Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
A taky pojedem k našim. Ted ale bude ještě v pondělí schůzka před nástupem do školky.A včera si vzala švagrová na chvilku Aničku, abych si odpočinul. A podařilo se jí ji odplenkovat. Ukázala, jak čurají holčičky na záchodě, když byly na zmrzce. Ach jo, jsou věci, co jí prostě nevysvětlím, co vysvětlí jen ženská.![]()
![]()
Malá ma ješte plenky?
Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat. ![]()
@vertunka píše:
Malá ma ješte plenky?Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat.
Teda kojení 4leťáka je podle mě daleko větší úchylárna než plenky ve stejným věku ![]()
@Chauvinist píše:
Teda kojení 4leťáka je podle mě daleko větší úchylárna než plenky ve stejným věku
Nojo taky jsem kojila prostředního skoro do 4 let
No ale skončila jsem v nemocnici, tak se to vyřešilo samo
![]()
@vertunka píše:
Tobě též. Co máš v plánu?
Už mám pověšenou první várku prádla. Dneska peru cejchy tak mam fofr
![]()
@D- račice píše:
Už mám pověšenou první várku prádla. Dneska peru cejchy tak mam fofr![]()
Zaplat panbuh za susicku
ja vyperu jeden den v tydnu 5 pracek, druhy den vyzehlim a mam klid.
@vertunka píše:
Zaplat panbuh za susickuja vyperu jeden den v tydnu 5 pracek, druhy den vyzehlim a mam klid.
To jo ale přes léto to věším ven..(když je hezky). Sušičku používám převážně v zimě a nebo když potřebuji mít něco rychle suchý
![]()
@D- račice píše:
Nojo taky jsem kojila prostředního skoro do 4 let![]()
No ale skončila jsem v nemocnici, tak se to vyřešilo samo
![]()
To je horzný, ne? Když běhá, mluví, myslí a pak si přijde cucnout ![]()
My sme měli limit rok a půl a dva ze tří se odstavili v roce a třetí měsíc po ![]()
@Chauvinist píše:
To je horzný, ne? Když běhá, mluví, myslí a pak si přijde cucnout
My sme měli limit rok a půl a dva ze tří se odstavili v roce a třetí měsíc po
@vertunka píše:
Malá ma ješte plenky?Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat.
Jo, když mají děti svou hlavu… Ale určitě to taky znáš. Problém je v tom, že musí vidět všechno názorně. A pak chce na průlezkách udělat sama výmyk,co zvládnou tak šestiletí.No, sranda. ![]()
@mrav píše:
Jo, když mají děti svou hlavu… Ale určitě to taky znáš. Problém je v tom, že musí vidět všechno názorně. A pak chce na průlezkách udělat sama výmyk,co zvládnou tak šestiletí.No, sranda.
O tom jak maji deti svoji hlavu bych mohla psat litanie. Obzvlast palicate holcicky
. Nase mala taky vse musi videt. Chlap kvuli ni zacal curat v sede. Jinak by ji poch.cal hlavu
.
@Detsa mně holt může zradit moje vlastní krev kdykoliv a kdekoliv. Jsem připravena na všechno
Já nevím ani dne ani hodiny ![]()
@D- račice píše:
@Detsa mně holt může zradit moje vlastní krev kdykoliv a kdekoliv. Jsem připravena na všechno![]()
![]()
Já nevím ani dne ani hodiny
Jé
chceš jahodu?