Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
21.6.18 08:57
@mrav píše:
A taky pojedem k našim. Ted ale bude ještě v pondělí schůzka před nástupem do školky.A včera si vzala švagrová na chvilku Aničku, abych si odpočinul. A podařilo se jí ji odplenkovat. Ukázala, jak čurají holčičky na záchodě, když byly na zmrzce. Ach jo, jsou věci, co jí prostě nevysvětlím, co vysvětlí jen ženská. :think: :palec: :potlesk:

Malá ma ješte plenky? 8o Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
21.6.18 09:00
@vertunka píše:
Malá ma ješte plenky? 8o Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat. :kytka:

Teda kojení 4leťáka je podle mě daleko větší úchylárna než plenky ve stejným věku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 09:31
@Chauvinist píše:
Teda kojení 4leťáka je podle mě daleko větší úchylárna než plenky ve stejným věku 8o

Nojo taky jsem kojila prostředního skoro do 4 let :mrgreen: :mrgreen: No ale skončila jsem v nemocnici, tak se to vyřešilo samo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 09:33
@vertunka píše:
Tobě též. Co máš v plánu?

Už mám pověšenou první várku prádla. Dneska peru cejchy tak mam fofr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
21.6.18 09:47
@D- račice píše:
Už mám pověšenou první várku prádla. Dneska peru cejchy tak mam fofr :mrgreen: :mrgreen:

Zaplat panbuh za susicku :potlesk: ja vyperu jeden den v tydnu 5 pracek, druhy den vyzehlim a mam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 09:50
@vertunka píše:
Zaplat panbuh za susicku :potlesk: ja vyperu jeden den v tydnu 5 pracek, druhy den vyzehlim a mam klid.

To jo ale přes léto to věším ven..(když je hezky). Sušičku používám převážně v zimě a nebo když potřebuji mít něco rychle suchý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
21.6.18 10:37
@D- račice píše:
Nojo taky jsem kojila prostředního skoro do 4 let :mrgreen: :mrgreen: No ale skončila jsem v nemocnici, tak se to vyřešilo samo :nevim: :mrgreen:

To je horzný, ne? Když běhá, mluví, myslí a pak si přijde cucnout 8o
My sme měli limit rok a půl a dva ze tří se odstavili v roce a třetí měsíc po :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 10:44
@Chauvinist píše:
To je horzný, ne? Když běhá, mluví, myslí a pak si přijde cucnout 8o
My sme měli limit rok a půl a dva ze tří se odstavili v roce a třetí měsíc po :nevim:
:think: on nechtěl přestat :think: nojo ..... :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
21.6.18 10:52
@D- račice píše: :think: on nechtěl přestat :think: nojo ..... :mrgreen:
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
21.6.18 12:24
@vertunka píše:
Malá ma ješte plenky? 8o Teda táto! Hlavně, že označuješ hulalu, že kojí 4letaka. Tak šup šup odplenkovávat. :kytka:

Jo, když mají děti svou hlavu… Ale určitě to taky znáš. Problém je v tom, že musí vidět všechno názorně. A pak chce na průlezkách udělat sama výmyk,co zvládnou tak šestiletí.No, sranda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
21.6.18 14:18
@mrav píše:
Jo, když mají děti svou hlavu… Ale určitě to taky znáš. Problém je v tom, že musí vidět všechno názorně. A pak chce na průlezkách udělat sama výmyk,co zvládnou tak šestiletí.No, sranda. :mavam:

O tom jak maji deti svoji hlavu bych mohla psat litanie. Obzvlast palicate holcicky :mrgreen:. Nase mala taky vse musi videt. Chlap kvuli ni zacal curat v sede. Jinak by ji poch.cal hlavu :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
21.6.18 16:40
@Detsa píše:
@joy.division.control :andel: … v nejhorším bych tě odvezl domu :mavam:.
:hug: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
1588
21.6.18 17:34
@Detsa píše:
Co si prováděla ? 8o :nevim:

Normálně. Trombóza :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 17:36

@Detsa mně holt může zradit moje vlastní krev kdykoliv a kdekoliv. Jsem připravena na všechno :palec: :think: :mrgreen: Já nevím ani dne ani hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148369
21.6.18 17:40
@D- račice píše:
@Detsa mně holt může zradit moje vlastní krev kdykoliv a kdekoliv. Jsem připravena na všechno :palec: :think: :mrgreen: Já nevím ani dne ani hodiny :nevim:

:hug: chceš jahodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky