Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122128
23.6.18 14:20

S těma vosama: Anička je vyloženě nesnáší, když letí kolem nějaká, hned začne křičet. A to jí žádná ještě nepíchla. Nejhorší je, že křičí, když vidí všechen létající hmyz, tedy i mouchu. Vždycky začne křičet VOSA! VOSA! No a já z ní jednou zešílím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 14:23
@joy.division.control píše:
Je to hnusny, když to vleti na oblicej a nekde jsem cetla, ze za život ve spanku snime 8,5 pavouku :mrgreen:
:poblion: Nemusim vedet vsechno..... :mrgreen:
Kamarad z Australie mi vykladal, ze tam zije pavouk, co je strasne velky a navic se rad stahuje do lidskych obydli. Jednou ho pry probudil, jak mu stal na obliceji…starsne se lekl, zabil ho, jenze hned potom objevil asi pry mamu, a ze tu musel umlatit telefonim seznamem. A ze se jich hnusi, tak ji chtel vysat, aby ji nemusel chytat, ale ze neprosla tou hadici, jak byla velka… 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 14:25
@Detsa píše:
Ježiši, takový informace vůbec nezjišťovat. Třeba si v tobě teď dělá sítě na případné mouchy, co sníš 8o :mrgreen:
:mrgreen: a jak budem kecat, tak mi to poleze z pusy :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
122128
23.6.18 14:27
@Detsa píše:
Ji tim vlastně můžeš vydírat, když zlobí. Když to neuděláš, zavolám na tebe vosu :nevim:

Ty jsi asi ještě neviděl dítě v období vzdoru. Někdy nepomáhá vůbec nic, jen počkat,až to přejde. Taky si to užiješ. Prostě zkouší,co může a my nastavujem hranice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 14:27
@Lenka_Hal píše: :poblion: Nemusim vedet vsechno..... :mrgreen:
Kamarad z Australie mi vykladal, ze tam zije pavouk, co je strasne velky a navic se rad stahuje do lidskych obydli. Jednou ho pry probudil, jak mu stal na obliceji…starsne se lekl, zabil ho, jenze hned potom objevil asi pry mamu, a ze tu musel umlatit telefonim seznamem. A ze se jich hnusi, tak ji chtel vysat, aby ji nemusel chytat, ale ze neprosla tou hadici, jak byla velka… 8o
:hug: ok, uz nebudu podavat tyto informace :mrgreen:
Husty pribeh a ta mama mi dosla, az po druhym precteni :lol:
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 14:31
@Detsa píše: :mrgreen: :mrgreen: no nic. Abych šel radši, tady se to vymyká kontrole zase
:hug: nee :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
122128
23.6.18 14:38

Hele, blížíme se k třístovce. Tak kdo bude vrchní vyvolávač? Třeba tu včera vůbec nebyla @Zkai, ale i profesor se nám tu toulal po jiných diskuzích.At to neprošvihnou a hlavně @vertunka jako matka celé diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 14:43
@Detsa píše:
Změna tématu… taky Vám přijde hezčí, když byla silnější? :nevim: Mě ty jej svaly přijdou dost asexuální teda :think: - pátá fotka je dost nehezká
OdkazPříspěvek upraven 23.06.18 v 14:39

Hmm, me je to nak jedno :lol: :mavam: ale kdyby byla muj typ, tak reknu silnejsi, me se proste libi baby „krev a mliko“ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 14:45
@Detsa píše:
Má i takový nepěkný obličej po zhubnutí :nevim:.

mne se nelibi tak jako tak :)

• Citovat
  • Upravit
26559
23.6.18 14:45
@Detsa píše:
Změna tématu… taky Vám přijde hezčí, když byla silnější? :nevim: Mě ty jej svaly přijdou dost asexuální teda :think: - pátá fotka je dost nehezká

Tak ja mam zase rada atleticke postavy, ale tohle je uz tak nejak prilis…neco v mezidobi by nebylo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 14:48

Nechapu, ze se to muze nekomu libit, mozna to v realu neni tak hrozne, ale na te petce je fakt jako chlap… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
23.6.18 14:50
@Detsa píše:

Je krásná.Jako antická socha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
23.6.18 15:14
@Detsa píše:
Nevím. Svaly na ženách se mi nelíbí. Souhlasím s tím, že něco mezi tím by bylo nejlepší ;). Ale zase každé sluší něco jiného. Ideální postava je třeba jako máš ty :kytka:

Hele, hele, at nemáš průs. :roll: švih u @joy.division.control !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 15:17
@mrav píše:
Hele, hele, at nemáš průs. :roll: švih u @joy.division.control !!!

Ale, @Detsa to myslel, jako ze mne slusi ta moje a treba @joy.division.control ta jeji a tak… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 15:18

@Detsa dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie