Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1588
27.6.18 20:58
@Prof. Farnsworth píše:
A motáš pak spátky na roli, nebo necháváš na hromadě? Já to vždy motal spátky a braly mě u toho mory :mrgreen: Děti jsou prostě zlatíčka :mrgreen:

Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ral :mrgreen: ten vzal celou roli a šup s ní do záchoda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 20:58
@vertunka píše:
No schvalne dam zitra vedet, jak jsme dopadli.

Dávají tam dětem vybrat náplasti se zvířátkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:04
@D- račice píše:
Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ral :mrgreen: ten vzal celou roli a šup s ní do záchoda :P

Před / po použiťí??

Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 21:08
@Zkai píše:
Před / po použiťí??Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.

No celou novou roličku :P víš že toaletní papír je po vyschnutí jako krepák? S tím si pjudel otřít nende?… Spíš odřít tojo :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 21:08
@vertunka píše:
Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.

Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 21:10
@mrav píše:
Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého. :mavam:

No Klarce uz bude dva a pul roku a jde normalne mezi triletaky…A plinu ani dudlik nema 8o je to velka holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 21:11
@Zkai píše:
Před / po použiťí??Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.

A já si říkal, kde jsi tak dlouho byla… :think:
A co @Detsa? Že by rezignoval? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 21:11
@vertunka píše:
Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.

No neboooj nám přišlo lejstro ,že je taky přijatej. My dostali ústní vyjádření, žádná plína, dudák a musí umět na záchod :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:13
@D- račice píše:
No celou novou roličku :P víš že toaletní papír je po vyschnutí jako krepák? S tím si pjudel otřít nende?… Spíš odřít tojo :mrgreen: :P

No samozřejmě! Není většího luxusu, než si utrit zadek čerstvou, nerozmotanou roli a pak ji odhodit do toalety! Už jen utrit petikilem! To jsem ještě nezkousela…

Me to zajisté bylo v tu chvíli jedno, co bude nadale s mokrým toaletakem :) hlavně když jsem ráno musela odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 21:14
@vertunka píše:
No Klarce uz bude dva a pul roku a jde normalne mezi triletaky…A plinu ani dudlik nema 8o je to velka holka.

To je šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:15
@mrav píše:
A já si říkal, kde jsi tak dlouho byla… :think:
A co @Detsa? Že by rezignoval? :nevim:

Na tebe stale myslím kudy chodim, ale jak nechodí alarmy, tam zahálím a zlenivuji.. :? Detsa je asi obdobný příklad a taky je asi brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:16
@mrav píše:
Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého. :mavam:

Tjo, u nás je v okruhu jednoho kilometru šest školek a ani jedna nemá nultej ročník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 21:16
@D- račice píše:
Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ral :mrgreen: ten vzal celou roli a šup s ní do záchoda :P

Taky jsem to párkrát vyndaval. Ještě že to nespláchnul - třeba by se mu to napůl povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:18

@mrav @D- račice hele a jsou tam taky nějaký normální dotazy jako alergie..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:19
@Prof. Farnsworth píše:
Taky jsem to párkrát vyndaval. Ještě že to nespláchnul - třeba by se mu to napůl povedlo.

To už by se ti fakt blbe namotavalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky