Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
O chrchlani mi ani nemluv. Porad a porad kaslou, hlavne v noci. Mimino bylo uz i na rentgenu plic a vse cisty. Doktorka mi dokonce rekla, ze vidi dve zdravy deti. Tak to jsem sla do kolen jako
. A mladsi se otaci na brisko a snazi se dosahnout na hracky. A dneska dostala prvni prikrm. Ta koukala
.Kdyz jsem tuhle diskuzi zakladala, tak jsem byla hotova, ze mam dvoumesicni mimino, co nespi a porad se ponocuje. Ted usina v devet a vstava v deset. Mezitim se jednou vzbudi na mliko
.
Tak mas asi halucinace! Co dostala slečna? U nás byla první mrkev, kluk to polknul a pak cucel co jako teda bude dal… Už se tesis az se bude koulet?' ![]()
@mrav píše:
Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak
Hel kušuj s tim vyvolavanim
.
@mrav píše:
Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak
Jdou po tobě jak slepice po flusu. A nic z toho co… Hehehe..
@Zkai píše:
Tak mas asi halucinace! Co dostala slečna? U nás byla první mrkev, kluk to polknul a pak cucel co jako teda bude dal… Už se tesis az se bude koulet?'
Dostala dyni. Jako ta starsi. ![]()
No hlavne se tesim az bude lezt a sedet. A nejlepe uz chodit. Ja na ty mimina moc nejsem.. Me to nebavi..
@mrav píše:
To nemůžeš tak brát,kolikrat se ukliknu a vlezu někomu na profil a nechci to.
Lidi musim se vam pochlubit co se mi povedlo. Vcera jsem byla doma jen s miminem. Tak jsem toho hnedka musela vyuzit a vyrazila jsem nakupovat. Koupila jsem si svetly kalhoty v takku za 900,–
. Prijdu domu, hodim je do pracky a dalsima novyma svetlyma vecma, mela jsem tam veci asi za 700 plus ty kalhoty. No a po vyprani vyndavam veci a vsechno obarveny. Ja myslela, ze nebudu. A vite co se stalo? Prodavacka zapomnela na tech kalhotach takovej ten pi.cus proti kradezi a ten je naplnenej nejakou barvou a prasklo to. Ja jsem si toho vubec nevsimla, protoze to bylo vevnitr v kapse. A u novych kalhot me fakt nenapadlo sacovat kapsy
. Takze jsem jim to tam dnes byla omlatit o hlavu a zitra kvuli tomu přijede nějaky vedení. To jsem zvědava co mi řeknou. Asi jen, ze jsem krava a mela jsem je prohlidnout. A ja jsem prohodila oknem 1600,–. Parada
.
@Zkai píše:
To je hezky koníček, do hospody se da jít i potom
Do hospody jsem se nachodila pracovně až až a těch debilních ožraleckých keců mám dokonce života dost.
@vertunka píše:
Hel kušuj s tim vyvolavanim.
Alespon jednu. Třeba taková AQUILEA. Počítám, tak objev září… ![]()
@Detsa píše:
@vertunka To by se mnou taky seklo. Já mám takový oblečení podobný ceny taky. Jaktože si nepípala teda, když to nesundala ?![]()
Absolutne netusim. Pritom dneska kdyz jsem jim to tam sla omlatit o hubu, tak jsem pipala na celej obchod
. Jsem fakt nas.rana.
@Detsa píše:
No buď ráda, žes neměla čtyřčata jak tady žena. Jak se do ní mohly vejít: Odkaz
To je nadělení ![]()
Příspěvek upraven 18.06.18 v 21:27
@Detsa píše:
Já skončil s hospodama někdy ve 20 letech už.
To tě šlechtí.
@Zkai píše:
V hospodě se přece nemusí jen chlastat!
Jo jestě chvíli mi o tom vyprávěj
třeba se tam dá hádat o politice.
@balkanka píše:![]()
tak hlavne, ze na tebe alespon neco doletelo
. Jo je to drina se trefit na zada, to je takova mala plocha
, ted jsem se fakt s chuti zasmala
To jsem rada, ze pobavilo
Spolu na to i po tech 20 letech radi vzpomínáme
Poprvy se netrefil vůbec, podruhy uz jo, když jsem ho navigovala
Tech zazitku za tech xx let mame spolu dost ![]()