Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
18.6.18 21:10
@vertunka píše:
O chrchlani mi ani nemluv. Porad a porad kaslou, hlavne v noci :zed:. Mimino bylo uz i na rentgenu plic a vse cisty. Doktorka mi dokonce rekla, ze vidi dve zdravy deti. Tak to jsem sla do kolen jako :cert:. A mladsi se otaci na brisko a snazi se dosahnout na hracky. A dneska dostala prvni prikrm. Ta koukala :mrgreen:.Kdyz jsem tuhle diskuzi zakladala, tak jsem byla hotova, ze mam dvoumesicni mimino, co nespi a porad se ponocuje. Ted usina v devet a vstava v deset. Mezitim se jednou vzbudi na mliko :potlesk: .

Tak mas asi halucinace! Co dostala slečna? U nás byla první mrkev, kluk to polknul a pak cucel co jako teda bude dal… Už se tesis az se bude koulet?' :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:11
@mrav píše:
Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak :nevim:

Hel kušuj s tim vyvolavanim :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 21:12
@mrav píše:
Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak :nevim:

Jdou po tobě jak slepice po flusu. A nic z toho co… Hehehe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:13
@Zkai píše:
Tak mas asi halucinace! Co dostala slečna? U nás byla první mrkev, kluk to polknul a pak cucel co jako teda bude dal… Už se tesis az se bude koulet?' :lol:

Dostala dyni. Jako ta starsi. :kytka:

No hlavne se tesim az bude lezt a sedet. A nejlepe uz chodit. Ja na ty mimina moc nejsem.. Me to nebavi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 21:16

To jen tak k těm příkrmům… Kluk zrovna sežral kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148405
18.6.18 21:16
@mrav píše:

To nemůžeš tak brát,kolikrat se ukliknu a vlezu někomu na profil a nechci to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:18

Moje příhoda

Lidi musim se vam pochlubit co se mi povedlo. Vcera jsem byla doma jen s miminem. Tak jsem toho hnedka musela vyuzit a vyrazila jsem nakupovat. Koupila jsem si svetly kalhoty v takku za 900,– 8o . Prijdu domu, hodim je do pracky a dalsima novyma svetlyma vecma, mela jsem tam veci asi za 700 plus ty kalhoty. No a po vyprani vyndavam veci a vsechno obarveny. Ja myslela, ze nebudu. A vite co se stalo? Prodavacka zapomnela na tech kalhotach takovej ten pi.cus proti kradezi a ten je naplnenej nejakou barvou a prasklo to. Ja jsem si toho vubec nevsimla, protoze to bylo vevnitr v kapse. A u novych kalhot me fakt nenapadlo sacovat kapsy :pocitac:. Takze jsem jim to tam dnes byla omlatit o hlavu a zitra kvuli tomu přijede nějaky vedení. To jsem zvědava co mi řeknou. Asi jen, ze jsem krava a mela jsem je prohlidnout. A ja jsem prohodila oknem 1600,–. Parada :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148405
18.6.18 21:19
@Zkai píše:
To je hezky koníček, do hospody se da jít i potom :mrgreen:

Do hospody jsem se nachodila pracovně až až a těch debilních ožraleckých keců mám dokonce života dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
18.6.18 21:20
@vertunka píše:
Hel kušuj s tim vyvolavanim :cert:.

Alespon jednu. Třeba taková AQUILEA. Počítám, tak objev září… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:22
@Detsa píše:
@vertunka To by se mnou taky seklo. Já mám takový oblečení podobný ceny taky. Jaktože si nepípala teda, když to nesundala ? 8o :nevim:

Absolutne netusim. Pritom dneska kdyz jsem jim to tam sla omlatit o hubu, tak jsem pipala na celej obchod :cert: :cert: :pocitac:. Jsem fakt nas.rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148405
18.6.18 21:25
@Detsa píše:
No buď ráda, žes neměla čtyřčata jak tady žena. Jak se do ní mohly vejít 8o: Odkaz

To je nadělení 8o

Příspěvek upraven 18.06.18 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148405
18.6.18 21:26
@Detsa píše:
Já skončil s hospodama někdy ve 20 letech už :think:.

To tě šlechtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 21:37

V hospodě se přece nemusí jen chlastat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148405
18.6.18 21:41
@Zkai píše:
V hospodě se přece nemusí jen chlastat!

Jo jestě chvíli mi o tom vyprávěj :lol: třeba se tam dá hádat o politice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.6.18 21:48
@balkanka píše: :mrgreen: :lol: tak hlavne, ze na tebe alespon neco doletelo :lol:. Jo je to drina se trefit na zada, to je takova mala plocha :lol: , ted jsem se fakt s chuti zasmala :-D

To jsem rada, ze pobavilo :lol: Spolu na to i po tech 20 letech radi vzpomínáme :lol: Poprvy se netrefil vůbec, podruhy uz jo, když jsem ho navigovala :lol: Tech zazitku za tech xx let mame spolu dost :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak