Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
23.6.18 08:36
@Lenka_Hal píše:
@Detsa Tohle mi poslala…si teda myslim, ze je to tarantule :think: vypada uz mrtve, ptala jsem se, jestli je to zive, jeste mi neodpovedela…

vypada neskodne, dosti zdrchane :mrgreen: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 08:36
@Detsa píše:
Tfuj 8o :poblion: … Kdyby vás nějakou napadlo googlit největšího pavouka na svete, tak to nedělejte :pocitac: :mrgreen:. Teď neusnu nikdy. Zlatá tarantule
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
26559
23.6.18 14:08
@Detsa píše:
Tak kdybych řekl: „Podívejte se všichni na googlu na největšího pavouka. Ten je ale hnusný z toho nebudu spát“ tak by ses taky podívala ? :think: :D

Taky…jsem zvedava jak opice…to mi rikavala babicka. :P Jedina moznost je, nerikat nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 14:08
@joy.division.control píše:
labiny? (co to je? laborator?) :oops: Proste pavouk, no :lol:

Jojo, laborator…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
23.6.18 14:11
@Detsa píše:
Tak kdybych řekl: „Podívejte se všichni na googlu na největšího pavouka. Ten je ale hnusný z toho nebudu spát“ tak by ses taky podívala ? :think: :D

Tys neviděl Obecnou školu? Školní hlášení-Neolijzute železné zábradlí!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 14:13
@Detsa píše: :mrgreen: :hug:
:mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
26559
23.6.18 14:14
@joy.division.control píše:
Pcha tarantule, toto je maso, dycky zdrham, jsem alergicka a opravdu to muze zabit :cert:

Ja nezdrham pred nicim jinym. Ani mensi kousky me uz nevykoleji, ale takovy velky bestie, jeste kdyz prekvapi, nene…JInak snesu cokoliv. Vzdyt ja studovala zoologii, mam rada havet vseho druhu,vsechno mozny jsem i chovala, vcetne zab, hmyzu, hadu, mysi, i mouchy jsem zkousela, jen ti pavouci … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 14:15
@Detsa píše:
Třeba ste to vyvinuly experimenty 8o. Nezaznamenaly ste tam někoho se schopnostma spidermana ? :P
:mrgreen: :lol: zatim nic…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
@Detsa píše:
No to je pak průšvih s alergií teprve :think:. Co když tě bodně vosa, je to taky špatný ?

Jo, uz jsem jednou skončila v nemocnici :roll: Musim si davat pozor :think:

• Citovat
  • Upravit
122128
@Detsa píše:
ty upozornění jsou furt rozbité. Máte to taky ? Mi to tady furt svítí, než to všecko ručně odklikám. Což se mi nechce vzhledem k počtu :nevim:

Dej si tam označit vše jako přečtené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 14:16
@Detsa píše:
ty upozornění jsou furt rozbité. Máte to taky ? Mi to tady furt svítí, než to všecko ručně odklikám. Což se mi nechce vzhledem k počtu :nevim:

Je tam ikonka oznacit vse jako prectene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 14:16
@Detsa píše:

jo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 14:17
@Lenka_Hal píše:
Ja nezdrham pred nicim jinym. Ani mensi kousky me uz nevykoleji, ale takovy velky bestie, jeste kdyz prekvapi, nene…JInak snesu cokoliv. Vzdyt ja studovala zoologii, mam rada havet vseho druhu,vsechno mozny jsem i chovala, vcetne zab, hmyzu, hadu, mysi, i mouchy jsem zkousela, jen ti pavouci … :roll:

ok :hug: kazdy mame neco, ja vosy, srsne a meduzy :lol:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 14:18
@Detsa píše: :hug: :hug: :hug: :kytka: :andel:
:andel: :hug: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 14:19
@Detsa píše:
Já nesnáším můry. Jednou jsem spal a přilétla nějaká divná velká bílá můra co furt narážela do zdi a nakonec mi vlítla pod peřinu 8o. To jsem vyskočil zas :roll:

Je to hnusny, když to vleti na oblicej a nekde jsem cetla, ze za život ve spanku snime 8,5 pavouku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak