Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
A motáš pak spátky na roli, nebo necháváš na hromadě? Já to vždy motal spátky a braly mě u toho moryDěti jsou prostě zlatíčka
Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ral
ten vzal celou roli a šup s ní do záchoda ![]()
@vertunka píše:
No schvalne dam zitra vedet, jak jsme dopadli.
Dávají tam dětem vybrat náplasti se zvířátkama.
@D- račice píše:
Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ralten vzal celou roli a šup s ní do záchoda
Před / po použiťí??
Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.
@Zkai píše:
Před / po použiťí??Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.
No celou novou roličku
víš že toaletní papír je po vyschnutí jako krepák? S tím si pjudel otřít nende?… Spíš odřít tojo
![]()
@vertunka píše:
Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.
Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého. ![]()
@mrav píše:
Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého.
No Klarce uz bude dva a pul roku a jde normalne mezi triletaky…A plinu ani dudlik nema
je to velka holka.
@Zkai píše:
Před / po použiťí??Na návštěvě, v opilosti, jsem tam omylem zvrhla tři… Slusne jsem je vytáhla a vrátila na okno od svetliku.. Urcite doschly.
A já si říkal, kde jsi tak dlouho byla… ![]()
A co @Detsa? Že by rezignoval? ![]()
@vertunka píše:
Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.
No neboooj nám přišlo lejstro ,že je taky přijatej. My dostali ústní vyjádření, žádná plína, dudák a musí umět na záchod
![]()
@D- račice píše:
No celou novou roličkuvíš že toaletní papír je po vyschnutí jako krepák? S tím si pjudel otřít nende?… Spíš odřít tojo
![]()
No samozřejmě! Není většího luxusu, než si utrit zadek čerstvou, nerozmotanou roli a pak ji odhodit do toalety! Už jen utrit petikilem! To jsem ještě nezkousela…
Me to zajisté bylo v tu chvíli jedno, co bude nadale s mokrým toaletakem
hlavně když jsem ráno musela odjet.
@vertunka píše:
No Klarce uz bude dva a pul roku a jde normalne mezi triletaky…A plinu ani dudlik nemaje to velka holka.
To je šikula.
@mrav píše:
A já si říkal, kde jsi tak dlouho byla…
A co @Detsa? Že by rezignoval?
Na tebe stale myslím kudy chodim, ale jak nechodí alarmy, tam zahálím a zlenivuji..
Detsa je asi obdobný příklad a taky je asi brzy.
@mrav píše:
Myslím si,že u té dvouleťačky nebudeš nic potřebovat. Dávají je do nultého ročníku a strpí i pleny a cumel. Ale zeptat se pro jistotu můžeš.Ve školce, kam bude chodit Anička je 7 tříd, včetně toho nultého.
Tjo, u nás je v okruhu jednoho kilometru šest školek a ani jedna nemá nultej ročník…
@D- račice píše:
Náš prostřední se s tim toholeťákem jak mu říkal nes.ralten vzal celou roli a šup s ní do záchoda
Taky jsem to párkrát vyndaval. Ještě že to nespláchnul - třeba by se mu to napůl povedlo.
@mrav @D- račice hele a jsou tam taky nějaký normální dotazy jako alergie..?
@Prof. Farnsworth píše:
Taky jsem to párkrát vyndaval. Ještě že to nespláchnul - třeba by se mu to napůl povedlo.
To už by se ti fakt blbe namotavalo..