:
No to dík
Se snažím na všem najít něco pozitivního ![]()
@Detsa píše:
![]()
. Bezesrandy. Sem si to ani neuvědomil ale 2 dny už necítím vůbec nic. Jsem myslel, že za to může za chřipka a alergie, ale teď uz nemám skoro rýmu.
No je to možný.
Hele to neni zadna sranda. To muze byt neco neurologickyho. Bez k doktoru.
@Detsa píše:
Já vím. Necítím ani nejsilnější osvěžovač vzduchu, prostě nic
. Dneska jsem hrozně malinko zacítil z jedné agresivní vůně. Tak snad to není úplná ztráta
.
Není
Uraz nebyl, takze pujdes na ORL…? Tipuju zanet, otok sliznice, proste ucpane dutiny…Mozna nosni polypy. Zajdi ![]()
@Detsa píše:
Já si to taky myslel. Ale kdyz uz nemám rýmu, jaktoze furt nic. Asi budu muset zajít no
. Co jsou polypy?
vyrustky v nose
@Detsa píše:
![]()
No je to možný.
No šmarjá
Znám někoho, komu se to stalo po ošklivé viróze s pekelnou rýmou, poškození nervu - trvalo přes rok, než se čich vrátil - a to už nevěřila, že se vrátí. Na začátku rozpoznávání jen slané a sladké chuti, takže jíst jídlo bylo fakt zábavné
Jestli cítíš chutě, tak myslím nebude tak zle - ale zajdi si na ORL pro začátek. Může to mít víc příčin, ale těžká rýma někdy nadělá i takovouhle paseku. Polypy jsou určitě taky možnost.
Ale je i šance, že to budeš mít třeba za tejden v cajku. Každopádně to ORL navštiv.