Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
16.6.18 14:32
@mrav píše:
Potkal jsem ji jednou z rána - bylo to venku v dešti,
jen tak v tričku sama stála - tak jsem jí půjčil deštník,
aby víc už nepromokla - nebot déšt smívá krásu,
vím, že jsem v ní našel poklad - a ona ve mě spásu…Každý mi tě lásko závidí,když Prahou jdem, ulicí dál,
Já vím, že každý mi tě lásko závidí,já s tebou jsem, dál tam.. :dance: :pankac: :mavam:

Nechtěj pátrat, co kde dělám
je to jenom moje vlastní věc
až uplyne kousek života
zase vstoupím na tvůj koberec. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
16.6.18 21:07

Dnes jsem zjistila, ze je u nás zítra dětskej mejdan ke dni otců, tak pujdem na obhlídku :mrgreen: to se běžně slaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
16.6.18 21:16
@Zkai píše:
Dnes jsem zjistila, ze je u nás zítra dětskej mejdan ke dni otců, tak pujdem na obhlídku :mrgreen: to se běžně slaví?

Prý jo. Já bych to neslavil, protože jsem ocomama. Jen nevím, co víc. Tak ještě vymyslet den ocomam a mamoocov. :lol: :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
16.6.18 21:20
@mrav píše:
Prý jo. Já bych to neslavil, protože jsem ocomama. Jen nevím, co víc. Tak ještě vymyslet den ocomam a mamoocov. :lol: :mrgreen: :pankac: :mavam:

Pro tebe jsou oba mejdany, ale jsem rozhorcena, ze na den matek parba nebyla a otcove mejdan maji.

Hele chodí vám upozornění normálně, nebo mám něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
16.6.18 21:24
@Zkai píše:
Pro tebe jsou oba mejdany, ale jsem rozhorcena, ze na den matek parba nebyla a otcove mejdan maji.Hele chodí vám upozornění normálně, nebo mám něco špatně?

Něco mi nechodí, někdy mi to ukáže třeba 12 upozornění a mám tam jedno. Tak asi zase něco kur. :pankac: :pankac: :cert: :pankac: ví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.6.18 21:32

@Zkai chodí to na houno teďka. :cert:
My dnes málem byli doma, kluci si odmítali uklidit, ale nakonec to zmákli včas a poprvé jsme spolu byli v bazénu jen my tři sami. Odpoledne se celkem vydařilo, tak už hledám, kam zítra. Bazén, nebo Pat a Mat (které nesnáším, ale kluci je milují) v kině? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
16.6.18 21:35
@Tamtama píše:
@Zkai chodí to na houno teďka. :cert:
My dnes málem byli doma, kluci si odmítali uklidit, ale nakonec to zmákli včas a poprvé jsme spolu byli v bazénu jen my tři sami. Odpoledne se celkem vydařilo, tak už hledám, kam zítra. Bazén, nebo Pat a Mat (které nesnáším, ale kluci je milují) v kině? :think:

Pat a mat bude i večer před osmou na Déčku. Alespon dnes byli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.6.18 21:56
@mrav píše:
Pat a mat bude i večer před osmou na Déčku. Alespon dnes byli. :mavam:

Jo, ale jen jedna pohádka, v kině budou ve filmu. A asi jsem se zapomněla pochlubit, že ti dva experti definitivně rozsekali ovladač od televize a ta už nejde zapnout, neb ovládání na ní není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.6.18 21:58

Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
16.6.18 22:00
@Zkai píše:
Tak to je stejný, nevím kdy je čas mu ho zabavit.

My brali holce dudlik v roce a pul. A mela ho teda uz jen na noc. Je hrozny videt velky chodici dite bez plen ale s cumelem v puse… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.6.18 10:23

@Detsa me taky ne a nekdy mi to upozorneni vubec neprijde, nebo po dlouhe dobe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
17.6.18 15:51
@debra.morgan píše: Chtěla bych dítě, ale nechci být těhotná a rozhodně nechci rodit. Taky bych asi nechtěla adoptovat, chtěla bych vlastní. V podstatě bych chtěla být táta.

pane Boze dej,
abych jako Panenka Maria,
ktera pocala, aniz by zhresila,
take ja zhresila, aniz bych pocala,

pane Boze dej,
abych jako Panenka Maria,
ktera otehotnela a mela dite,
I ja mela dite, aniz bych otehotnela,

tak nejak, ze ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.6.18 16:35
@Tamtama píše:
Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené. :zed: :lol:

A co Jim Jam?chytáte to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
17.6.18 20:18
@Tamtama píše:
Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené. :zed: :lol:
:mavam: Asi je dost rozhozenych lidi. Dneska hlasili - prej mimoradne vysilani :mrgreen: -, ze je hledaj a daj nam brzo vedet :dance: Taky jsem se pristihla, ze mi chybi :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14751
17.6.18 21:03
@Tamtama píše:

Já je nevzal. Fakt. Přísahám! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky